Már akinek megéri! :) a sok semmiért f*zetni ??! az viszont pozitív , hogy a képei fedik a valóságot legalább ! Köszi az infot, mindenképpen hasznos volt !
Már akinek megéri! :) a sok semmiért f*zetni ??! az viszont pozitív , hogy a képei fedik a valóságot legalább ! Köszi az infot, mindenképpen hasznos volt !
Kleo 25.. makktársak addig menjetek hozzá amíg lehet, szombat reggel megy vissza.
Semmi barátnő feeling, semmi extra szinte, nem éli bele magát
DE AZÉRT A TESTÉRT MEG ÉRI! brutális. szoli barna, nem túl nagy szilikon cici, bársonyos bőr, és tökéletes idomok.
Azt mondom hogy a magas rózsaszálak fejében is megéri.
staffi- A negatív kritika az senkinek nem jó,úgy az oldal üzemeltetőjének és a hirdető személyének . ezért sem írok inkább nagyon ide mert ha olyan jellegű a hozzászólás kimoderálják.
Tibeti szerzetes
Írtam privátban. Innen is: bocsi...
Tényleg "nem gyengék" a képek. Az egyiken látjátok a maci arcán az önelégült vigyort? Jó dolga van, na.
:))
Ejh'!, de lennék a helyében...
Így ahogy mondod nem gyengék a képek ,és amit elkér az sem gyenge 1 órára ..
Ettól még zsákbamacska. Egy újonc hozzászólására adni nem feltétlenül lehet, aki azért regisztrál, hogy írjon egy véleményt. Ráadásul Radnóti is forogna a sírjában a szavaitól, és mondatszerkezetétől.
Persze ettől még a hírdető túl szép, hogy igaz legyen . . .
üdv és derűs napokat
Wooow! Kleo 25 képei nem gyengék!
Ezek után én már nem csodálkozom,hogy senki nem ir beszámolót!
Ilyen moderálási szabályok mellett minek?
Nem értem azt hogy miért nem lehet negatív kritikát kiírni a fórumra??! Nem írt semmi olyan sértő szöveget ami esetleg annyira nyomdafestéket nem türne! A hirdetőről folyamatosan szinte 95% - ban csak negatív beszámoló van, nemhogy vátoztatna a hozzáállásán inkább mint, hogy moderálásra küldi a beszámolót ! Ez az én saját véleményem !
Nyugi, nem nagyon küldenek el a helyszínről se a csajok esetleg csak akkor ha b*nkó vagy ápolatlan a vendég azokat menesztik de amugy nem , mivel a zsebedben van az amire ők igazán vágynak :D
HA-HA-HA,,,egyébként jogos :-)
csak nem értem mit várnak ettől az oldaltól ezek az urak, talán azt gondolják, hogy ha nem sikerül bejutni adott hölgyhöz akkor minden-mindegy alapon, majd felkeresik őket vagy talán azok a hölgyek fognak ***moderálva*** nekik akiknek épp adott héten kevesebb vendég jutott. Na mindegy.
Ja és valaki magyarázza már el, hogy a vidékilány oldalra hogyan kerulnek "urak" hirdetőként...javaslom a megfelelő kereslet megcélzására a videkiur honlap létrehozását, mert kissé zsenánt, hogy f*szingerek stirolnak rám egy videkilany nevezetű oldalról
Carmen28 - helyes és jófej szolibarna lány, kellemes és formás kis cicik, isteni finom "babapunci" nyami, nyami...és picit lapos popsi jellemzi...extrák: csók helyett puszika...hát ez szívás...apropó szívás..na az rendben volt..de az nfvsz is extra...az egész dolog alapjában véve rendben volt, de hiányzott a szükséges plusz, a bf, amiért az emberfia rögvest vissza akarna menni
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Még kezdő vagyok, és azt szeretném megkérdezni, hogy tudnátok-e ajánlani egy olyan lányt, aki nem hajt el melegebb éghajlatra, ha felhívom! Kor nem akadály!
Válaszokat előre is köszönöm!
Szép napot mindenkinek!
Csákó....Priviben ha érdekel.
Gondolod, hogy személyesen kevésbé lesz zavart? Tapasztalat: minél zavarosabb telefonban, annál könnyebb mismásolni személyesen is, hogy ezt vagy azt nem úgy mondta, nem úgy gondolta.
Egy a lényeg, nézz másik hírdető után ,ha nincs kidobandó Mátyásaid :)
Ugyanaz a kettő.
Üsd be a keresőbe az Aktívia nevet róla van szó!