Rami 22: telefonban jónak tűnt. Aztán találkoztunk. Első emeleti pecu, klubdélután a függöny mögött. Nem tudom mennyien voltak, de lehangoló volt. Ránézek Ramira, huuu.... végre egy kellemes hang mögött, kellemes külső. Ez jó lesz. Fürdés. Majd visszamegyek, hogy kezdjük, nézi a TV-ben Hozé Armandót. "Ja, itt vagy?" "Ja itt vagyok, vagy menjek? Ha nagyon elfoglalt vagyok, akkor megyek inkább." "Ááá... nem kell." Telefonban 1 órát kötöttem le, mire lezuhanyoztam fél órát vállalt. De mondom "én azért jöttem, hogy lefárasszalak...." "nem tudlak sajnos 1 órát fogadni." "De telefonban miért nem mondtad?" Nincs válasz. "Akkor kezdhetjük?" "Legyen." Testre jó, jól zenél, de a maradék kedvem is elment tőle. Szép szeméremajkak, az az igazán húsos fajta. Igazán döngölhető lenne, de elcseszi a stílusával, a hozzáállásával. Összességében soha az életbe nem megyek hozzá többet. Test: 7, Komunikáció:0, Hely: 5, Ügyesség: 7, Színészi teljesítmény: 0.
Kornélia 22: egy kis tündérke. Cserfes, nyílt, lehet beszélni vele mindenről. Előtte más néven futott, nem emlékszem milyenen, de ez mindegy is. Egyedül volt a lakásban, a lakás teljesen rendben van. Előttem volt fürdés, ami nagyon pozitív. Küldött engem is, szintén pozitív. Furulya nagyon jó, bár akkor lenne tökéletes, ha végigvinné. Igazán döngölhető típus, nincs olyan póz ahol nyafi lenne. Ha egy pár percel többet beszélgetünk, a popót is bevállalta volna. Egy kicsit negatívum, hogy ugyenezen beszélgetésben rá lehetett volna beszélni a gumi nélküli szögelésre. Elgondolkodtató. Egy kis színészkedés ráférne, tanulhatná. Mindenkképpen megyek még. 8/8/10/8/0.
Paula 23: egy nagy csalódás, kállósemjéni lány. Ezt a fake képet nem is értem, hogy teheti ki. A képen egy francia elismert modell van, furcsa, hogy még nem tűnt itt fel senkinek. Egy fél órányi "guglizással" könnyen megtalálható. A hölgy ápolatlan, koszos ruhában jelent meg és mellette kb. 2 napja nem tisztálkodott. Egy belvárosi panzióban fogadott, 5 percet beszéltünk. 0/0/0/0/0
Még folytatom...