Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2015. december 02. 18:38

Valentinat vissza kellene csalni Nyir1-re, hianyzik.. 😄

Szürkeség · Újonc (17 hozzászólás) · 2015. december 02. 18:13

Tegnap voltam nála, a leányzó jobban néz ki élőben mint képeken, és ilyet az éves pályafutásom alatt még nem tapasztaltam :D

igényes szép arc, selymes szolibarna bőr, elképeztő fenék és test. tényleg 21 éves  nekem 10/9.

vale · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. december 02. 18:12

kerestem, de semmi infót nem találtam .. segítsen valaki ! Liza (41) , Anettka (35)  ????? 

Action90 · Újonc (10 hozzászólás) · 2015. december 02. 17:08

Üdv! Nemrég voltam Rami19-nél. Hely a Korzó melletti jól megszokott tér. Képek valósak, tényleg kis törékeny tini aki NF-ben finom, gyengéd, érzékien végzi a dolgát. Maga az action nem nyújtott maradandó élményt, úgy értem nem nyafog, lehet forgatni de részéről nem sok átélést tapasztaltam. Talán néhány év tapasztalat és jobban belejön a mesterségbe. Mindenesetre én nem leszek visszajáró vendége. *** moderálva *** korrekt, hely megbízható. Mindenkinek további jó vadászatot!

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2015. december 02. 10:49

Kert utcai "vándor fogadóban" újabb hölgy található: Dorina21

Most először van nálunk. Aki eseteg járt nála, az ne fogja vissza magát a véleményírással. Ha nem lesz ilyen, akkor lehet, hogy kénytelen leszek én írni majd róla. Csak ezen a héten lesz itt, és nem biztos, hogy eljutok :(

Telefonban kedves hangja van, közvetlen, hamar szóba lehet vele elegyedni. Hangja alapján biztos 30-on alul van. Már csak az a kérdés, hogy a fényképek mennyire valósak. Szerintem hang alapján kezdő BF stílusú lehet - Dia29 volt ilyen.

Persze tévedhetek is, mivel tévedni emberi dolog. Hmm...., de én nem szoktam tévedni :)

Normál dolgok, a helyszínen szokásos 8/15-re számítsatok.

üdv és derűs napokat

Fényüző · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. december 02. 09:44

Sziasztok! Érdeklődnék hogy van-e valakinek valamilyen infoja KATA43 és ÁGI44 nevű hírdetőkről??

julius · Újonc (14 hozzászólás) · 2015. december 01. 23:58

Erika tavaly befejezte az "ipart".

Szindbád · Újonc (27 hozzászólás) · 2015. december 01. 20:05

Volt egy sebhely a hasán, de nagyon aranyos volt. Szerintem abbahagyta.

vale · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. december 01. 18:41

Sziasztok ! Liza 41 ??? valaki valamit tud róla ? 

misterX · Kvázi-tag (100 hozzászólás) · 2015. december 01. 18:31

Szia!

Én nem akarok ennyire belemenni meg életvezetési tanácsokat sem szeretnék osztogatni.Nem az én tisztem.

Egyedül azért használtam ezt a jelzőt mert annál a lánynál tapasztaltam hasonlót (meg meg egy jelenleg nem aktiv hirdetőnél).

De az igazsághoz ugyanakkor az is hozzátartozik hogy Candy nálam* még így is kenterbe veri az itt hirdetők nagyon nagyon nagy részét.

Annyit változtat a dolgon hogy többet járnék hozzá ha nem lenne ennyire zsákbamacska.

*saját személyes véleményem és preferenciáim alapján ami nem biztos hogy azonos a tiéddel.

Törölt felhasználó · 2015. december 01. 14:28

MisterX! "Zara kór"  Ezen nevettem,de értem mire gondolsz. :)  Eme szakmának a lelki hullámvasút sok esetben velejáró része. Ilyenkor amúgy jobb lenne,ha tartanának pár nap szünetet. Jó hírüket sem vesztenék el az adott városban,ezáltal vendégeket sem vesztenének,meg saját maguknak is jót tennének 1-2 nap pihivel,feltöltődéssel. Mint azt írtam is kb egy bő hete én is voltam a Candy-nél,mert többen ajánlották nekem,hogy mennyire szuper. Mint azt le is írtam már végülis jó volt,de kommunikáció nagyon minimális,szóval én is olyan 70-80%-ra értékelném az együttlétet,akárcsak te MisterX 

arena · Újonc (17 hozzászólás) · 2015. december 01. 13:52

Sziasztok!

Anno régen hirdetett Erika néven egy jó negyvenes hölgy.Az Örökösön rendelt,több alkalommal megfordultam nála,de sajnos eltűnt.....nem tud valaki infot róla?Egyáltalán szolgáltat még?

Köszi

Szürkeség · Újonc (17 hozzászólás) · 2015. december 01. 13:19

kitti nem szoliban barnult, képek nem fedik a valóságot, én kifordultam.

Alíz=Szamira , részemről nem ajánlott. Bocsi ha szűk szavú voltam :-D 

misterX · Kvázi-tag (100 hozzászólás) · 2015. december 01. 09:10

Szia! Én is többször voltam nála és az utolsó alkalmat leszámítva mindig maximálisan jól éreztem nála magam, az utolsóra csak olyan 70%-ot adnék. Azt hittem hogy csak rossz napja volt de ezek szerint nála is megváltozott valami. Lehet elkapta a "Zara k*rt" :).

kár lenne érte mert gyönyörű szép lány véleményem szerint.

picúr · Kvázi-tag (179 hozzászólás) · 2015. november 30. 17:03

Hali.

Voltam megint Candy -nél. De minek? Ugyanaz mint először, végig rinyált, hogy ne dugjam be teljesen, csak a hegyét. Nagyon gáz volt az egész. A felénél már azon gondolkoztam ,hogy hagyom a fenébe az egészet és inkább hazamegyek.

Külsőleg nem rossz a csaj, bár a képekhez képest jó pár kilót felkapott. Tuti nem megyek többet, pénz kidobás volt!

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2015. november 28. 00:57

Ezt el sem hiszem! Még fel sem tetted a kérdést, és már páran meg is válaszolták a kérdésed, csak pár hozzászólással hamarabb. Ha a keresőbe irod a Lara szót, akkor könnyebben megtalálhatod.

Üdv és derűs napokat

Ui.: érdekes a felhasználóneved .. :) .. a Yin "g" túltengésben van...

yingyang · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. november 27. 20:09

Üdv!

Lara 25-ről tudna nekem valaki infót adni?

AliNo · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. november 27. 11:31

Veronika 31?

AliNo · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. november 27. 11:31

Hello. Szeretnek velemenyt Veronika 31rol. 

koszonom

fuvaros · Újonc (55 hozzászólás) · 2015. november 26. 19:45

Mindenki hozzászólása szubjektív!

Annál az Alaxánál voltam aki a törzsstreeten rendel és még a nyáron voltam nála,ha nem ő az akkor egy másikról beszéltem,ha pedig ő az akkor ezt tapasztaltam és ennyi.

Téma indítva: 2010.02.25., 17613 hozzászólás összesen