Gyerekek ritkán irok ide, de most ezt a sztorit megosztom veletek.......DDDDD
Ááááááá ez nem is velem történt ugy fogom fel.........DDDDDD
Apróból kinéztem egy csajost, kell a próbálkozás gyöngyszem keresés, mert akinek valaki toppos az nem biztos nekem is az, igy van ez rendjén.....
Direkt nem irom ki ki az, de letekersz oda vágni lehet az uj versenyzőt.....
Kép persze kamu, hasonlit de még sem az, cici ugyan olyan nagy, csak itt már más volt az állaga.......DDDDDDD
No de a történet, felugrottam egy franciskára, öt r**sába mérik.....
Pfffffffffff ilyen szarul még a legelső szüz barátnőm se csinálta 25 ével ezelőt....
Huzta, vonta, tolta, pofozta, tekergette, és mikor látta ez bizony nem egy átlagos kigyó amit 3 prc alatt ki lehet fárasztani, még folytogatta is, nem tudom mire volt jó de maszirozásnak elment.........DDDDDDDDF
Na mondom stop, mertva kislány lefőt mint a kv reggel, én meg 20 perc idegbe belelankadtamba szájaba........DDDDDDDD
Na ekkor elmesélte mit miért csinál, mint embert megsajtáltam, de 5 **zsa az 5 **zsa bukj rá a hegyre, kezgyük az alapoktól........
Ugy bólogatott mint lada kalaotartón a 80 években a kutya, persze szart se ért mert a kupakot baszot nyelvel izgatni, az hogy az arcába van egy bráner attól még nem sül el.........
Pedig nagy reményekkel mentem fel, ST MARTIN /szakszofonost/ faragok belőle, de az első felvonásba lemondtam róla, akkor már leadtam LAGZI LAJCSI /trombitás/ ra, de ez sem jöt be, pedig már addig fajult a dolog hogy tanitom.......DDDDDDDDD
Hát szük 30-40 perc mulva felkinálta a kézimunkát, mert nagyon nem boldogult vele, még jól is kezdődöt mikor leköpte a fejét, mondom magamba ha a fuvós hangszer nem ment, dobosnak jó lesz.......DDDDDDD
Na kb 1 pontal jobb volt, de inkább én csináltam volna magamnak, de nagy nehezen kinból elsültem, az első rögtön a halyába landolt, reggel már zselé se haj fix nem kell, mire feleszmélt mi történik a másik löket az arcán, mert elöttem térdelt.......
Erre megijedt és elkapart vagy 90cm arébb, ugy hogy azt hitte a puska csuzli gumi és nyullik, persze ebből meg dőlt a kraft rendesen jutott még rá bőven, cici comb, mikor végignézet magán hogy néz ki elkapta a h***moderálva**** összeh***ta magát, fürdürdőig öklendezet.........DDDDDDDDD
Most mindjárt este 22 óra, és ugyebár néznem kell valakit aki nem fél a spermától, mert ez egy forintot nem ért nem hogy kielégülést.........DDDDDDDD
LAKÁS: 10-8
FRANCISKA: 10-1
VERÉS; 10-2
CSAJ; 10-4 de ki lehet kupálni.......DDDDDDD
De legalább a lakás othonos volt..........
Hogy megyek e még, persze betanitom magamnak mint egy jó ***moderálva***............DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD