Az Adélkával eddig kétszer volt szerencsém találkozni. Az első alkalom félórásra sikerült amibe nem sok minden fért bele. Amikor először megláttam nem akartam hinni a szemenek egy meseszép lány nyitott ajtót. A franciája nekem nagyon bejött utána én időztem el a combjai között tulságosan is... A lényeg amikor már a liftben voltam tudtam, hogy vissza fogok jönni de akkor már egy órára.
A múlthét szerdán az egyik kedvencemet szerettem volna meglátogatni. Délelőtt meg is beszéltük, hogy délután hívom és pontosítunk. Délután mikor hívtam sajnos azt a választ kaptam, hogy közbejött neki valami és nem tud fogadni. Eléggé lehangolt a hír de így utólag nem bánom, hogy így alakult a dolog. Ha nem mondja le a hölgy a találkozónkat akkor nem keresem az Adélkát. Viberen sikerült is elérnem megbeszéltük a randi idejét amit elég későre tettem. Viszont most már ragaszkodtam az egy órához. Mikor megláttam megint elámultam a szépségén teljesen elvarászsolt. Mivel most egy órára mentem nem kellett kapkodnom. Így második alkalommal ismét megállapítottam, hogy remekül beszéli a franciát. Aztán én következtem néha felnéztem a combjai közül és néztem az arcát, hogy is mondjam szerintem nem az a megjátszós tipus élvezi ha kényeztetik. Ezután gumit kértem és a kedvenc pózomban folytattuk amíg bírtam szusszal. Utána ő mutatta be lovagló tudását legnagyobb örömömre. Amíg lovagolt ismét volt alkalmam nézni az arcát biztos, hogy nem színészkedett. Látszott rajta hogy élvezi.
Összegezve ilyen barátnő feelingben csak egy hölgy tudott eddig részesíteni, de ő sajnos most nem hírdet.
Visszatérve Adélkára részemről ajánlott a hölgy. Vele egyel bővült a kedvenceim száma.
Lánykereső Szerkesztőség