Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. július 27. 14:11

Na ennek örülök, màrmint hogy alátàmasztja valaki a beszámolómat, ! Mert néha kapok privibe olyat hogy  " ezt honnan tudod ?? " vagy " te mindent tudsz ?? "  "érdekes te annàl is jàrtàl ?? " na , nem tudok minden ,sőt én is sok infót szoktam kapni csajokról privibe a vendégektől ! Privàtba néha jobban leirok dolgokat amik ugymond nem fórum képesek ! Van olyan akibe màr kifejezetten megbízok vendégekbe (wjdks, gbed, totyamester,tomi05) nekik bátran elmondok privátba dolgokat, de velük rendszeresen cserélünk infókat ! De aki kér privàtba infót mindenkinek leirom mindig mit tapasztaltam annál a hirdetőnél, soha nem irok valótlant , ha véletlenül nem voltam annál a lánynàl akkor megirom ,hogy màstól kapott infót tudok mondani róla  esetleg ! :) na bocs ha untattam valakit ezzel !!

Törölt felhasználó · 2015. július 27. 12:59

Jah és igaz rég voltam nála,de a rózsaszálak akkor is korrektek voltak. ;)

Törölt felhasználó · 2015. július 27. 12:58

Igen,annak idején én is ugyanezen dolgokat kaptam tőle,amit te Staffi! Franciája 10/11 :))

mknyh · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. július 26. 20:43

Sziasztok, kit ajánlanátok a városban egy jó cumira? Esetleg van aki vállal mélytorkost, vagy kényszert?

csavarosfagyi · Újonc (23 hozzászólás) · 2015. július 26. 10:25

Sziasztok! Ági 44-ről valami véleményt tudtok mondani? Biztos próbálta már valaki. Köszönöm!

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. július 25. 19:11

Szép estét mindenkinek! Na , csak nem jött össze ma sem a Szofi hirdető meglátogatása mivel nem értem el ma sem !! Ezért mivel már kivoltam nagyon , gondoltam meglátogatom a ZSUZSA 37 szolgáltatót !! :) nála még most voltam elsőnek ! :) Telefonos eggyeztetés simán ment, megérkeztem időbe ,hivtam kért még 10 percet, mondom magamba sebaj , hadd süljön kifele a zsirom a napon ugy is van miből vesziteni :))) 10 perc után bejutottam hálistennek a földszinten van a lakás,nem kellett lépcsőznöm :) szokásos bemutatkozás után irány a fürdőszoba , minden oké benne ! Belépve a szobába látom a Zsuzsa olyan mint a képeken ,semmi zsákbamacska, fedik a valóságot a képei !!  Na apám, az a francia amit lemüvelt komolyan mondom ledobtam a láncot tőle !! Ugy játszott a két hátsókerékkel a nyelvével és a szájával hogy csak néztem !! Közbe arra gondoltam ISTENEM ha választani lehetne én igy szeretnék meghalni, ilyen akció közbe amikor megöregszem !! Aktus : semmi nyafogás , nem mondta, hogy ezt ne, ide ne nyulj, azt ugy nem szeretem, minden jó volt neki, az volt a lényeg én jól érezzem magam nála !! Látszik rajta és most nem megbántásként mondom ,hogy nem olyan mint némelyik 20 éves ,hogy minnél hamarabb vége legyen és irány haza fele a vendégnek !! Neki fontos ,hogy vissza jöjjenek a vendégei, ezért van az , hogy a jó szolgáltatók  megmaradnak hosszú távon,mivel az állandó törzsvendégi kör szinte mindig ad neki munkát !! Azt meg a végén  jegyzem halkan meg ,hogy egy óráért, natur francia ami végig ment teljesen : ezért kért tíz darab rózsaszálat !! Ami szerintem az átlagtól is alacsonyabb,mivel a csajok többsége a Nf-ért, a NFVSZ plussz kérnek és némelyik nem is szégyelős amikor mondja az exrákat !!  Mindent összegezve, egy megbízható, jó szolgáltató !! Lehúzás nincs, egyedül van a házban, amit vállal teljesiti !! Biztos, hogy megyek még hozzá !! Jaaaaa, és Szofi drága addig ugy se nyugszom amig meg nem látogatlak ,egyszer csak sikerül bejutnom hozzád :))

PICI26 · Újonc (20 hozzászólás) · 2015. július 24. 16:45

Hali Staffi! 

