Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2017. július 28. 21:36

Én is ott voltam nála, a H2O utca elején, igaz régebben. Nekem ő nem jött be annyira.

Ugyanakkor nem biztos hogy érdemes általánosítani az Árok utcán, csak itt pár megfordult, akik nekem bejöttek: Gabica, Gaby. Ők nem csak az én kedvenceim voltak, de a most itt lévő Bonnie sem rossz. És nekem például Zara is bejött, aki már megosztó volt, mert vkinek bejött, vkinek nem.

bbbs · Újonc (65 hozzászólás) · 2017. július 28. 17:54

Az egyik ritka kivétel Bea 26, aki bár az Árok utcán rendel, mégsem az említett csapat tagja. (legalábbis más a tarifa, illetve jobb a szolgáltatás minősége). Őt nyugodt szívvel tudnám ajánlani onnan, a többieket nem.

Szics · Újonc (4 hozzászólás) · 2017. július 28. 11:37

Szia. Nem Nyíregyi vagyok így nem tudom, egy két ki szemeltemnél olvastam ezt hogy a jól ismert árok street.

Mit kell tudni erről a helyről??

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2017. július 27. 14:36

Alexandra 19

Egyeztetés: könnyen ment

Helyszín: Gangesz partján a háromszintes tett helyszín. Fürdőn lehetne pár dolgot csinálni, de a tetthely alkalmas arra, amiért megyünk.

Külső: mint a képeken. Már kicsit öregszem, és lehet, hogy az emlékezetem csal egy kicsit, de kinézetre a régi nagy Lindánkhoz hasonló kinézetű, és testű. Akár a tesvére is lehetne. Telefonban először nem vettem ki a hangon, csak beengedésnél, mint Lindánk is volt, Alexandra is romatikus alkat, de olyan szinten, mint Linda volt, szóval ettől nem kell megijedni.

Müsor: érződik, hogy nem rég kezdte. A rossz oldalon látható a müsortervezete is.

Vélemény: Kezdőknek nem ajánlanám, de írányítókészséggel megáldott, gyakorlott kanok felkereshetik. Én szeretem, ha az eleján írányítanak, elbolondítanak, és nem én diktálok, pont ezért én vissza nem fogok menni, de ettől függetlenül egy próbát megér mindenkinek.

Bonnie 28

Egyeztetés: könnyen ment, szinte azonnal fogadott

Helyszín: Árok utca, és szerintem ezzel mindent elmondtam.

Külső: nagyon vékony, olyan, ami nekem nagyon bejön. Előző hozzászólót megerősíteni tudom.

Müsor: Egy kicsit elkalandoztam, így egy kicsit nehezebb volt, de ez az én hibám volt. Ettől függetlenül nagyon jól éreztem magam. 

Vélemény: biztosan visszatérek még egy jobb állapotomban. Szóval ajánlom.

Ezek az én szubjektív véleméynem és tapasztalataim, ezen mellékhatásokat én tapasztaltam, másnál más lehet.

üdv és derűs napokat

szancsa · Újonc (9 hozzászólás) · 2017. július 25. 22:46

Sziasztok. Mivel senki nem írt még róla ezért meglátogattam ma Bonnie 28-at. A képeken ő van. Jól ismert árok street árak félidő egy tizedes csók fv plussz papítért. Nagyon vékony csajszi kicsi mellekkel, arca szép, illatos mindenhol. Francia nekem nagyon bejött aktus is elment. Lehet vele beszélgetni nem siett idő nézést nem tapasztaltam. Rendes szolgáltató aki szereti a vékony csajokat akiket jól lehet döngetni nyafi nélkül annak ajánlott.

Pysti · Újonc (164 hozzászólás) · 2017. július 25. 17:36

Kellemes Délutánt!

a Szintia 21  néven hírdető lányról van e valakinek infója vagy tapasztalata?

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2017. július 25. 13:10

... a debreceni fórumban hozzászóltak, illetve Szorosgorilla itteni hozzászólása miatt meglátogattam Vivi 26 -t (Réka)

Egyeztetés: viszonylag hamar sikerült félidőt egyeztetni, telefonban nagyon szimptatikus a hangja, kellemesen el is lehet vele beszélgetni, nem az az unott hang köszön vissza, mint sokszor tapasztalni.

Helyszín: állomás közeli ismert helyszín, már túlragoztuk jópáran.

Külső: csodálatos. Az a lány nyít ajtót, akit a képeken látunk, nincs ilyen téren csalódás. Magas, kb. 180-as csaj. Arcra? Hát nem is tudom mit írjak róla. Ha arccal hírdetne, akkor kitenném a falra a fényképét. Persze ebből a korból biztos kinőttem már, de az egyetermi kollágiumban egészen biztos kiraktam volna a szoba falára. Persze ez biztosan szubjektív, de az arcszépségre nézve szerintem a legszebb, akivel eddig összehozott a sors. 

