Pamela (25)-ről szeretnék megosztani egy kis pozitív infót, mindezt azért, hogy több nyíregyházi vendége legyen (bár lehet, hogy van neki elég), és gyakrabban látogasson el hozzánk, mert véleményem szerint a legjobb ingázó szolgáltató, legalábbis azok közül, akiket én próbáltam.
Már előre leszögezem, hogy drágább az átlagnál, de meg is éri, az biztos. A képei teljes mértékben fedik a valóságot, és szerintem a mellei kicsit nagyobbak is élőben, mint a képeken! :) Pont tenyérbe való, vagyis éppen nem fér el a tenyeremben...
Jól, és erősen maszíroz, a franciatudása olyan, hogy majdnem attól elmentem idő előtt... Ráadásul natúr, ami nálam alap. Nem tudom mi... a vastag ajkak, és a tökéletes testének a látványa pucsítás közben... Arcra is szép, kicsit vadócos.
Szexben is vad, gyorsan szereti, legalábbis mikor lovagolt, gyorsan és mélyen csinálta, de ha kéred, hogy lassítson, megteszi. Nem válogatós, bármilyen pózt lehet tőle kérni, és élvezi is amit csinál. Azt nem mondom, hogy elment közben, de nem sok híja volt szerintem... Biztos, hogy sportol, vagy sportolt valamit, mert olyan kemény a segge, amilyet még nem fogtam! Ha ez valakinek mond valamit, olyan testre, mint Dóra (22).
A hozzáállása is tökéletes. Kedves, kommunikatív, és nem kell előre odaadni neki ami jár, ami nálam egy nagy piros pont, mert az a tapasztalatom, hogy aki előre kéri, az csalódás lesz. Nem 100%-ban így van, de 80%-ban. Volt már, hogy ez volt a mérleg nyelve, hogy sarkon fordultam az ajtóban...
Szóval mindenkinek csak ajánlom, vagyis csak az olyanoknak, akik megbecsülik.