Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Coffee · Újonc (91 hozzászólás) · 2016. július 26. 14:15

Már régóta próbáltam most is csak véletlenül jutottam el hozzá de megerte;-) 

gumibogyó · Újonc (55 hozzászólás) · 2016. július 26. 09:48

Tina 18 

Azt hiszi magáról MSZ EURÓPA 

Pedig MSZ TANYA!!! 

Nem tud bánni a vendéggel a szerszámmal, kapkód, rángat, nyafog. Részemről felejtős. 

Ezért szeretem inkább a bevált csajokat. 

Ne legyen festmény szépségű, csak értsen a vendéghez. Vissza megyek:

Anikó

Zsúzsa

Anett

Dóra

Gina

Kriszta hölgyekhez. + Dórina..

Benük nem lehet csalódni! 

fedor · Lelkes újonc (55 hozzászólás) · 2016. július 26. 08:51

Dorina20-at az aprobol nezte mar valaki? Gondolom, nem lehet nagy durranas, ha ilyen nagy a csend korulotte :)

fain · Újonc (10 hozzászólás) · 2016. július 25. 20:12

Sziasztok! van egy lány az oldalon aki cicalány néven hirdet, kamu! Ő egy román lány  26 éves, ! ( ja és nem is hasonlit a képre! Nem ajánlott!

angelinn · Újonc (8 hozzászólás) · 2016. július 25. 10:45

Igen leszek.  Kedd estétöl bent leszek. 😋

Coffee · Újonc (91 hozzászólás) · 2016. július 25. 00:16

Én nem látom. 

DicsakBuksi · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. július 23. 05:48

sziasztok!

Tudnátok pár infót írni Heni (24), Ivett (29), Barbara (22) vagy  Nikol (24) hölgyekről? előre is köszönöm! ;)

3511 · Újonc (16 hozzászólás) · 2016. július 22. 10:09

Üdv mindenkinek ma reggel megláttogatam Naomi20 röviden mindenkinek ajánlom ezt a Tündi kiscsajt aki menni akar ma tegye mert utazik el és egy ideig nem lesz na üdv mindenkinek.

Törölt felhasználó · 2016. július 22. 09:55

Coffee! Gina Diamond a szakma csúcsa. Örülök,hogy neked is sikerült megtapasztalni. ;)

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2016. július 22. 00:23

Mikor regisztrált, akkor Kaposváron volt - kis trükközéssel google segített :) , - és ezen a néven regisztrált. De az ottani fórum nem dob ki rá semmit. Szerintem kérdezz rá ott, hátha mégis tud valaki valamit...

üdv és derűs napokat

Coffee · Újonc (91 hozzászólás) · 2016. július 21. 22:44

Sziasztok társak ;-) ma végre sikerült bejutni Gina gyémánthoz hát gyerekek kifacsart mint egy citromot de azért én sem hagytam magam ;-) francia senkihez sem hasonlítható, bomba test gyönyörű arc. Aprót is szamoloknak nem ajánlott, perkalni kell de itt kapsz is bőven érte ;-) csicseg csacsogot maszirozott kedvem kereste én meg az övét mindenhol csak az a fránya óra elrepült hamar de ő az a ahol ezt tényleg sajnálod a legjobban ;-) csúcs egyszerűen ;-) 

Átutazó31 · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. július 21. 17:07

*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***

Valakinek van e infója Csilla28 ról?Sok jót hallottam róla, de nem látom fent

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2016. július 21. 16:00

Anna28 visszatért, most már keresheted :)

Május · Újonc (27 hozzászólás) · 2016. július 21. 14:47

Dorina 33

Minedn téren ajánlott csúcs franciával

Május · Újonc (27 hozzászólás) · 2016. július 21. 14:37

Meglátogattam Maya 19-et.

Lakás rendben, környék rendben, és itt vége is. A képeken Ő van de a has erősen retusált. Francia csak gumival 10/1. Erősen nem szereti 10/1. Végig csendben alig várja hpgy vége legyen. Biztos nem fogom ismét keresni.

fedor · Lelkes újonc (55 hozzászólás) · 2016. július 21. 14:12

Maya19-et még senki sem látta?

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2016. július 21. 13:33

sziasztok, annyira dicsértétek legutóbb, ezért meglátogattam Jessyka21 -t, aki Debrencenből vendégeskedik nálunk.

Egyeztetés: mostanság szerencsém van, akár olyat hívok, akinél voltam már, akár olyat, akinél még nem, gyorsan sikerült egyeztetnem, Jessykával is így volt. De gondolom, hogy valójában nem erre vagytok kiváncsiak :)

Helyszín: állomás környéke, a nyírségi Gangesz partján várja a vendégeket. A laksá az itt megismert felújított panel, hatalmas ággyal (jobb oldali kisszoba).

Külső: képek a valóságnak megfelelnek, semmi átverés nincs a képek és a valóság között. Fiatal, vékony, bársonyos bőr, aranyos kis cickó, finom p.nci. Tejcsárda mániákusoknak csalódás lesz, illetve nagyon vékony alkat - ami az én tetszésem szerinti, de aki nem szereti a vékony lányokat, szerintem egyszer annak is érdemes megnéznie. Ámbár ki tudja, elvégre nekem hiába mondanák, hogy egy testesebbre, hogy egyszer annak is érdemes megnézni, aki a vékonyakat szereti...

Hozzáállás: keresi a vendég kegyeit, illetve olyannak javaslom, aki határozott, és írányítani szeret. Én inkább szeretem követni a hölgy útmutatásait. 

Előadás: normál sz.xuális kultúra keretein belül minden (csók szerintem nincs, legalább is ezt nem jött elő, de az is lehet, hogy nem is mondott ilyet - elég halk volt a telefonom, mikor beszéltünk). Kellemes együttlét.

Összhatás: fentebb említettem, hogy én szeretem, ha írányítanak, és általában minden hölgy képest ilyenre egy pasival szemben. Vagy nem volt meg a kémia, vagy csak még a fitalaság miatti rutintalanság miatt volt, de voltak időpillanatok, amikor úgy hirtelen megakadt minden, hogy hogyan tovább, tehát nem olyan olajozottan ment a dolog. De semmiképp nem bántam meg, hogy meglátogattam. És mindenképp az ajánlott kategóriába sorolom őt. Kezdők ne feltétlenül náluk kezdjék, ámbár ha kialakul a kémia, akkor bármi lehetséges.

Mint mindig, most is ez az én szubjektív tapasztalatom. 

üdv és derűs napokat

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2016. július 20. 13:10

színvonal nem változott, de az utóbbi évben felkerült jó pár kiló, de ez látszik a képeken is. De tudtommal ő is költözött mostanság, egy kis vadabb előadás miatt, amelyet a szomszéd "s.x élőben" rádiómüsor keretében hallhatott, annak ellenére, hogy bekapcsolta volna a rádiót :) 

üdv és derűs napokat

szexi_pasi30 · Újonc (32 hozzászólás) · 2016. július 20. 10:55

Kit tudtok most ajánlani Nyíregyházán aki a topban benne van, megbízható!

Régebben Anikóhoz jártam, nem tudom nála változott-e a színvonal!

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2016. július 20. 10:54

.. amikor nincs fent a hírdetése, akkor nem elérhető, és akkor ki is van kapcsolva a megadott telefon. Tehát addig teljesen felesleges tudni, az én meglátásom szerint. Vissza fog jönni pár napon belül.

üdv és derűs napokat

Téma indítva: 2010.02.25., 17624 hozzászólás összesen