Dittu 22
Gyakorlatilag már a vonaton ül, és elutazóban :) Ezt csak onnan tudom, hogy most voltam, és én voltam az a szerencsés, aki az utolsó vendége lehettem most.
Egyeztetés: nem volt nehéz.
Helyszín: gangesz parton, de nem a 10 emeletes, hanem a közelében lévő 4 emeletes. Régi téglaépítésű ház, ahhoz képest jobb belső állapot, ágy kénylemes és szuper.
Külső: képeknek és adatoknak megfelelő. Tipikus úgy néz ki a képeken, hogy a szememnek sem hiszek, pedig élőben is az, amit a képeken látunk. Egy bombanő. Karcsú, amit nagyon szeretek, és nagy mellek - azt annyira nem szeretem általában, de igazán ezzel sem volt problémám, izgató volt nézni, simogatni, . . . de erről többet nem irok, mert még a végén felizgultok tőle, mint ahogy én is :) - de nekem volt olyan szerencsém, hogy ezt élőben tehettem meg, és nem leírás alapján. Évek számában is hasonló lehet, bár nekem mindegy szokott ez lenni, bőven belefér, ha van is különbség. Arcra is szép és helyes.
Előadás: profi a csaj. Írányít, és szakszerűen kivégez, ha hagyom. Én most hagytam, de írányítható is, és szerintem egy érzelgősebb együttlét felé is el lehet téríteni. Normál dolgokat vállal, szokásos ***moderálva***-ös, illetve vannak plusz lehetőségek NF, csók. Ahol extra a csók, ott én nem szoktam kérni. Volt egy érzésem, hogy kérjem, de mivel tudtam, hogy nem vittem fel annyi rózsát, így nem kértem. De így utólag is van egy olyan érzésem, hogy kár hogy nem kértem a csókot pluszban.
Végkövetkeztetés. mindenképp megérte, hogy hirtelen ötlettől vezérelve felkerestem, és sikerült kellemesen fogyókúráznom - könnyebben távoztam, mint ahogy oda érkeztem lelki szempontból is, és súlyból is :).
Sajnálhatja, akinek csak csorgott eddig a nyála, és nem kereste fel. Nekik van egy jó hírem: elmondása szerint vissza fog térni városunkba. Így legyen!
üdv és derűs napokat