A Szerzetes jól kiosztotta Lészyt :))) De végül is mindenben igaza volt a Tibetinek ;)
A Szerzetes jól kiosztotta Lészyt :))) De végül is mindenben igaza volt a Tibetinek ;)
Látogasd meg a hölgyet és megtudod hogy milyen :)
Kedves Lészy,
általában a hölgyek védelmében szólok..., most úgy fog tünni, mintha ha ellened szólnék!
Teljesen igazad van, abból a szempontból, hogy nem etikus, amit leírtál. Ugyanakkor eltúlzónak érzem azt, amit a városról írtál.
Én három éve bandázok a fórumon, de azóta egy hírdető sem jelzte, hogy ez itt ennyire általános lenne. Pedig ha az lenne, akkor biztos írták volna. Volt itt már jó pár olyan hírdető, akinek ha kioktató gondoltata volt, akkor az megjelent itt azonnal, de ilyet ők sem írtak (mellesleg jó szolgáltatókról beszélek, akinek hihető volt a szava).
Ugyanakkor voltam mostanában pár olyan szolgáltatónál (6), akik minden héten más helyen vannak (Pécs, Kaposvár, Győr, Zalaegerszeg, stb.), akikkel szoktam beszélgetni, hogy hogy tetszik városunk, stb.
Nem azt mondom, hogy most nem mondtál igazat. Lehet, hogy pont most van pár figura, akik ezt müvelik. Vagy csak rossz akarók, nem is feltétlenül a városból szórakoznak veletek. De lehet, hogy jót akarnak magunknak, hogy visszatérjél oda, ahol voltálk, és innen el akarnak riasztani benneteket..., és még sorolhatnám. Végül is hiába számjelzéssel hív, attól még nem tudod, hogy a városból hívott, vagy az ország másik feléből volt valaki.
Ugyanakkor az is nagyot mondás, hogy máshol nincs ilyen (pont a ZALAEGERSZEG fórumban is ilyenre panaszkodtál). Az országban több helyen előfordultam már lányoknál. Sehol sem általános, de mindenhol előfordul. És attól itt sem fordul elő gyakrabban, még akkor sem, ha pont kifogtál egy idiótát. Pont az egyik hozzászólásodban azt kérted, hogy egy lány miatt ne általámnosítsák a lakást. Most te tetted fordítva!
De megértelek, hogy ez egy etikátlan dolog. De etikátlan az az állítás is, amit ide írtál! Ha nem adsz tisztelelet, akkor téged sem tisztelnek. Ha csak nagyot mondás miatt írsz dolgokat, akkor ne hazudj. Ha már hazudsz , akkor ne úgy tedd, hogy lebuksz.
üdv és derűs napokat
Olcson elado piacon vagyunk gondolja a Nyiregyházi ferfiak többsége. Mindig korrekt árakon dolgozom és senki nem ment még köszönet nélkül el csak egy férfi aki lejárat hogy nem vagyok 100 as azt rgy ember irta ki aki privatba leirta kicsit zizi de ő teljesen jo ertelrmbe irtam amit kitakartak mert leirta milyen jo velem lenni. Erre a leégető ferfi akit panzioba fogadok es semmi kpltsegebe bem kerul kitalal dolgokat közben még alkudozott is!; ez a szégyen!
Ez tényleg idiótaság, hogy leköti a vendég az időpontot és nem érkezik meg, de tényleg van olyan hogy közbe jön váratlan dolog de akkor egy sms illik küldeni, hogy bocsánat de nem érek oda a megbeszélt időpontra! Ez lenne a korrekt! Igaz van a másik oldal is amikor a vendég időbe oda ér a helyszínre és a hirdető nem veszi fel akkor már a telót , akkor a vendég esik pofára! Eggyik se korekt hozzáállás! Én volt hogy késtem de küldtem sms hogy bocsi oda érek csak kések pár percet, soha nem volt gondom belőle!
