Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2021. március 23. 15:50

Lilla 26.. Kedves csinos aranyos csajszi,ma voltam nála először és nem bántam meg.Megtesz mindent hogy az ember jól érezze magát,2x jártam  ma nála ilyen is rég volt hogy vissza menetem repetára  :)

Szex mehet több pózba no nyafi, jóó Nf, amit meg beszéltem vele azt meg is kaptam ,,punci+popó szex😊Részemről ajánlott! Nálam bekerült a kedvencek közzé 😍

Előzmények: randi lebeszélve, mikor oda érek a címre és hívnám bedöglőt a mobilszolgáltatóm,LOL...lényeg megoldtam a szitut ,egy arajáró embertől kölcsönkértem a telot hívtam,, hogy itt vagyok és jönnék.

https://www.videkilany.hu/89098-lilla

Tymo80 · Újonc (69 hozzászólás) · 2021. március 23. 13:28

Ebben igaza van Virág 20 . Ő dönt, hogy kit fogad,és mikor. 

justaGigolo · Újonc (70 hozzászólás) · 2021. március 22. 21:15

És az nem lehet, hogy ő akarja szűrni ezzel a vendégkörét? 

Tymo80 · Újonc (69 hozzászólás) · 2021. március 22. 13:29

Valami ilyesmire utaltam én is Virág 20 kapcsolatban.  Különlegeset nem kapsz,  csak ha dobálod a kockacukrot  az asztalra,de az sem különleges ha nem plusz  feltét..

Beni001 · Újonc (26 hozzászólás) · 2021. március 22. 12:22

A VIP (very important person) témára visszatérve,teljesen értelmetlen a lányoknak a nevük mellett ezt használni, mert ez egy különleges elbánásban részesitendö, fontos személyt jelent. Na már most  egy látogatás alkalmával nem az adott lány részesítendő különleges elbánásban, hanem mi vendégek adott esetben. Szoval aki ezt használja az elég tájékozatlan h finoman fogalmazzak...

Beni001 · Újonc (26 hozzászólás) · 2021. március 22. 11:03

No meg a jóöreg Anettről se feledkezzünk meg...Meg Barby28 v 29röl se., Vagy éppen Lindárol,de az már régi story...

gumibogyó · Újonc (55 hozzászólás) · 2021. március 19. 20:44

Kit keresel onnan. 

A csajok külön utakon járnak Ramika melozik. 

Anna civil utakon jár. Betty abbahagyta.  

Basa · Újonc (132 hozzászólás) · 2021. március 19. 16:27

Erre én is kíváncsi vagyok

És hogy kik , jöhet privátba is

Köszönöm

dean · Újonc (7 hozzászólás) · 2021. március 19. 15:21

Sziasztok. Korzó mögött dolgoznak meg a lányok?

Köszi 

Tymo80 · Újonc (69 hozzászólás) · 2021. március 19. 06:38

Üdv mindenkinek. Pamela  31 esetleg infó? Jöhet régebbről is. Allitolag ő már  dolgozott,  és most újra elérhető. 

nikepapucs · Újonc (49 hozzászólás) · 2021. március 19. 05:06

Üdv Uraim!

Érdeklődnék, hogy a hölgy nálatok praktizál-e?

Esetleg valakinek pozitív-negatív tapasztalata? :)

Dana22

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2021. március 17. 16:11

Üdv ..Vanda 21 infó ?

Bálint28 · Újonc (76 hozzászólás) · 2021. március 17. 13:00

Sziasztok! 

Tud valaki olyan hölgyet akinek van intim piercing ,vagy esetleg szép természetes/ ápolt fazon? 🙂

Boj26 · Újonc (59 hozzászólás) · 2021. március 16. 20:32

Ki az?

Basa · Újonc (132 hozzászólás) · 2021. március 16. 14:07

Ki az

staffi · Őstag (1106 hozzászólás) · 2021. március 16. 12:54

Vip ide,  vip oda.. lehet vissza tér egy hirdető akinek nem volt soha vip,de lehet sokan fogank azert neki örülni,mert egy megbizhato, jo szolgaltato,aki érti a ferfiak nyelvét.... en mindig csak " nagyasszonynak " hivtam....😉😊

Basa · Újonc (132 hozzászólás) · 2021. március 16. 06:06

Sziasztok

Ivett33-ról tudtok valami infót

Jöhet privátba is

Köszönöm

Basa · Újonc (132 hozzászólás) · 2021. március 15. 18:09

De gyenge most a felhozatal

Nincs egy normális lány se ahová eltudnánk,el tudnék most menni

kutya1 · Újonc (152 hozzászólás) · 2021. március 14. 10:46

Hmm, hát eljárogatok/tam egy pár helyre Ny.házán, nameg Debrecenbe is át-át kukkangatok, ott is van egy-két kedvencem. Talán a fővárosban is van egy pár régi ismerősöm!

De, hagyjuk is...

Én hangsúlyoztam, ez egyéni vélemény, mert mindenki valamennyire mást vár egy találkozótól, és a szolgáltatók mindenkihez egy kicsit másként állnak hozzá.

De, ha téged ennyire zavar ez a "VIP" kifejezés, akkor úgy fogalmazok, hogy nekem a kedvenceim között van Ny.házán.

Részemről lezárva...

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2021. március 14. 09:52

Valójában ez marketing. Sajnos ez vesz körül minket. A jó termék eladja magát ilyen nélkül is, mégis sokszor a jó terméket is marketingelni kell. 

Én azért írtam, mert úgy tűnt, hogy Virágról - aki ki volt említve a listából, pedig országosan sokan, legalább egy tucatnyian így hírdetnek - szól az egész, még ha általánosan is fel lett rakva a kérdés, vagy csak a költői kérdés :) 

Ha csak az általános rész igaz, akkor elnézését kérek, ha erőteljesebben fogalmaztam válaszban. 

A cél mindenkinek más, mert mindenki másképp érzi jól magát. Vizuális élmény, lelki élmény, stb. Mert ugye valakinek a vékony, valakinek a molett jön be, szőke, vörös, vagy barna, kis formás mell vagy nagy. És akkor szélsőségesen valaki egy barátnős alkalomért megy, valaki csak egy gyors könnyítésre egy ürítés erejéig. Egyik sem rosszabb, vagy jobb. Főleg, mert van amikor egy ember fiának valamikor erre, valamikor arra van szüksége. 

Az említettek esetében a kor növeli a csalódottságmentességet. Tudják mi kell a férfinak, és ehhez jó tapasztalatuk van :) , és mellette a vizuális élmény sem megy kárba a kor miatt, az meg még nagyobbra emeli élményszintű értékűket. És még ezt is meg lehet fejelni, amire én azt mondom, hogy non plus ultra, de az már mindenkinek más lehet...

Egyébként levette Virág itt a VIP jelzőt, valószínűleg önkritikát gyakorolva látva a hozzászólásokat.  

Téma indítva: 2010.02.25., 17672 hozzászólás összesen