🙂Nem érzem annak, hogy futattnám de ha te igy érzed elfogadom🙂 Ha gondolod menj és győződj meg róla te is, ha nem jó írd meg, azért van a fórum a jó és a rossz tapasztalatokat megosszuk a kollégákkal. Három alkalommal voltam hozzá, viszont a végén az írásomhoz oda írtam, hogy " vigyázzni a reggeli felkeléssel" ő, tudja is, hogy miért irtam mert amikor utóljára lebeszéltem vele a reggel 8 órai talit akkor odaértem és hiába hivtam nem vette fel a telefont, majd később irt egy üzenetet, hogy elmondása szerint " bealudt " és elnézést kér tőlem emiatt, viszont azota nem voltam hozzá! Az is biztos, hogy volt már akinek nem felelt meg a hölgy, de biztos volt rajtam kivül is akinek megfelelt! Multkor voltam a Dalmához akiről sokan érdeklődtek tőlem, most ha irok róla azt is tolom a fórumon..? Vagy voltam a Barbihoz a sarlo uton,most épp nem hirdet azért nem irok róla, de ha írok róla mert ő az utobbi hónapok legjobb "utazós csaj" akit meglátogattam, most irhatok rola de nem hirdet sajnos, akkor most az is dicsérem?! Amugy meg elfogadom, hogy neked ez jött le az írásomból, hogy futattom neked ez a véleményed tiszteletbe tartom :) Azért remélem kolléga privátba ugyan ugy fogunk váltani üzenetet mint az utóbbi időbe. 😉
Lánykereső Szerkesztőség