Sziasztok...Nyiregyházi és környékbeli férfiak!Akiknek,nincs jobb dolguk mint,hogy a lányok idejét foglalják feleslegessen...Mi nők szolgáltatunk,és ha igénybe szeretnétek venni a szolgáltatásunkat akkor kérdezem én,mire jó ez a játék??? Hol a tisztelet?? Hisz nem erőszak a disznótor,talán alap hogy sorry nem jövök,mert közbe jött valami..egy kis etika! Akinek nem inge ne vegye magára ;) Megjegyzés..ez az egyetlen ilyen város az országban,és ez durrrrvvvaaaa! Üdv: Lészy és Mara
Nem tudom mit akartál írni amit kimoderáltak, de tetszik a bemutatkozó szöveged :-)
Élóben is ilyen jó vagy?
Mirjam(19) -ről van valakinek infója? Privátban is jöhet.
Liza (41) sz*lg*ltatóval mivan? Vissza fog még jönni?
.. ott nem fogsz tudni úgy bemenni, hogy ne tudják, hogy miért mész :)
Hy emberek!
valaki aki mostanában megkísértette Lara 25 hölgyet írhatna priviben pár sort róla. Első sorban a diszkréció érdekelne mivel ha jól tudom a s....tor panzióban nyomja az ipart ( gondolok olyanokra pl.: hogy a recepción áthaladás szoba megtalálás stb stb vagy esetleg diszkréten is be lehet jutni az épületbe) beszéltem vele, de nem nagyon tudtam meg ilyen infokat igy gondoltam hátha egy fórumozó kupaktárs felvilágosít. Thx!
Aki e hétre keres felfrissülést egy hülgy társaságában, annak szívesen ajánlom Sissi 31-t. Lentebb már írtam róla. Fő a változatasság, de a jóhoz visszatér mindig az ember fia. Én sem vagyok kivétel :)
Voltam Beatrix20-nál múlthéten, kis csinos, aranyos lány, a lakás is rendben volt. Pozitív tapasztalatokat szereztem, de persze kivel milyen, gondolom embere válogatja.
Aki tutira profin foglalkozik vele az Niki(30) Debrecenből, ha érdekelnek a részletek hívd fel!
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!*** (Ági, Zafrina, Zoé. Zsuzsa, Liza)
Sziasztok!Ėn ujonc vagyok a forumon de ugy gondoltam ezt az informaciot megosztom veletek.
Nemrégiben felkerestem a Kicsike nevű hölgyeményt, mivel képei alapján meg tetszett nekem. Érkezésemkor
az ajtóban meglepődtem, mert a bájos arcu lány helyett egy kicsi zsirtól csöpögő hajú lány fogadott. De ugy voltam vele ha már ott vagyok maradok, amit mostmár bánok.El kell mondjam a lakás nagyon rendben van. Fürdő higénikus tiszta ezért sem értem hogy a lány miért volt ápolatlan. Dohány és izzadság szaga volt. Üzenném neki gyönyörű a fürdő használja bátran! Menjen el fogorvoshoz mert a fogai is szörnyűek! Összeségében én nem ajánlanám senkinek! Üdv mindenkinek!
Helló!
Aki tud kérem segítsen! legénybúcsúra táncoslányt keresek!
bármiféle ötlet jól jön. Előre is köszi!
Veronika 31-et ma probáltam hivni nem vette fel . Viszont visszahivott!
Sziasztok. Szandra 45 ajánlom azoknak akik igazi szeretkezést bujaságot és gyengédséget akarnak. Idősebb korosztály de kifejezetten kedves és odaadó.
Seri 26 nekem nagyon negativ élmény volt nagyon anyagias szerintem. Lehet hogy én nem voltam szimpatikus de nem ajánlom.
Hm...... Eggyetértek én is ezzel, a Szofi 24 nagyon jó választás!
Szofi (24) !
Vele nem fogsz rosszul járni. Szép,fiatal,csinos,korrekt és a masszázs is élvezhető