Kedves Dereck!
Igazad van! Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy kinek mit hisz el, és ugyanakkor mindenkinek szíve joga azt leírni, amit gondol. De a leírtak engem nem győztek meg, le is írom, hogy miért:
- évek óta észreveszik a fórumon az ilyen érdekes véletleneket. Érdekes ebből a szempontból, hogy pár hónappal ilyen fogadtatás nem volt szerinted. Pár hónapon belül még talán én is jeleztem ilyen érdekes összefüggést más újoncnál.
- talán még elhiszem, hogy a leírt hölgyeknél jártál. De miért pont most jutott eszedbe regisztrálni? Miért pont most láttad értelmét? Az, hogy leírtad, hogy mennyi hölgyről tudnál beszámolót írni, azzal kevésbé lettél szimpatikus, nem csak az én szememben.
Jó lenne, ha a fórumon több lenne a fórumozó, mint a szemezgető információ hajhász, aki csak információért kuncsorog, de semmit nem ad. Ha ad is, akkor nesze fogd meg semmi információ pár szóban. És ne haragudj meg, de amit írtál (beidézem, de lentebb úgy is megnézhető: "én visszajáró vendégeként mondhatom, hogy érdemes elmenni hozzá") az a semmivel egyenlő, ugyanaz, mint amit a többi hölgyről írtál, ahol alapvetően csak azt fejtegeted, hogy visszajáró vendég vagy.
Nagyot mondani mindenki tud, csak sok esetben nincs mögötte semmi, vagy valamilyen érdek húzodik mögötte.
Hidd el, hogy még boldog is lennék tőle, ha bocsánatot kellene kérnem tőled, de az igazság, hogy engem nem győztél meg. És hidd el más is át látja könnyen a véletlenségeket, csak most én estem abba a csapdába, hogy a legügyesebb voltam, és elsőre reagáltam...
Más: vendégként sok mindent megkövetlenünk a lányoktól. Főleg korrektséget. De ezt megkövetelhetnék sokan maguktól is, hogy korrekt véleméynt, beszámolót írunk róluk.
Nem fontos regényt írni. Ott van pl. Zsoloka, aki egy-egy lányról keveset ír (igaz egyszerre többről is :) ), de abban a pár szóban több van benne sokszor, mint más regényében.
üdv és derűs napokat