Sajna mostanság elég kevés időm van, de egy röpke fél órát ma sikerült áldoznom, hogy fizikai vágyaimat kielégítsem...
Miss Unique 32 https://www.videkilany.hu/77598-miss-unique
Egyeztetés:még a "reggeli" ébredése után csíptem el, és sikerült egy nekem és neki is megfelelő fél órát egyeztetni. Ámbár utólag bánom, hogy nem volt jó nekem délután, mert egy óra jobb lett volna..., de hát utána már foglalt volt.
Helyszín: Örökösön a sarlós helyen, ismerös helyszín, igényes panel, kényelmes ágy, mi kell még?
Külső: Képeknek megfelelő kinézet, nagyon szép milf-es arc, karbantartott test, finom bőr. Ami képeken még nem látszik, vagy nem jól látszik a világbajnok kinézetű mellei - sokkal jobban néz ki, mint a képen - mert mi mást néz meg először egy férfi egy nőn :). Belépésnél még egy lenge öltözet mögött rejtőzött, de e látványelem meglátása előtt is tudtam már az ajtóban, hogy jó helyen járok, és már előre bántam, hogy nem tudtam egy órát foglalni.
Előadás: a vén rókák tudják, hogy a fél óra más, mint mikor egy órában több mindenre van idő, többek között nem kell kapkodni, stb. Fél óra az szex, az egy órában lehet inkább egy szeretkezéses együttlétet összehozni. Mondanám, hogy a megbeszéltek szerint alakult, de mivel nem volt megbeszélve konkrétan semmi, csak úgy megtörtént. Szuper volt. Hozzáállása jó, persze kinek mi a jó.
Értékelés: biztos visszajárósa leszek, ha erre felé jár. Ezt a nagyon kellemes eseményt egy órában úgy gondolom még lehet tovább is fokozni. Spirituális beállítottságú, nekem való :)
Fontos! Ezek a saját tapasztalataim, mellékhatások tekintetében pedig látogassátok meg és tapasztaljátok meg ti is.