Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
zsozso88 · Újonc (4 hozzászólás) · 2020. július 12. 14:30

Voltám már vele teljesen korrekt, klímás lakás nagyon jó natúr francia a képek teljesen valósak róla csak ajánlani tudom.

Geason · Újonc (44 hozzászólás) · 2020. július 12. 09:26

Hát ez van, amikor kapkod az ember :-(
Mindegy a lényeg, hogy ezért kell minél többször megosztani ezeket a  negatív tapasztalatokat, mert a legfelhaborítóbb, hogy totál lehúzás az egész és ha nincs elég infó róla például itt a fórum-n akkor bizony mindig lesznek újjabb szerencsétlenek.

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2020. július 11. 18:52

Nemáá' te tényleg beleszaladtál a vagy 5-6 éve golddiggerkedő Mayába?? :D Én még amikor szexpartner volt, repültem be még nagyon az elején, akkoris erős volt a kontraszt, aztán pár év múlva találkoztam vele, amikor egy hasonló marketinggel bíró, fogatlan hölgyemény társaságát 'élveztem' (nem), és csak annyit gondoltam magamban: Úristen, ez hogy 'megnőtt'! :D 

NevemSenki9 · Újonc (6 hozzászólás) · 2020. július 11. 15:48

Elisaa.Sokat olvasni róla itt,nekem eleve szimpatikus az,hogy tud írni.Manapság sajnos ez is ritka.Régóta agyalok,hogy el kéne jutni hozzá,de úgy látom,utána is járok majd a dolgoknak :P

Elisaa · Újonc (13 hozzászólás) · 2020. július 11. 14:10

Meg se vartad amíg megcsinálom az ágyat! Ez az egyik a másik meg nem tudom mire számítottál ez az egyik a másik meg ha profi masszázst szeretnél arra ott a szalon!! 😊😊

Elisaa · Újonc (13 hozzászólás) · 2020. július 11. 14:07

Nagyon sajnálom hogy nem dolgozom gumi nélkül 😊 nem voltam meggyőző neked másoknak igen nem hiába járnak vissza! Viszont ők nem is alkudoznak úgy mintha piacon lennének! 🙂 Szerintem úgy kell járni lányokhoz hogy azt a pénztárcád is megengedje! Azért köszönöm a véleményt! 😊🥰

dream1108 · Újonc (2 hozzászólás) · 2020. július 11. 10:57

Olvasgattam előtte a fórumot, nem volt még kint a hozzászólás. Nem kell egyből osztani az észt 🙄 elbiralas alatt lehetett még.

Tajtiaron · Újonc (3 hozzászólás) · 2020. július 11. 10:32

Liza 39. 

Lakás 5/4

Külső 5/5

Arc 5/5

Nf szájba 4,5/5

Ápoltság 5/5

Ő van a képeken, semmi photosop vagy bármi, ajánlott hölgy!

Összességében kiváló partner, megéri minden percét. Ár tartalmaz minden alap szolgáltatást: csók vadúl, nf, knf, nf szájba, testre stb. megyek még :)

FeatBoy · Újonc (3 hozzászólás) · 2020. július 11. 09:56

Engem érdekelne a dolog. Esetleg privátban egy elérhetőséget kérek. Ugyan itt esetleg kamilla 20 valakinek valami tapasztalat??? 

Geason · Újonc (44 hozzászólás) · 2020. július 11. 07:52

Mi lenne, ha mondjuk mindössze 2-3 bejegyzéssel lejjebb görgetnél vagy mondjuk használnád a keresőt :-)

dream1108 · Újonc (2 hozzászólás) · 2020. július 10. 19:26

Sziasztok.

Maya 26 masszázs-ról van valakinek tapasztalata?

Pysti · Újonc (165 hozzászólás) · 2020. július 10. 14:27

Titkos lakás Nyíregyháza ott elfogadható az ár jók a szobák ,nincs recepció.

