Nem tudom makktársak ,hogy vagytok vele de itt van a Vanessza 35 hírdető ,nekem képei alapján egy igazi kíváni való milf, jó- jó. tudok olvasni " csak a kezeit használja bárki bármi mást akar az ne is hívja " én ezért nem is hívom, mivel én mást akarnák tőle, én pin@ bolondja vagyok , masszázs, kézi levezetés engem nem elégit ki ! Ezzel nem a hölgyet akarom esetleg bántani, mert korrekt módon ki irta mire lehet számitani ha hozzá megy az ember , de azért a hirdető képeit amikor újra és újra megnézem mindig eljátszom a gondolattal ,hogy istenem azért ezzel a NŐVEL, mennyi minden jó dolgot lehetne csinálni abban az egy órában amit ott töltenék nálla :) csak hát na olvasni tudok......
Szexpartner fórum nyíregyháza
Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
staffi · Őstag (1112 hozzászólás) · 2016. december 03. 20:40
staffi · Őstag (1112 hozzászólás) · 2016. december 03. 19:54
Gina Diamond , ő nem fog nyafogni nyugi :)
Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2016. december 01. 21:49
Nem ártana már egy kis vér frissítés!,, Egy kezemen meg tudom számolni akik itt érnek is valamit (stabil megbízható szolgáltatók)
asdp0wer · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. december 01. 06:13
Valamint csak azt nem értem, ha vannak ilyen hirdetők, akiknek nincs lakásuk, és értük megy az ember, de van helye, akkor miért kell az autóhoz ragaszkodni, illetve a nálam történő lehetőséget extraként számolni, házhozjövésnek. Annyit adjon már magára, hogy ha van mód, normális emberi kereket közt szolg*ltat, nem úton-útfélen.
szorosgorilla · Lelkes újonc (78 hozzászólás) · 2016. november 29. 22:03
Heni Masszázs (36)
Nyugodt, megfontolt, türelmes, kedves, keresi a vendég kegyeit.
A lakásra ráférne egy kis felújítás, kb. 20 éve megállt az idő.
Rendezett és tiszta helyre szívesebben megyek,
ezt leszámítva, azt kaptam amit vártam és amiért mentem.
Idontknowwhoiam · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. november 29. 01:05
Ma megpróbáltam eljutni Pedra(24)-hez. Sajnos nem sikerült. Mivel nem nyíregyházán rendel azt kérte induláskor hívjam fel. Miután ez megtörtént az adott településen szintén fel kellet hívnom. Na itt már hiába hívtam 3-4 próbálkozást zsinorban kinyomott és sms re sem reagált.
Értem én hogy közbejöhet akármi de szerintem kétszeri egyeztetés valmint egy potya utazás után az a legkevesebb hogy értesítem valahogy az ügyfelet. Számomra ez nagyobb negatívum mintha bent csalódtam volna.
szexi_pasi30 · Újonc (32 hozzászólás) · 2016. november 27. 13:57
Sziasztok
Szofi 26 = régi Szofi 24-el?
Valakit mára tudnátok ajánlani????
Lasanta · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. november 27. 11:50
Hogy érted ezt?
Krisztián25 · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. november 27. 11:43
Ezzel nem sokat segitettél... Mivel nem hogy vissza járos legyen elsem jutnak odáig, hogy legyen akármi is.
Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2016. november 27. 07:57
Engedd meg, hogy segítsek! Csak azért nyomják ki, mert Örökösföldön senki sem lesz állandos.
Lasanta · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. november 26. 19:01
Sziasztok. nem tudom miért nyomja ki mindenki a telefont ha meg hallják örökösföld. csak szeretnék meg nyugtatni minden kedves vendégeinket h ez nem az a hely amiről rossz Hirek keringnek
GIBSON39 · Lelkes újonc (114 hozzászólás) · 2016. november 26. 08:12
"Állandós leszek".:)))
Az egyetemen volt egy tanárom aki mindig azt monda:"Na ez aztán a szellemi sivárság":))
Nándi · Őstag (822 hozzászólás) · 2016. november 25. 20:14
És elbirtok a menedzsmenttel ketten? :D
staffi · Őstag (1112 hozzászólás) · 2016. november 25. 16:22
Ha ilyen jo akkor megyek, ránézek a csajokra, lehet szólok Zsolokának is mert ő is bevállalós :)
Pisti40 · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. november 25. 16:13
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Sziasztok minap voltam lasantánál. nagyon oda ado és figyelmes és kitűnő francia csak ajánlani tudom őt és barátnőit. én tutira állandos lettem :)
Boss007 · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. november 25. 07:09
Az a baj hogy nem tudok dönteni Candy és Ginadiamond között :)
Ginarol vélemény?
köszi
Boss007 · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. november 24. 10:09
Sziasztok,
gondolkozom hogy én is meglatogatom a hölgyet. Franciapárti vagyok, ebben hogy teljesít, mennyire lelkes?
Illetve GinaDiamondról nem találtam részletes beszámolót, róla tudna mondani vki valamit?
Nekem fontos az arc is, ezzel hogy állnak a hölgyek?
Köszönöm.
Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2016. november 23. 21:22
Ott van fenn az a szerencsétlen keresés gomb, és arra vár, hogy használd.
picúr · Kvázi-tag (180 hozzászólás) · 2016. november 23. 19:08
Akkor mákod volt! Egyébként a külsejére soha nem is volt kifogás, az tényleg 10/10-es. De amikor úgy kell megcsinálnod egy csajt, hogy végig fogja a f*rkad, nehogy bedugd teljesen, AZ MÁR ÜBERGÁZ!
julius · Újonc (14 hozzászólás) · 2016. november 23. 18:13
No akkor legyen az elérhetőség - az "ingyenes" nevü szolgáltatónál a név első négy betüje Verne keresztnevének első négy betüje
a második négy betü egyik legismertebb spártai király nevének utolsó négy betüje.
Egy társkereső oldalon a 40-es érett hölgy azt válaszolta erre, hogy ő csak 8 osztályt végzett - ne csesszek már ki vele?!