Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
koránkelő · Újonc (38 hozzászólás) · 2015. augusztus 06. 15:15

Más oldalon tele vannak a felületek egy bizonyos "házhoz- Barbi" hirdetéseivel, innét nem volt még vele valaki?

Törölt felhasználó · 2015. augusztus 06. 13:14

Idézek tőled Staffi egy részt és kommentálom utána. :)    "Bementem a Dorinához, alig megyek az előtérbe két lépés, erre "" adott az nekem lekváros kenyeret "" elkezdte fujni ,hogy a cipőt huzzam le mert neki az a "" keresztje "" ha cipőbe mászkálnak a házba !! Erre mondom neki "" nyugi van már Dorina mit idegeskedsz??? eddig is amikor voltam nálad a fürdőszoba előtt lehúztam a cipőt, ne aggódj már !!! Kérdeztem megismersz ?? azt mondja NEM !! Mondom kétszer jártam itt nem emlékszel RÁM ?? :) Azt mondja nem emlékszem és túl nagy az EGÓD miért kellene emlékeznem rád?"     Nos a kommentár:  Sztem semmiképp sem vendégbarát hozzáállás az,hogy belépsz az előtérbe kettő lépést és nekedáll idegesen,hogy márpedig kapod le azt a cipőt. De ez a kisebbik gond. A nagyobbik az az,hogy már harmadjára méesz hozzá és nem ismer meg???? :)) Ezt el ne hidd már! Nem évekkel ezelőtt voltál nála már kétszer,tuti,hogy megismert. Na de még ez is haggyám. De az,hogy rákérdezel nála,hogy "komolyan nem emlékszel rám?"   és erre ezt válaszolja a kedves hirdető,hogy: "Nem emlékszem és TÚL NAGY AZ EGÓD MIÉRT KELLENE EMLÉKEZNEM RÁD?"  hát nálam ez már kiverte volna a biztosítékot az tuti... És úgy otthagytam volna a drágát,hogy csak na...  Te nem így tettél és ahogy olvasom a beszámolód második részét,nem bántad meg,de hogy velem ez után az "egós" duma után nem üzletelt volna az bezony fix.

spdy · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. augusztus 06. 08:59

Szia! Nekem is megfordult a fejemben hogy meglátogatom, ezért örülnék, ha egy élménybeszámolóval gazdagítanál bennünket.

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. augusztus 05. 19:51

Na és akkor !! Ma sajna be kellett mennem Nyíregyre egy dolog miatt, és  ha már ott vagyok gondoltam üritek eggyet mert stresszes vagyok a héten :(  Szofi nem dolgozott sajnos ma , igy gondoltam felhivom a Dorina 33 akiről eléggé megoszlanak a vélemények a fórumon !  Felhívtam , azt mondja egy vendég igérte ,hogy jön de már 45 perce itt kellene lennie bisztos már nem jön ugy hogy gyere !! Amugy már kétszer voltam a Dorinánál ugy, hogy tudom milyen furcsa a STILLUSA !! Oda értem , erre látom megérkezik a másik makktárs is :) én még a kocsiba ültem! Hivom a csajt mondom itt a másik srác is szerintem  aki késett :) ,azt mondja tudja mert most hivta őtet  , de már elkésett most mit csináljon vele, sajnálja mert vissza járos vendégje de nem tud mit tenni ! Ezuton is bocsi ,ha olvasod a forumot makktárs :) De vissza térve a lényegre, bementem a Dorinához, alig megyek az előtérbe két lépés, erre  "" adott az nekem lekváros kenyeret ""  elkezdte fujni ,hogy a cipőt huzzam le mert neki az a  "" keresztje "" ha cipőbe mászkálnak a házba !! Erre mondom neki "" nyugi van már Dorina mit idegeskedsz??? eddig is amikor voltam nálad a fürdőszoba előtt lehúztam a cipőt, ne aggódj már !!!  Kérdeztem megismersz ?? azt mondja NEM  !! Mondom kétszer jártam itt nem emlékszel RÁM ??  :) Azt mondja nem emlékszem és túl nagy az EGÓD miért kellene emlékeznem rád ??!!! Bementem a fürdőszobába  okés bent minden, elvégzem a szokásos pancsikolást :)Kimegyek hozzá, mondom pedig utóljára jót keféltünk , akkor valamivel nyugodtabb voltál !!  :) Azt mondja ,neki kell 5 perc ,hogy ráhangolódjon a vendégre utánna okés minden !! Mondom letelt az 5 perc már !! Erre elkezdett nevetni , azt mondja akkor kezdődjék a buli !! Apám, olyat furulyázott a Dorina, eljátszotta oda vissza a varázsfuvolán a " CSAK A NÉZÉSÉT MEG A JÁRÁSÁT, MEG A CSIPŐJÉNEK A RINGÁSÁT """ komolyan mondom ha lenyugszik a kezdeti sokkból a Dorina, és hagyod kibontakozni a franciája valami eszméletlen jó müsor :)) a pózokat nem vittük tulzásba ,toltam neki hátulról amit imád ha erőssen csinálják, és mentünk egy kört lovaglóba is !! A végén pedig a sok kis  " staffi "" a szájába pihent meg : D Csók nincs !! De nem is szoktam erőltettni sehol, kinőttem már ebből a tinédzser korból :) amikor jöttem elfele adott két puszit, és azt mondta legközelebb is szívesen fogad !! Mondom persze.... csak azért ,hogy megint legyen kivel vitáznod :)  na én nekem a mai akciódra Dorina 10/9 adok , de csak azért 9 -et mert az elején egy kicsit felhuztad magad a cipős sztorin!!!!

