Nézzük az elmúlt pár hét termését, szólok, aktus nem volt:
Krisztina(20) maybe Dalma(23) Ő gyárilag nem itt hirdet, ennek ellenére kénytelen vagyok azonosítani Dalma(23)-al, lehet, nincs igazam, de ha az illető hölgy a Júlia fürdőhöz próbál navigálni, légy résen! Kapsz egy anatómiából bukott menyecskét, aki azt sem tudja, hol terem a prosztata.
Melanie (28): Fantasztikus a marketingje! A felrakott fotósorozattal kb. Kovinál lehetett kopogtani 1997-ben. Amúgy hozzáállásban semmi gond nem lenne, de azért 10 évnél többet - könyörgöm - ne tagadjunk már le a korunkból! Úgy fordultam ki az ajtóból, mint annak a rendje +1 ugyanott fellelhető, mint Regina (34), szóval kvázi úgy tűnik, hogy itt a frnz körút első lehetőségénél ez valami kollektív szerződés része - mármint az 'írjunk +10 évet az adatlapra'. Idióták!
Mya (33) - ő most nincs itt, de jön vissza. Gyönyörű, cserfes, kellemes masszázstechnikával, franciás heppienddel, igényes helyen, abszolút ajánlott!
Fannika (19) - Remélem sikerült elköltözni a handsztríről, és új szalont nyitni..
Dia (29) - Nekem ő a favorit! Annyira barátnő fíling, hogy nem merek hozzá menni, mert annyire barátnő fíling.. Többször voltam már nála, és egyre jobban összeszokunk, és már félek, hogy több lesz, mint.. ehh.. De ezt neki is elmondtam már..
Virág (29) - Kedves Virág! Nagyon tisztellek! Amilyen hangulatban voltál, amikor találkoztunk, és ahogy mégis odatetted magad! Le a kalappal! Nem kérdeztem, hogy miért, csak láttam, próbáltalak egy hosszú öleléssel támogatni, és ahogy éreztem, neked is jól esett! Remélem, azóta rendeződött minden!
Virág nagyon ajánlott, de becsüljétek meg léccci!
És a váááááááááááááááóóóóóóóóóó!
Szofi (24) - Uhh.. Most épp nem leszek szerelmes, mert klasszikus értelemben tényleg nem az 'esetem' a hölgy. De amit ma tőle kaptam..
Kezdjük ott, hogy csodaszép! Tényleg! Folyton mosolygós arc, gyönyörű, hosszú haj, fantasztikus keblek, hibátlan popsi, olyan tangába csomagolva, hogy folyamatosan győzködtem magam, hogy ezt nem kell levenni, simám körbe lehet simogatni. :)
Ennyire erotikus 'erotikus masszásban' még sosem volt részem! Az egész Milla-Csenge-Pandora team mehet a levesbe! :D
És ami nagyon durva: 20 éve aktív szexuális életem alatt soha, senki nem elégített ki ilyen rövid időn belül kétszer. pedig nem voltam az a végletekig kiéhezett dög..