Valójában ez marketing. Sajnos ez vesz körül minket. A jó termék eladja magát ilyen nélkül is, mégis sokszor a jó terméket is marketingelni kell.
Én azért írtam, mert úgy tűnt, hogy Virágról - aki ki volt említve a listából, pedig országosan sokan, legalább egy tucatnyian így hírdetnek - szól az egész, még ha általánosan is fel lett rakva a kérdés, vagy csak a költői kérdés :)
Ha csak az általános rész igaz, akkor elnézését kérek, ha erőteljesebben fogalmaztam válaszban.
A cél mindenkinek más, mert mindenki másképp érzi jól magát. Vizuális élmény, lelki élmény, stb. Mert ugye valakinek a vékony, valakinek a molett jön be, szőke, vörös, vagy barna, kis formás mell vagy nagy. És akkor szélsőségesen valaki egy barátnős alkalomért megy, valaki csak egy gyors könnyítésre egy ürítés erejéig. Egyik sem rosszabb, vagy jobb. Főleg, mert van amikor egy ember fiának valamikor erre, valamikor arra van szüksége.
Az említettek esetében a kor növeli a csalódottságmentességet. Tudják mi kell a férfinak, és ehhez jó tapasztalatuk van :) , és mellette a vizuális élmény sem megy kárba a kor miatt, az meg még nagyobbra emeli élményszintű értékűket. És még ezt is meg lehet fejelni, amire én azt mondom, hogy non plus ultra, de az már mindenkinek más lehet...
Egyébként levette Virág itt a VIP jelzőt, valószínűleg önkritikát gyakorolva látva a hozzászólásokat.