Geason · Újonc (44 hozzászólás) · 2020. július 10. 13:34

Így tanul az ember !!!
Dehát , "Veszett már több is Mohácson"

staffi · Őstag (1106 hozzászólás) · 2020. július 10. 10:13

Mivel mi többször is beszéltünk már privibe dolgokat ketten,ha kérdeztél volna most maradt volna két tálca sörre való a zsebedbe😉 De na, néha kell ilyennek is lenni ....vakvágánynak....én is szaladtam már rá vak sinre 🙃🙃😊😃

Bence88 · Újonc (59 hozzászólás) · 2020. július 10. 09:48

Szép napot társak! Most nem a szokásos kérdéssel fordulnék hozzátok! Panzió szeretnék menni egy hölggyel, érdekelne hogy Nyíregyházán ti melyik panzióba jártok a lábyokkal? Ami 1-2 orara nem horror áru, es nem kerdezoskodnek vagy neznek rossz szemmel rad a recepcion amikor leesik nekik hogy csak egy numerara kell a hely. Es lehetőleg egyik szobából ne hallatszodjon at minden a szomszed szobaba vagy a folyosora, recepciora. Ti melyik helyeket választjátok és ajánlanátok? Köszönöm ha rendesen válaszoltok! 

Geason · Újonc (44 hozzászólás) · 2020. július 10. 09:23

Maya Masszázs.

Rég nem csajoztam már, így úgy döntöttem, hogy csak lassan indítok és egy szuper masszázzsal kezdek.
Az ötlet jó volt csak a választás nem.
A hölgy bemutatkozó szövegéből ami egyértelműen igaz az a "simogató kezek", mert, hogy ez nem masszázs pláne nem erotikus ez igazából csak egy simogatás. 
A hely egyébként teljesen rendben van meg a hölggyel sincs semmi gond csak a hozzáállással. A fotók biztosan róla készültek, de hogy is fogalmazzak.... A marketing osztály nem sajnálta a pénzt a profi fotósért !

Tehát amire számíthatsz:

Tizenkét rózsáért egy simogatás, aztán kiveri.
Ezzel csak az a gond, hogy rend van, tisztaság van, nincs nagyobb gond a hölgyel sem csak a hozzáállással, pont azzal amin lehetne váltosztatni ingyen is és akkor egy korrekt szolgáltatóról beszélnénk.
Remélem a többieknek már a pozitívabb szolgáltatásban lehet részük.

Vén Szatyor · Lelkes újonc (95 hozzászólás) · 2020. július 09. 22:24

Elisaaa 21 - Már írtam, hogy telefonban nem volt meggyőző, de én is rápróbáltam végül. Második hívásomra már sokkal szimpatikusabb volt a telefonban. Összességében olyan élmény volt vele mint egy fapados autóval. Nagyon alap szolgáltatások vannak nála és ha valami extrát szeretnél ami amúgy a nagy többségnél nagyon alap, akkor ahhoz bizony virítani kell. 

Basa · Újonc (132 hozzászólás) · 2020. július 09. 16:30

Elküldöd privibe hogy ki a kiszemelt,kös kö

staffi · Őstag (1106 hozzászólás) · 2020. július 09. 16:14

Újra kinéztem egy lányt.,de valahogy nem akar összejönni a találkozó...talán hétfőn rám mosolyog a szerencse úgy néz ki.....🙂 Aztán ha össze jön megirom a forumra ,hiszen ezért találták ki a hozzászolásokat, hogy tapasztalatokat megosztjuk másokkal....😉

kutya1 · Újonc (152 hozzászólás) · 2020. július 09. 15:48

Elisaaa(21):
Mikor telefonon egyeztettünk, nem volt valami meggyőző, de olvasva egy-két pozitív beszámolót belevágtam.
Megérkeztem, befordultam, majd egy perc múlva kifordultam. Nem hagytam időt magamnak a tapasztalat szerzésre!
A előttem sétáló látvány nem mozdította meg a fantáziám, de egyebemet sem. Se masszázságy, se tatamin matrac, se francia ágy. A szobában egy "L"-alakú kanapé, alaphelyzetben lepedő nélkül. Kérdezem: "Ezen lesz a masszázs?" Válasz: "Igen." Közlöm: "Akkor én távoztam!"
Lehet finnyás vagyok!
De, akinek ez működik annak sok sikert hozzá!
Staffi azé' Te legalább érzed mikor hajlik a tér...

Téma indítva: 2010.02.25., 17673 hozzászólás összesen