Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
fuvaros · Újonc (55 hozzászólás) · 2017. február 27. 11:19

Pati31! ***moderálva***

Helyszín ***moderálva***.

Hely rendezett tiszta és a lány is az.

Aki kedveli a magas sötéthajú lányokat és beszélgetni is szeretne annak tuti élmény lesz

Nincs semmi nyafi teszi a dolgár rendesen és ,a mi a legjobb, hogy nem ez az állandó munkahelye, ez csak kiegészítés.

Oral 10/8 a többi 10/8 de csak ezért,mert nem qrvás hanem inkább barátnős a lány.

Ajánlom azoknak akik rendszeresen akarnakegy  lányhoz járni és nem fognak csalódni. A nagy kalandoroknak csak egy rublika lesz, hogy na ezis megvolt :)

Const · Újonc (8 hozzászólás) · 2017. február 27. 09:04

Kockázat nélkül nincs győzelem!

picúr · Kvázi-tag (179 hozzászólás) · 2017. február 27. 08:48

Nem szeretek full bizonytalanra menni.

69bihari · Újonc (30 hozzászólás) · 2017. február 26. 19:33

Sziasztok nem tudom kinek mi a tapasztalata de Alexa 40 nél voltam nemrégiben de nem sok pozitiv élményel lettem gazdagab, egy milfet szeretem volna aki jól tartsa magát s tapasztalt, feszes börel, s szenvedélyel, szerintem vannak itt egy páran aki ilyet keres, ezért esett a választásom rá, de nagyot csalódtam, sok ,,rosszaszálam,, bánta. Mostantól inkább olvasóm előre a véleményeket, 

staffi · Őstag (1098 hozzászólás) · 2017. február 25. 21:20

De nem sokáig lessz itt , le ne maradj róla :)

picúr · Kvázi-tag (179 hozzászólás) · 2017. február 25. 08:32

Ott azért jól mehet a biznisz. Van három lány a városban.

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2017. február 21. 15:32

Dittu 22

Gyakorlatilag már a vonaton ül, és elutazóban :) Ezt csak onnan tudom, hogy most voltam, és én voltam az a szerencsés, aki az utolsó vendége lehettem most.

Egyeztetés: nem volt nehéz.

Helyszín: gangesz parton, de nem a 10 emeletes, hanem a közelében lévő 4 emeletes. Régi téglaépítésű ház, ahhoz képest jobb belső állapot, ágy kénylemes és szuper.

Külső: képeknek és adatoknak megfelelő. Tipikus úgy néz ki a képeken, hogy a szememnek sem hiszek, pedig élőben is az, amit a képeken látunk. Egy bombanő. Karcsú, amit nagyon szeretek, és nagy mellek - azt annyira nem szeretem általában, de igazán ezzel sem volt problémám, izgató volt nézni, simogatni, . . . de erről többet nem irok, mert még a végén felizgultok tőle, mint ahogy én is :) - de nekem volt olyan szerencsém, hogy ezt élőben tehettem meg, és nem leírás alapján. Évek számában is hasonló lehet, bár nekem mindegy szokott ez lenni, bőven belefér, ha van is különbség. Arcra is szép és helyes.

Előadás: profi a csaj. Írányít, és szakszerűen kivégez, ha hagyom. Én most hagytam, de írányítható is, és szerintem egy érzelgősebb együttlét felé is el lehet téríteni. Normál dolgokat vállal, szokásos ***moderálva***-ös, illetve vannak plusz lehetőségek NF, csók. Ahol extra a csók, ott én nem szoktam kérni. Volt egy érzésem, hogy kérjem, de mivel tudtam, hogy nem vittem fel annyi rózsát, így nem kértem. De így utólag is van egy olyan érzésem, hogy kár hogy nem kértem a csókot pluszban. 

Végkövetkeztetés. mindenképp megérte, hogy hirtelen ötlettől vezérelve felkerestem, és sikerült kellemesen fogyókúráznom - könnyebben távoztam, mint ahogy oda érkeztem lelki szempontból is, és súlyból is :).

Sajnálhatja, akinek csak csorgott eddig a nyála, és nem kereste fel. Nekik van egy jó hírem: elmondása szerint vissza fog térni városunkba. Így legyen!

üdv és derűs napokat

doki · Újonc (9 hozzászólás) · 2017. február 21. 14:07

Sziasztok! Esetleg valaki tud egy kis infót adni Ditturól és Kiráról.Köszi előre is.

