Pár beszámoló az elmúlt kb. fél évből. Olyan lányokról is írok akik jelenleg nem hirdetnek.
Anna 31 - Többször voltam nála. Korrekt, jó szolgáltató.
Chanel 24 - Még régebben voltam nála masszázson, akkor nem győzött meg nagyon. Aztán nyár végén eljutottam hozzá egy masszázs + extrák 1 órás programra. A csajnak van az egyik legjobb teste akinél valaha is jártam. Aztán, amikor megérkeztem közöltem, hogy egy órában mit szeretnék. action mert már nagyon tele a puttony + masszázs és ha marad még idő akkor megint action ( ha összejön ). De közölte, hogy nála 1 lövés van az is a legvégén. Masszázs jó volt, nagyon is jól átmasszírozott, jó erősen. majd annyira felhúzott masszázs közben, hogy mondtam hagyjuk a masszázst jöjjön az action. Nagyon ügyes volt hamar elintézett. Lehettem ott vagy 35 percig mikor is elbúcsúztam. A töltényt ellőttem, második lehetőség nincs. Szerintem megyek még, de csak a fél órás programra nevezek be.
Virág 20 - Az egyik első vendége voltam, amikor még máshogy hívták. Akkor hívtam, amikor technikai okok miatt csak franciára volt nála lehetőség. Mindegy beneveztem. Nagyon szép arcú ,baromi jó kis csaj nyitott ajtót, bár nem volt túl beszédes és a lakás is igen csak lepukkant volt. Francia kiváló volt és alap szolgáltatásként nem is finnyáskodott a végén. Néztem is mint hal a szatyorban. Sajnos azóta sem jutottam el hozzá, csak telefonon értem el, de nem tudtunk időpontot egyeztetni. Olvastam azóta hideget-meleget róla, egy kicsit el is tántorítottak a negatív beszámolók, valamint az is, hogy elérte őt is az infláció és egy csomó egykori alap dolog már extrának számít nála. De mégis kíváncsi vagyok rá, remélem hamarosan találkozunk ismét.
Viki 24 - Telefonban nagyon korrekt rózsaszálakat sorolt fel, úgy döntöttem, bár elvileg már csak egylövetű vagyok 1 órában mégis egy órára neveztem be. Legfeljebb megmutatja miket csinál a vibrátorával :) Szuper kis aranyos kedves csaj nyitott ajtót, egyetlen negatívum volt, hogy francia vegyvédelmiben történt. Nagyon ügyes volt az akció alatt is. Majd elővette a kis kütyüjét, tartott egy kis bemutatót, majd közölte ha egy órára jöttem, akkor nézzük sikerül -e még egyszer. Nagyon ügyes volt, bevetette a kis tudástárát és sikerült, amin én is meglepődtem. Nagyon elégedetten távoztam.
*** moderálva ***
Noémi 31 - Nem rossz csaj, de mégis valahogy dögösebbre számítottam a képek alapján. Ő is teljesen az átlagot hozta. Még nem tudom, hogy vissza megyek-e.