Hello :) ma beszéltem a Vivien 23 mal, kellemes hangja volt a teloba! Miután megérdeklődtem mi, mennyi, merre kellene mennem, megbeszéltük egy időpontot ,hogy megyek hozzà! Arra kért ,hogy előtte 20 percel hivjam még fel, hogy tuti megyek és elkészüljön ő is addigra! Na az igazság az ,hogy én nem 20 percel előtte hívtam hanem 10 percel és akkor màr nem vete fel a telefont ! Ez az én hibàm, mert lehet hogy nem hivtam és azt hitte ,hogy nem megyek és lehet màs vendég hivta közbe és őtet fogadta ! Sajnàlom, mert ott voltam az utcába amit megadott előzöleg ! Közbe betàjoltam magam mint a postagalamb és rájöttem hogy az Izabell- Latika - Rami 22 kégli, itt van 205 méterre tőllem :) na gyorsan tàrcsázàs és a bübàjos hangu telefon központos hölgyel màr meg is beszéltem ,hogy a következő hölgy a Rami 22 lenne :) amikor bementem őszintén mondom nem is a Ramira koncentràltam hanem kértem egy pohàr vizet mert majdnem kimultam szomjan ! Utànna eggyeztetés , perk*làs és iràny a zuhanyzàs ! Vissza térve látom én ,hogy ez a Rami 22 nagyon csinibaba ! Amikor levette a bugyit magáról,fennt akadt a szemem mint a sülthalnak !!!!! Ilyen szép szemérem-ajkakat még nem nagyon làttam ebben az évbe !! :) nagyon szép p*ncija van, ha tehetném kifesteném belülröl és beleköltöznék ,hogy mindig benne legyek :) nem vagyok gyorstüzelő ,de 35- perc alatt kiütött teljesen ! Még rendesen szégyeltem magam :(((( azért nem megyek soha félóràra mert nekem kevés,de most kifogott rajtam :(( kérdezten tőle van még időm? Azt mondja 20 perc, na akkor még jobban restelltem a dolgot !! Mondom egy kis masszázst kérhetek még? Mondta persze ! Na igy azt igénybe vettem :) fr*ncia jó, kölcsönös fr*nciára finom halk visszajelzéseket adott, aktus jó :) de...de... Rami dràga még megyek hozzád, és REVANSOT veszek mert ezt a gyors menetet nem hagyom annyiba :) :)