Csütörtökön ismét voltam Claudiánál! Szokás szerint egy órára mentem, de egy kicsit elhúzódott a dolog amit egyálltalán nem bántam. A részletekbe nem megyek bele mert megígértem neki, hogy nem írom le. Az biztos, hogy megint nagyon odatette magát. Az a szolgáltatás amit nyújt szerintem Nyíregyházán a legjobb.
A mai nap hirtelen felindulásból felhívtam Patit! Megint szerencsém volt felvette a telefont és rövid időn belül tudott is fogadni. Rég nem voltam nála éppen itt volt az ideje, hogy meglátogassam. Szokás szerint beszélgetéssel kezdtünk. A többi lánynál épp fordítva van előbb szex utána beszélgetés. A csevegés végeztével megkérdezte, hogy megszeretgessen-e egy kicsit? Erre a kérdésre mit is mondhat az ember főleg ha tudja mi fog következni. Egy nagyon érzéki franciával kezdett, majd én következtem kb 15 perc nyelvtan. Ezután jött az aktus azaz csak jött volna nem tudom mi lett velem mintha lentről az összes vér eltűnt volna. Szégyeltem is magam rendesen de ő megmentette a helyzetet kézbe vette a dolgokat és végül minden jól végződött. Pati egész idő alatt nagyon figyelmes és türelmes volt köszönöm neki, hogy átsegített ezen a számomra nagyon kínos dolgon. Azt hiszem ezért szeretek Patihoz járni nem nézi az órát és neki tényleg számít, hogy a vendég elégedetten távozzon.