Sziasztok!
Megírom eddigi tapasztalataimat a még most hirdető lányokról, remélem ezzel jópár társam segítségére leszek:
Latika: Ő van a képeken, igazán dekoratív csaj, bár az én ízlésemben a tetovált csajok kissé hátulról indulnak. A kégli megfelel arra a 1/2-1 órára. Flegma fogadtatás, minden alkalom előtt azért ügyelek a higiéniára és még ha nem is érzem magam izzadtnak akkor is letusolok otthon. Ekkor is így történt de nem érdekelte, beerőszakolt a fürdőbe, h nála ez kötelező. az akció unott volt, a francia finom, összességében átlagos kategória. Nekem annyira nem jött be.
Meláni: Régebben más neve volt és a fogadás is máshol volt. Első ránézésre azt hittem a gatyába durrantok de amikor megszólalt kicsit lelankadt a szerszám. Szájhigiénia és a fogak állapota nincs a toppon. Fadarab effektus. Nem tudom, h ilyen vagy megjátszotta de semmi beleélést nem mutatott. Nem lehúzós, 1x-i megjátszható kategória.
Dia(19): Egy helyen rendel Melánival. Kinézet fehérneműben 15/10, fehérnemű nélkül 3/10. Nem tudom mi van a csaj mellével de mintha leszívták volna az egyiket. lóg rajta a bőr, nagyon visszavet. Teljesítmény, hozzáállás oké, kedves, aranyos csak az a mell... :/
Rami(19): Egyszer jártam nála, rendesen lerendezett azóta is őt keresem. Test tökéletes, hozzáállás maximális, barátnő feeling. Remélem még sokszor találkozunk mert az egyik legjobb a városban :))
Daniella: A másik gyöngyszem akiben nem lehet csalódni. Kedves, aranyos, mosolygós, barátnő feeling itt is adott. Rózsaszálakat itt kicsit soknak érzem de hát kinek hogy. A teljesítmény az maximális és mindig kielégülten távozok. Ajánlott kategória.
Kriszta: Nyháza külső, odaadó, kedves, rendes, nem lehúzós. Franciára vigyázni mert hamar elsülhet az ember. Az ággyal szembeni tükör +30% élvezési gyorsaságot tesz lehetővé. Ajánlott kategória! :)
Ennyit mára, remélem segítettem. Írjátok meg ti is a tapasztalataitokat, h segítsünk egymásnak és ne szaladjunk bele lehúzós bigékbe!
Pacsi