Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2015. szeptember 03. 14:28

Igen,látom. :) Na csak vonzóak ezek a t**pák fickók ezek szerint! :D

GIBSON39 · Lelkes újonc (113 hozzászólás) · 2015. szeptember 03. 12:22

Imáid meghallgatásra találtak staffi!:)))

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. szeptember 03. 12:12

Na wjdks ???  :) ;) csak itt van!!! Nem hagyott cserbe bennünket szabolcsiakat  Gina. :D

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. szeptember 02. 22:09

:D Ő,  Írta nekem !! De én azért  is írtam ugy, hogy " reméljük "

Törölt felhasználó · 2015. szeptember 02. 22:06

Azért én nem vennék mérget a legenda hétfőjére. :D

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. szeptember 02. 21:34

Most küldött sms- t a legenda ( Gina Diamond ) hétfőtől rendelni fog újra ! Figyeljétek a hirdetését, reméljük megérkezik !! :D

Törölt felhasználó · 2015. szeptember 02. 15:41

Hát igen,Komáromba sztem sem fog innen elmenni hozzá senki,elég messze van. :) Ilyenekre amúgy miért nem figyel sok hirdető!?  Alapvetően,első körben 4 dolog számít választásnál: Fórumon a híre az adott hölgynek,a bemutatkozó szövege (tartalom,helyesírás,esetleg humor stb.),a képei,illetve kedvesség a telefonos egyeztetéskor. Természetesen még ezeken felül is van 1-2 szempont,ami alapján döntünk,például hogy mit vállal az illető és hogy mennyi az annyi,de sztem ezekre az alap dolgokra figyelni kellene a jó piac érdekében. Például van sokszor olyan is,hogy rákattintassz egy mondjuk Olga nevű hirdetőre és úgy kezdődik a bemutatkozó szövege,hogy "szia Mariska vagyok egy nagyon tüzes lány" és amikor felhívod,akkor úgy veszi fel,hogy "szia Klárika vagyok"  :)) Nekem volt már részem ilyen tripla csavarban,hozzáteszem nem is mentem el az adott leányzóhoz,mert úgy megszédített a nevek tengerével,hogy elveszett a lelkesedésem irányában. :D

Aliglátszik · Lelkes újonc (55 hozzászólás) · 2015. szeptember 02. 13:02

Petra22 nyamnyam, még nagyon friss Nyíregyen, éppen ezért még senki nem tud róla semmit, -jól sejtem? 

Sziszike, drága! Komáromig senki nem fog innen elmenni hozzád, javítsd ki az első sort, ha nem gond...

Marad nekem holnapra Dorina, úgy látom.

csavarosfagyi · Újonc (23 hozzászólás) · 2015. szeptember 02. 08:06

De hová tünt Kitty? Tudja valaki mikor lesz, vagy hol lehetne elérni?

Pierre · Újonc (16 hozzászólás) · 2015. szeptember 02. 07:49

Lillára(36) gondolsz, Ő a barátnője és jelenleg fent van az oldalon :)

neptun · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. szeptember 01. 13:19

Sziasztok. Nemrégen látogattam meg Kitti néven futó felhasználót....Csak az óriási mellei voltak a képen. Megtetszett elmentem...Hát mikor a lépcsőházba értem és felhivtam hogy hanyadikra kell mennem közölte hogy Ő nem Kitti hanem a barátnője. Egy kicsit megtorpantam de tetszett a hangja első perctől kezdve ugyhogy már nem fordultam vissza. sokadik emelet. kicsi szoba a célnak megfelel. nagyon jól jártam hogy megnéztem. Gyönyörű alak..nagy cicik... kiválló sz*pás... nagyon jól dugható p*nci... isteni popsi... Na most nincs ezzel baj csak az hogy nem kértem elérhetőséget. Szeretnék újra menni de Kitti sem találom, sem a barátnőjét. A lakás konkrétan a Ferenc krt ***moderálva*** alatt van. A ***moderálva*** van a debreceni egyetem egyik épülete. A sóstói út és a Ferenc krt ***moderálva*** van. Valaki tud nekem infót adni hol mgtalálható akár Kitti vagy a barátnője :D   köszönöm

Törölt felhasználó · 2015. szeptember 01. 11:37

Felhívnám figyelmetek,egy mostmár szőke démonra! Újra itt van a Dior és hozta magával hatalmas szilikoncicijeit is. :) Aki fogta már azért,aki nem az pedig azért.. ;)

matyi0323 · Újonc (37 hozzászólás) · 2015. szeptember 01. 08:41

Inkabb Nyiregyhaza, azert koszonom.

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2015. szeptember 01. 07:33

Ha nincs messze neked akkor nézz körbe Debrecenben is:

Niki30, Alexa29, de sokan dicsérik Gréti37-t.

matyi0323 · Újonc (37 hozzászólás) · 2015. augusztus 31. 22:38

Sziasztok. Milf kategoriaban ( 30- 45 kozott inkabb igy mondom ) kiket tudtok ajanlani? Lenanal mar voltam, hasonlo kaliber tokeletes :)) koszi!

don1 · Újonc (11 hozzászólás) · 2015. augusztus 31. 15:04

Utolso talakozasnal azt mondta, par het, es ujra lesz.

Janika80 · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. augusztus 31. 14:28

El lopnám a tippet, köszi, de sajna egyiket sem találom... ??

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2015. augusztus 31. 14:02

Aki Dia29-t keresné: nem fog vissza térni.

picúr · Kvázi-tag (179 hozzászólás) · 2015. augusztus 31. 12:26

Zsuzsához mehetsz nyugodtan, nem fogsz benne csalódni! De, ha rám halgatsz átmégy Debrecenbe. Micus, Olivia, az agyad eldobod tőlük!

kcsx · Újonc (14 hozzászólás) · 2015. augusztus 30. 19:12

Üdv!

A Cynthia témához szeretnék hozzászólni.

1. Telefonon könnyű volt elérni, az időpont egyeztetés könnyen ment. A megbeszélt idő előtt 10 perccel ott vagyok a címen hívom, és nem veszi fel. Még egy jó fél órán át próbáltam elérni, de nem vette fel a telefont, és még egy sms-t sem írt.

2. Másnap másik telefonszámról probálkozva ismét sikerült az egyeztetés. a megadott időben hívom nem veszi fel! Újra hívom kb. 10 perc múlva, felvette, és összejött a randi.

A lényeg: A képei neccesek. Minimum 5 éve készültek, hanem régebben. Szerintem a fényképeken nagy valószínűséggel ő van. De tényleg van rajta felesleg bőven a képeihez képest. És a lényeg. Számomra csalódás volt a hölgy. Még azt sem mondhatom hogy az átlagos szintet megütötte. Csinálta a dolgát, de semmi több. Értékelésem: 10/5

Téma indítva: 2010.02.25., 17612 hozzászólás összesen