Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2016. február 23. 17:45

Gyerekek, most simán lehet, hogy velem van a baj, de kb ezért nem írok a fórumra hónapok óta: Mindenki nyávog, hogy aggyááámá, meg hogy 'privátba'..
Én folyamatosan 'teszelem' az új lányokat, de egyszerűen nincs kedvem írni róluk..
Csak (lapozás nélkül) az első fórum oldalról:

Privátban írjatok elsősorban

- mert? Feleségül akarod venni, mi bajod, hogyha public lesz a válasz?
egy nagyobb információ csomagot
- woow, mégis mekkorát, metrikusan szeretnéd, vagy jó a US standard? 

Erdekelne xy 28, yz 28 zx és mz/x

- Miért nem próbálod ki? Komolyan! Egy telefonhívás és meg is van róla a véleményed, amit megoszthatsz! 3x50 forint, és már van  miről beszélni!

Baszki ez egy fórum. Egy közösségi tartalomszolgáltatás, ami arról szól, hogy ami hasznos a közösségnek azt megosszuk.

Úgyhogy egyelőre - tekintsük ezt egyfajta alkalmassági tesztnek - csak a közösségi oldalon írok véleményt. Ebben hál'stennek az oldal fejlesztői is támogatnak: Szóval felajálom a lehetőséget, hogy kb. bármelyik (80%) helyi menyecskéről releváns infot adok annak, aki tud kérni (újra segítség: Közösség)

nyír1 · Újonc (30 hozzászólás) · 2016. február 23. 12:37

Arcra teljesen rendben van, mint ahogy minden más is.

nyír1 · Újonc (30 hozzászólás) · 2016. február 23. 12:32

Zsuzsa 37 nagyon ajánlott, megbízható szolgáltató, nem fogsz csalódni. Képek valósak, rózsák korrektek, hozzáállás szuper, tudás isteni :)

nyír1 · Újonc (30 hozzászólás) · 2016. február 23. 12:27

Na értük értük én is átruccannék Debrecenbe. Akár priviben is írd már meg a tapasztalatokat :)

foxhunter · Újonc (14 hozzászólás) · 2016. február 23. 10:51

Hali!

Erdekelne Anna 28, Dia 28  Michel és Luna 

ha valaki volt mar náluk írjon!

Apollocreed · Újonc (5 hozzászólás) · 2016. február 22. 22:46

Valaki Anna28-ról privátban tudna adni egy nagyobb információ csomagot(:D), leginkább az arca érdekel hogy milyen, de mindennemű információt szívesen várok a hölggyel kapcsolatban!

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2016. február 22. 20:41

Norci 21: Belváros tiszta igényes lakás és fürdő, kényelmes ágy.Ajánlom mindenkinek aki szereti a vékony nagy mellű csajokat

semmi nyafi oda teszi magát rendesen beszélgetős . A képek megfelelnek a valóságnak,sőt élőben még jobb hm ...

visszajáró vendég vagyok, köszi Norci ;)

staffi · Őstag (1112 hozzászólás) · 2016. február 22. 17:55

Képek alapján tényleg nagyon jó csajok, csak most már ha meglátogatod őket élőbe is az kapd amit a képek mutatnak :) remélem nem fogsz csalódni ! Írd meg milyen volt a szolgáltatás amit nyújtottak neked !

picúr · Kvázi-tag (180 hozzászólás) · 2016. február 22. 16:33

Láttátok Debrecenben a két új lányt? Helena 28 és Alíz 28. Megyek a héten, kipróbálom őket aztán majd írok. Ide miért nem jönnek ilyen lányok??? :-(

PICI26 · Újonc (20 hozzászólás) · 2016. február 22. 11:04

Sziasztok!

Brigi 25) - ről van valakinek infója? Mert nem sok mindent találtam róla!

Köszi

Üdv

Apollocreed · Újonc (5 hozzászólás) · 2016. február 21. 23:46

Közben kinéztem pár lányt, név szerint Norci(21), Izabella(23), Anna(28), Melinda(19) elsősorban róluk várok véleményeket es tapasztalatokat (rózsaszálak, hely, megbízhatóság, figyelmesség, átélés stb). Privátban írjatok elsősorban,persze ha más lányt ajánlotok akkor hasonlo kaliberűeket várok, előre is köszönöm :Dd

Apollocreed · Újonc (5 hozzászólás) · 2016. február 21. 18:48

Üdv emberek!

Ajánlanátok nekem fiatal (18-26), megbízható, kedves, karcsúbb alakú, nem roma lányt aki élvezi is amit csinál és valamilyen szinten beszélgetni is lehet vele? 😀 

Sunadörgő · Újonc (35 hozzászólás) · 2016. február 20. 20:25

Az belefér,hogy "Atyaég"?!

picúr · Kvázi-tag (180 hozzászólás) · 2016. február 19. 13:25

Írd be a nevét a keresőbe. Elég sok infó van róla!

johnsmith · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. február 19. 12:25

Sziaszttok!

Zsuzsa 37-ről ha valakinek valamilyen infoja van, küldje meg.

Mr.men. · Újonc (35 hozzászólás) · 2016. február 18. 12:04

Szép napot MT-sak.

Szandra45,Barbara30,Timi45,Szöszi40,szolgáltatókról beszámolót tudnavalaki írni megköszönném.

Lola35-ről egykis infó.

Kedves tiszta a kecó egyszerű a stadion közelében, a kora szerintem több de annyira nem feltünő.

A francia10/8,sex10/8 barátnőfiling az **ak korrektek.

jozeffo · Újonc (19 hozzászólás) · 2016. február 18. 11:51

én Gina 23 - nál voltam, amikor Mia néven hírdetett, 10/8. Szuper csaj, csak kicsit unott

de a szőke Mia 27 engem is érdekelne.

jöhet privátban is, köszi

muffvadasz · Újonc (27 hozzászólás) · 2016. február 18. 10:53

Az a fő probléma kupaktársak hogy a jelenleg hírdető lányoknál a képek 80%-a nem fedi a valóságot. Vagy nagyon régi képek (azóta páran felszedtek 10-20-30 kilót) vagy annyira beállítottak hogy egyáltalán nem tükrözik a valóságot. 

Lányok! Töltsetek már fel normális képeket, elhihetitek hogy még talán több vendégetek is lesz ha nem kamuztok annyit!

Utálom azt amikor felmegyek egy lányhoz, elképzelem milyen is lesz a képek alapján aztán amikor ajtót nyit csak nézek hogy mi van???!??

Badr · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. február 17. 18:21

A Világifiú, nick néven voltak  hozzáoszlásaim. Egyetlen szavam sem feddi a valóságot , kitalált történetek  írtam.  Úgy, ahogy a chaten tett Bard kijelentéseim sem valósak . Soha nem voltam , prostituáltakhoz . *** moderálva *** .

sAnyibra · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. február 17. 11:51

A korzós csajok közül a kis Dia28 nekem a kedvenc ! :)

Téma indítva: 2010.02.25., 17711 hozzászólás összesen