Sziasztok!
Egy negatív tapasztalat. Voltam Eszter (44) nél, mert szeretem a méretes ciciket, másért nem.. Újonc Nyíregyen, de sztem nem sok jövője lesz.. L*vét előre kéri, a fotókhoz képest árnyéka az ott látottaknak, bár a cickói valóban nagyok, de ennyi. Ha már másodjára pózt kell váltani, lusta, nagy unszolásra.. ja, és a lényeg, hogy nincs NF! :( Ezt a telefonban véletlenül sem említette. Már másodjára futottam bele ilyenbe sajnos, de ezután direkt rá fogok kérdezni.. Sietni éppen nem siet, de színvonal 0! Ja, és a lakás is elég lepukkant...
Ezek után úgy döntöttem, hagyom a negyvenes korosztályt, maradok a friss húsoknál. Aki viszi a prímet nálam, az Angelin, Cleopátra Masszázs, és az aprósok közül Pedra. Na őt kifejezetten tudom ajánlani. Elsőre kicsit flegmának tűnt, de mikor hozzákezdtünk a dologhoz, nagyon barátságos lett, szolgálatkész, és látszott rajta, hogy ő is élvezi! Állítása szerint erdélyi, bár már régen itt él magyar honban. Nagyon finom puncija, csini kis poppolója van.. Bár az anált nem próbáltam még nála, de be fogom pótolni, csak hát nála mindennek külön fel*ra van.. :( De sztem megéri. Teljesít is érte.
Az itt olvasottak alapján Kleo (25)-t mindenképp kipróbálom! :)