A közelmúltban végre sikerült meglátogatnom Mirát. Egy órát töltöttem vele és jól éreztem magam. Itt most le kellene írnom részletesen, hogy milyen volt hátha valaki kedvet kap hozzá. Nem teszem! Ma délután ugyanis felhívtam megbeszéltük 16 órára megyek és egy órát maradok. Eljött az idő hívtam nem vette fel hívtam még egyszer és mégegyszer de semmi. Ez így ment egy órán keresztül a végén feladtam. Gondoltam ha már elindultam nem megyek haza tele tárral ezért felhívtam a Vanessza 26 néven hírdető hölgyet. Már majdnem feladtam mikor végre felvette a telfont meg is beszéltük 17:30-ra megyek mivel szorított az idő csak fél órát kértem. A megadott címhez érve hívni kezdtem ő sem vette fel. Közben elkezdett szakadni az eső beáltam egy kapubejáróba onnan hívtam. Félóra hívogatás után ismét feladtam elindultam haza.
Innentől kezdve a két lány részemről nem ajánlott. Pedig a Mira szolgáltatásával meg voltam elégedve de ez a mai nap kiverte nálam a biztosítékot. A Vanesszánál még nem voltam de ez így is marad.
Ha a vendég lefoglal egy időpontot de nem megy el és ezt nem is jelzi akkor a hölgyek ki vannak akadva. Akkor kérdem én ha lefoglalok egy időpontot és ott vagyok időre hívom is a hirdetőt de az basszik felvenni a telefont akkor én ne legyek kiakadva? Legalább visszacsörgetne vagy küldene egy sms-t hogy hívjam vissza ahogy a Rami szokta de nem. Itt most lehet védekezni azzal, hogy azért nem jelez vissza nehogy bajom legyen belőle. Nem tudom ki, hogy van vele de ha egy hírdetőt több mint félórán keresztül hívogatok azt biztos nem családi körben teszem. Én azt hiszem joggal várná el ilyenkor az ember, hogy valami magyarázattal szolgáljon a kedves hírdető hölgy. Még az sem baj ha valami hazugsággal a semminél az is több és legalább nem érezzük úgy hogy hülyére vettek. Azt hittem lesz egy kellemes vasárnap délutánom de a hölgyek tettek róla, hogy ne így legyen. Ezek után részemről felejtősek.