Én is jártam így kb. 2 hete. Majd pár nap múlva értem el, de sajnos akkor már nem tudtam menni! De ami késik nem múlik :D

Hali

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. július 24. 16:32

Ma dolgom volt Nyíregyen , gondoltam össze kötöm a kellemest a hasznossal hamár ott járok meglátogatom a Szofi nevü hirdetőt, erre ki van kapcsolva a telója amikor próbáltam hívni, még rápróbáltam vagy 15 alkalommal egész nap, de semmi ....... ilyen az én szerencsém :(((((((( na de hátha holnap dolgozni fog és akkor talán... összejön a dolog !

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. július 24. 09:05

Mondjuk olvasom ,hogy lejáratás de azért én ha igy járnék nem irnám ki a fórumra ,hogy figyeljetek beválalltam egy csajt óvszer nélkül és tripperes lettem :))) azért ez gáz, meg elég nagy felelőtlenség is egy ilyet beválallni a vendégnek !!! Most is van olyan hirdető itt aki húsz mátyásért cserébe mehet óvszer nélkül a szex nála, de azért....................akinek erre van igénye jobb lenne ha tartana egy barátnőt vagy élettársat esetleg feleséget :) ott mehet a gumi nélkül szex : orrba, szájba, oldalba, hónajba, tokajba :)))

Lorenzo32 · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. július 24. 02:12

*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését (Hanna, Gitta) !!! ***

Voltam a Natyka 19 nevezetű lánynál és gondolatlanul ovszer nélkül történt meg minden...  Az a lényeg hogy az a cig*ny ku**a tripperes!!!  Ne csináljátok gumi nélkül mert am anélkül vállal mindent mert igy jártok mint én!!  :((  Nem érii meg!!! 

Törölt felhasználó · 2015. július 23. 10:11

Nagyon türelmes, nyugodt, odaadó hölgy. És a nőiessége mindent visz.

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. július 23. 00:32

Oda nem megyek utánna :) :)

Tomi05 · Kvázi-tag (155 hozzászólás) · 2015. július 22. 23:35

Zita 29 egy ideig Békéscsabán rendel. 

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. július 22. 22:16

Lessz !! Nyugi ;)

Mex · Újonc (8 hozzászólás) · 2015. július 22. 22:06

Daniella nagyon eltűnt...??? 

Mex · Újonc (8 hozzászólás) · 2015. július 22. 22:02

Hali! Szerintem tök korrekt, viszont csak maszíroz( legalábbis engem) a vége happy end,  nekem nagyon bejött! 

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. július 22. 21:53

Ma majdnem egész nap hivogattam a Zita 29 -et, kiváncsi lettem volna mennyiért kínálja a bájait !! De ki volt kapcsolva sajnos :( na mindegy, de remélem a Gréta 23 közelebb fog jönni a megyéhez, mert azért Debrecenbe nincs kedvem most átkocsikázni, mert ezt a lányt mindenféle képpen blokkolnám :) :)

bonanno · Újonc (50 hozzászólás) · 2015. július 22. 09:31

Ja igen.Az árak egy kéz + 1 ujj a teljes(ebbe popó nincs,nem is kérdezte.)Csak francia védőruha nélkül 5 ujj,védőruhával 4.

bonanno · Újonc (50 hozzászólás) · 2015. július 22. 09:23

Sziasztok.

Meglátogattam Lya(32) nevű hirdetőtt.Az Ó+bor alapanyag utcán rendel.Face control volt,de utána rögtön fogadott.Anitával rendel egy helyen,de más nincs a lakásban.A szobába egy egyszemélyes ágy van.Zuhanyzási lehetőség adott.Lehúzás veszélye nem volt.Időt se nézte.Néha megcsörrent a telefon de nem vette fel.Bár jobb lenne lehalkítani.A lány számora 10/9.Persze ez csak az én véleményem.Annak ajánlott aki nem a vékony csajokat szereti,mert egy kis hasi van.Francia remek,végig mehet.Csók nincs.Kölcsönös francia közbe apró nyögések.Pózoknál nem finnyáskodik.A végén még nyugodtan lehet beszélgetni vele.Nem azt mondom hogy ezentúl csak hozzá fogok járni,de hogy visszamegyek az még biztos.

Sziasztok.

Perilla · Újonc (31 hozzászólás) · 2015. július 22. 09:04

Sajnálatomra már nem hírder. Nekem nem volt szerencsém hozzá. Talán az elmitett"dolgok" miatt. Sok sikert neki🍓

Téma indítva: 2010.02.25., 17612 hozzászólás összesen