Előadás: kicsit tartózkodó, de könnyen el lehet vele beszélgetni. Rákérdezett az első benyomásra, érdeklődő. Csak simogatást szereti közben, de ez nekem nem volt probléma. Beleélés lehetne több is, de nincs nyafi sem. Nem tudom miért de nagyon kellemes és érzéki volt benne mozogni, nem is bírtam sokáig. 

Rózsák: Árok utcaiak szintje, NF extra.

Következtetés: biztosan volt jobb is nála, vannak olyanok akikkel nem lehet összehasonlítani. Ettől függetlenül nálam biztos befutó, akár még Debrecenbe is át fogok menni miatta. Persze jobb lenne ha időnként ő járna errefelé :)

Ajánlom mindenképp.

És, mint mindig, ezek az én szubjektív tapasztalataim alapján készült értékelés, másnál más mellékhatásokat is okozhat Vivi meglátogatása.

üdv és derűs napokat

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2017. július 25. 08:27

Hali! olvasom a Ramis hozászolásaidat,,egyszer oltogatod máskor meg be ajánlod hm ,, hogy is van ez? ,,azé ne csinálj már a szádból s@gget.. :P,, xd

szorosgorilla · Lelkes újonc (78 hozzászólás) · 2017. július 24. 21:03

Vivi 26 (Réka)

Kedvenceim között van a külseje miatt, amivel szerintem viszi a prímet itt is ott is. A tettek mezejére lépve elég szigorúak a játékszabalyai,ami az extra rózsaszalak hatasara sem javul kellő mértékben.Mindenesetre 30 percre még mindig jó nálam ebben az ínséges időben. :) 

Smash · Újonc (22 hozzászólás) · 2017. július 24. 19:51

Ok, ok, ok! Egy hsz-ból is megértettük, hogy nem jártál sikerrel nála, ne ragozzuk tovább, mert aztán a végén a szerkesztőségtől jön az ejnye-bejnye... :-)

Nyugi nagyfiú...

BroReg · Újonc (2 hozzászólás) · 2017. július 24. 19:47

Szevasztok!

Bogárkánál illetve Katka(45)-nél volt mostanában valaki?

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2017. július 24. 15:05

... a debreceni leírásokat nézve, legalább egyszer biztosan érdemes meglátogatni Vivi26-t...

kasio5100 · Újonc (1 hozzászólás) · 2017. július 24. 14:25

Hali tud valaki megbíztható partnert Nyíregyháza belvárosban mondjuk esetleg nem ismer valaki a körte utca környékén valakit! Választ előr is köszi!

staffi · Őstag (1098 hozzászólás) · 2017. július 24. 11:34

Csak óvatosan azért,  legyetek körültekintőek :) aztán jöhet a beszámoló :D

Jakson · Újonc (24 hozzászólás) · 2017. július 24. 11:14

Szia!

Én nem voltam még nála, de régóta szemezgetek vele.

Debrecenben van/volt már elég régóta és Réka (26) néven hírdetett. Szerintem rá tudsz keresni a fórumon.

Ha esetleg lesz szémélyes tapasztalat szívesen fogatom :)

Minden jót

Ramiii · Újonc (15 hozzászólás) · 2017. július 23. 16:11

Így van vannak hullámvölgyek! Aztán minden vissza áll a régi kerékvágásba! Én is elvagyok havazva sokszor azt sem tudom hol áll a fejem ! 

😊👌

staffi · Őstag (1098 hozzászólás) · 2017. július 23. 09:27

Igen, előző nap beszéltem le vele. Amugy is ő inkább reggel nyolctól egyig szokott lenni, de vannak kivételek amikor délután is elérhető az ő elmondása szerint !

Ramiii · Újonc (15 hozzászólás) · 2017. július 23. 00:08

Kedves BygBoy! 

Sajnálom ha csalódást okoztam a legutóbbi találkozásunknál. Gőzőm sincs mi volt velem abbanba pillanatban 

Neharagudj .

Puszi 😘💋

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2017. július 22. 19:13

Ne kombinálj! Ha eléred foglald le az időpontot minimum 1 nappal előtte és menj el,, ha nem mész bukta ha nem vagy ott időbe megint nem jó és túl, korán mégy az sem ..ezt tapasztalatból mondom

ha át vered tuti többet nem fogad ..

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2017. július 22. 16:56

... általában a jobb szolgáltatóknál nem lehet aznap menni, előre kell foglalni. Főleg ha más időben mennél, vagy korán. 

És van az szolgáltató, akinel örülsz, ha eléred és annak még jobban, ha pár napon belül tud időpontot adni... Üdv és derűs napokat

Téma indítva: 2010.02.25., 17625 hozzászólás összesen