Sziasztok!
Új vagyok még a fórumon, így először is leírom az eddigi tapasztalataimat:
Arina21: már nem hirdet, lehet, mindenkinek jobb is így :) Külsőre csinos, tetkós csaj, de a vendéggel nagyon unottan foglalkozik. A franciája gyenge, az aktust csak hátulról engedte, a szemüvegét sem vette le közben :( Annyi sikosítót kent fel, hogy még a fülemen is az folyt.... Telefonban egy órát kértem tőle, a rózsákat előre kérte (biztosra ment), de kb 20 perc múlva eljöttem Tőle (persze a teljes rózsacsokor maradt). Ha újra visszatérne, kerüljétek...
Jessyka21: több helyen is rendel, így városunkban (sajnos) csak ritkán lehet elérni. Aranyos, szép arcú, karcsú lány, szolizott bőre feszes, popsija csodásan kerek, felette izgató tetkóval. Egyszóval csodálatos látványt nyújt a csaj tetőtől talpig, az adatlapjára feltett képekhez képest a valóságban szerintem szebb. Fél órát kértem Tőle, a rózsák száma átlagos. Csodálatos az illata "ott" is, franciája 4/5 (de csak azért, mert a délebbre eső részekkel nem nagyon foglalkozik), aktus 5/5. Én az érzékibb együttlétet részesítem előnyben, és ebben maximálisat nyújt. Hátulról csodás látványt nyújt gömbölyű feneke, tetkója, úgyhogy ebben a pozícióban fejeztem be :). A végén felajánlott egy finom masszázst is, amit örömmel elfogadtam :) Egyértelműen javasolt kategória, főleg azoknak, aki a vékony, érzékibb lányokat részesítik előnyben... Én még biztos visszatérek Hozzá, ha Ő is visszatér városunkba :)
Melinda29: csak egy-egy napot van városunkban. A képei már első nézésre retusáltnak tűntek, de gondoltam, próba-szerencse.... Hát nem lett szerencsém :( A csaj full szilikon, a mellei szép kerekre sikerültek, viszont a szája már nem annyira. Fél órát kértem, átlagon felüli rózsaszál mellett is gyakorlatilag mindenért külön fizetni kell. Az elején megkérdezte, kérek-e inni, úgyhogy elég bizakodóan néztem az elkövetkező percek elé:) De ezt követően az egész együttlétnek elég "letudós" feelingje volt, mindig mondta, hogy most mit fog csinálni. Franciát alapban csak óvszerrel vállal, aktust pedig csak állva, hátulról. Közben felajánlotta - felárért - a popsit is, de nem éltem vele. Egy patront azért megért, de biztosan nem leszek a visszajáró vendége.
Mollyka32 és Dórcika32: édes hármasban voltunk együtt, így egyszerre írók róluk :) Fullos szolgáltatást nyújtanak, egymással is teljes odaadással foglalkoznak. Már többször voltam Náluk, mindig egy órát kérek. A rózsák száma nem vészes (persze duplán számítva), de nagyon is megér minden rózsaszálat az élmény:) Mindkét lány arcra és testre is csinos, a popsijuk szép kerek, feszes a bőrük, a mellük is tenyérbe simuló:) A csók mindkét lánynál alap és valódi. Nagyon kielégítő műsort szolgáltatnak, a két előadás közötti "kényszer" szünetben pedig jól el lehet beszélgetni Velük. Már régóta ki akarta próbálni két lánnyal egyszerre, és Ők olyat nyújtanak, amit a legmerészebb fantáziámban is csak nehezen tudtam elképzelni. A franciájuk 5/5, aktus 5/5, hozzáállás 5/5, BF 5/5. Csak ajánlani tudom, akár együtt, akár külön-külön :)
Zsuzsa37: Nála voltam legutóbb, úgyhogy egész friss élményről tudok beszámolni. Igazi dögös MILF, inkább azoknak ajánlom, akik a vékonyabb típust kedvelik. Nekem személy szerint nagyon bejön. A bőre korát meghazudtolóan feszes, igényesen szolizott. Formás feneke karcsú derekával és hosszú combjaival kombinálva csodás látványt nyújt. A teste a képekhez képest talán karcsúbb, a haja rövidebb és egyenes szálú. A rózsák száma átlagos, fél óra együttlétet kértem Tőle. Gyors zuhany után szexi fehérneműben az ágyon fekve fogadott. Franciával indított, amit nagyon finoman és érzékien csinál :) Ha nem figyelsz, hamar "rövid program" lesz a vége :D Utána én is viszonoztam, nagyon élveztem finom illatát. Utána rátértünk az aktusra misszionáriusban, így is lett végem :) Szerettem volna hátulról is, hogy megcsodáljam csodás fenekét, de erre már - a korai befejezés miatt - sajnos nem volt lehetőségem. Sebaj, majd legközelebb :) Nagyon vigyázni kell, mert olyan finoman, érzékien teszi oda magát, hogy a rendelkezésre álló idő kitöltésére esélyetek sem lesz (mint ahogy nekem sem sikerült). Francia 5/5, aktus 5/5, inkább az érzékibb együttlétet kedvelőknek ajánlott :D Bár lehet, hogy a vadabb dolgokat sem utasítja el, de nekem nagyon kedvemre volt a hozzállása :)
Eddig ennyi :D Még van egy-két lány, akikhez el szeretnék látogatni (ehhez szívesen fogadok javaslatokat), de előbb-utóbb valószínűleg néhány lány visszajáró vendége leszek :D