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. augusztus 05. 19:11

Mármint Izabellhez mehetsz  nyugodtan, de a másik hirdető felejtős ! :(((

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. augusztus 05. 17:33

Menj Anikóhoz! Jobban jàrsz !! :/

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2015. augusztus 05. 17:05

Igen, Latika nincs, egyszer csak visszajön... vagy nem... Izabellt néztem ki magamnak. De amugy egy Nina 26 beszamolo is érdekelne! 

Pisti159 · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. augusztus 05. 16:36

Helló Ninarol már valaki tud valamit?:)

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. augusztus 05. 09:05

Próba szerencse !! De , és ez az én véleményem , felejtős nagyon :) de lehet neked jövős lesz :) majd ird meg a tutit,akàr privàtba is jó lesz !

GIBSON39 · Lelkes újonc (113 hozzászólás) · 2015. augusztus 05. 08:47

Ebben igazad van staffi,de én azért hétvégén csak rábróbálkozok ha még hirdetni fog,már csak azért is

mert végre van egy csinos csaj akinek nem "napközis" a rendelési ideje!

kitsi · Kvázi-tag (111 hozzászólás) · 2015. augusztus 04. 22:04

Igazából leszarom a véleményed és nem is a lányoknak írtam hanem azoknak az itteni barátaimnak akik eddig is bizalommal fordultak hozzám tanácsért és infókért. Örülök hogy ők többen vannak mint az ilyen kötekedős, mindenkinek beszólogatós kispöcs!!! Részemről ennyi.

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. augusztus 04. 20:28

Írd be a keresőbe,hogy Rami 19 és lesz infó róla ! :)

Törölt felhasználó · 2015. augusztus 04. 19:21

Sztem van olyan hirdető igen. Akihez majd visszatér,mint vendég. Jah és sztem nem véresen komolyan írta a Kitsi,te se vedd ilyen véresen komolyan BygBoy.. ;) 

Kis csávó · Lelkes újonc (221 hozzászólás) · 2015. augusztus 04. 18:53

Szevasztok. Egy kis beszámoló: meglátogattam Kitty 38 nevű hölgyet. Mint valaki írta régebben nincs szép arca a hölgynek, de kárpóto érte a hatalmas,mondom még egyszer HATALMAS melle! És elég jó teste van. Franciska 10/8 csak erre maradtam nála. Viszon szeretném meglátogatni a Lola34-et,MollykátGitta 20-at. Kérnék valami korekt beszámolót. Köszönöm.

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. augusztus 04. 16:57

Van egy olyan közmondás hogy  "nem minden arany ami fénylik !!! " Azért mert a képek igéretesek nem biztos hogy a szolgàltatàs is megfelelő ! :) 

kitsi · Kvázi-tag (111 hozzászólás) · 2015. augusztus 04. 16:17

Csak jelezni szeretném a csajoknak hogy visszatértem a fedélzedre :)))

Lali007 · Újonc (4 hozzászólás) · 2015. augusztus 04. 16:14

Üdv mindenkinek! Új vagyok még itt! Kiket ajánlottok Nyíregyen a legjobban? Rami 19 képei nagy tetszenek! Tud valaki esetleg privátba beszámolót küldeni róla? Megköszönném!

kispe · Lelkes újonc (81 hozzászólás) · 2015. augusztus 04. 15:55

Üzenni nem üzenek, de d*gd meg rendesen :-)

szexi_pasi30 · Újonc (32 hozzászólás) · 2015. augusztus 04. 15:38

Hello!

Úgy látom végig járja az országot, Kecskeméten és Győrben is találtam róla fórumon, keressetek rá, szerintem egy próbát megér!

Törölt felhasználó · 2015. augusztus 04. 15:15

:))

Téma indítva: 2010.02.25., 17612 hozzászólás összesen