Zoé 20: Kb. 2 hetes sztori. Telefonos egyeztetés során külön rákérdeztem, minden van-e, ami az "étlapon" olvasható. A válasz persze a boldogító igen. Tali megbeszélve!
A képen egyértelműen ő van, azonban élőben..., nem is tudom..., olyan rozoga a képekhez képest. Túl sovány, arc is kicsit beesve... Na, mindegy, majd kap egy kis fehérjét, felhízlalom, gondoltam. Kérdezte, mit szeretnék, azonban az arcra finishre nemet mondott. Na, akkor stop! Direkt rákérdeztem telón, mindent vállal-e, amit kiírt! Válasz: Én azt sosem vállalom, biztos véletlenül van odaírva. De, próbáljam ki a kényszerfranciát! Oks, legyen... Erre szépen felszámolta a natúrt és a kényszert is felárba... Grr...
Kérdezte, zuhanyzom-e, mondtam, igen, bár pontban indulás előtt szálltam ki a zuhany alól, így mégis eltekintett tőle. Lehet, csak engem zavar, de nem örülök neki, ha egy lány "bemondásra" elfogadja a higiénia meglétét (főleg ebben a dögmelegben, bár ez egy reggeli tali volt...).
Ezen nem túl kellemes első benyomások után ráfetrengtünk az ágyra, ahol jött a pipa. Illetve, jönnie kellett volna... Ehelyett kaptam egy kis kézzel cibálást, illetve olyan ajkakat, amikből SEMMIT nem éreztem. Többször is kértem, szeretném a száját is érezni, de flegmán elutasított. Na, mondom, ez így nem lesz jó, inkább felállok és nézzük a "kényszert". Kisfejét alig fogtam meg, már egyből ment a rinyálás, hogy húzom a haját. Na, mondom, kész ennyi, befejeztem!
Totál becsapva érzem magam, hiszen nemhogy elmenni nem sikerült, még teljes merevedésig sem jutottunk el, ahonnan már valahogy megoldaná az ember kínjában.... Nemhogy az arcra finisht nem értem el, ami a mai napig rajta van a lapján, pedig azt ígérte, leveszi, mert csak tévedésből van ott, de a kifizetett kényszerfranciát sem kaptam meg, sőt, szerintem ennyi erővel akár magát a franciát is levehetné a repertoárjából, hiszen amit művelt, azt nem lehet annak nevezni!
Abszolút nem ajánlom.