Perilla · Újonc (31 hozzászólás) · 2017. február 21. 10:54

Köszi

Vándormadár · Újonc (10 hozzászólás) · 2017. február 21. 09:07

Hali!

Az rendben van, de jó lenne róla valami használható infó. Telefonban nem valami megnyerő.

Üdv.

Nándi · Őstag (795 hozzászólás) · 2017. február 21. 07:33

Brenda konyhájában jól elbaltázta a burkoló a csempét! :D

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2017. február 20. 15:38

A városok fórumán keres rá, vagy Kaposváron van frissebb infó, de van régebbi is. Az évszám miatt kérdez rá az ott kommentelés, hogy erre a Brenda hölgyre gondoltak-e.

Üdv és derűs napokat

Perilla · Újonc (31 hozzászólás) · 2017. február 20. 15:02

Sziasztok. Brendával kapcsolatban van valakinek valamilye?

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2017. február 19. 20:07

.. nem tudom, hogy vagytok vele, de örülök, ha egy hölgy reagál. Persze az más kérdés, hogy ennek milyen a csengése. Tavaly Zara egy kritikára írt ide, és ahogy tette, és amit írt, az arra késztetett, hogy elmenjek hozzá - és nem bántam meg. És van a másik véglet.

Vanessza: lehet, hogy érdemes néhányszor hallgatni inkább. Volt rólad egy jó vélemény. Mellette jött egy rossz, amire reagáltál úgy, ahogy. Olyan hangulatot áraszt, és olyan elírásokat tartalmaz, ami nem bizalomgerjesztő és nem hat vágykeltően. Valószínűleg ezért is érkezett csak negatív jel a hozzászólásodhoz, nem is kevés. 

És engem is lehurroghatsz most, de ettől neked nem lesz jobb, nekem meg nem lesz rosszabb. A jó szándékú kritika mindig arra szolgál, hogy építkezni lehessen belőle, és én ennek szánom. Te döntésed, hogy miként érkezik meg hozzád. 

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2017. február 18. 08:28

Karola 23 = Izabella 23 = Izabella 25 = Nulla ,, 3 az egyben ***moderálva***,,  Xd ,, Szerintem nem sokára Név változtatás+ életkor+ fótó csere . Nagyon Nem ajánlot!

szorosgorilla · Lelkes újonc (78 hozzászólás) · 2017. február 17. 20:22

***moderálva***

Vivike (28) - helyszín ismert, célnak megfelelő, tiszta, rendezett. A képek egyeznek a valósággal. Tiszta, ápolt, jó illatú.

Kedves, beszédes csajszi.  Nagyon lelkes francia, kezdeményező és figyelmes. Ajánlom.

Törölt felhasználó · 2017. február 16. 17:02

Dzsenifer 21: Talalka a ***moderálva*** mellett.. :) Csak autos kaland, vagy panzio! Autos dolgot valasztottam, s lassan meg is erkezett a baratnoje kisereteben. Mikor megszolalt mar tudtam, hogy nem vele beszeltem, hanem a baratnojevel.. Beszallt mellem, vegig csekkoltam, es maris kozoltem vele, hogy bocs, de surgos dolgom tamadt! A csaj idosebb,mint a kepeken, rongyos-mocskos farmert viselt, a kormei, mint aki ***moderálva*** kapart volna, dekk szag + az ajkai is mintha kicsit sebesek lettek volna! Nem tudok tobbet mondani, mivel kiparancsoltam a jarmubol.. Nagyon nem ajanlott! Ja, egyebkent nagyon olcson dolgozik: ***moderálva*** nem viccelek :D es az extrak is csak ***moderálva*** ropogossal tobb, mint ami :) Popot is vallal, mazohistak hajra! :D

Főnök911 · Újonc (5 hozzászólás) · 2017. február 15. 18:06

Sziasztok!
Véleményt szeretnék kérni Lola (masszázs) és Fanni 25-ről!

Vándormadár · Újonc (10 hozzászólás) · 2017. február 15. 16:46

Hát persze hogy ismerjük. :-D :-D :-D  Ő a ZsaklinBea. Felejtős!

Vándormadár · Újonc (10 hozzászólás) · 2017. február 15. 16:35

Hali!

Barátom! Ha csak egy kicsit lentebb görgeted a fórumot, láthatod, hogy mindkettejükről irtam (kb 1 hete). Szerintem abból az infóból nyugodtan kiindúlhatsz.

Üdv.

Téma indítva: 2010.02.25., 17624 hozzászólás összesen