Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
RHZW1 · Újonc (33 hozzászólás) · 2015. április 15. 14:51

Amugy kezdem érteni miért van ilyen átjaróhaz nyiregyen, nem jön be az igért g*zsi, nem is fog ha szent pityuba mérünk egy félidőt!!!!!

Lassan ***moderálva*** lesz megint barátnőt tartani, és othol maradni mint bohóckodni 1-2 nimfával.......

Zollee · Újonc (20 hozzászólás) · 2015. április 14. 17:00

Kedves Makktársak! Higgyétek el, Milla még mindig szenzációs! Teljesen mindegy hogy telik az idő, a lányok kora változatlan. Nekem évek múltán is nagyon bejön. Annyi ramaty nő van a nyiregyházi oldalon, de Ő még mindig hibátlan, mind képeit tekintve, mind szolgáltatását.

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. április 13. 22:40

Jól meg pezsdült az élet a fórumon hírtelen :) az elmult hetek termése nàlam !  Carmen 26: aki most nem hírdet ott talàlható ahol Latika dolgozott, a kora valós,arca szép, test: 10/9 nekem bejött a müsor, nem nyafogott,értelmes korrekt nő, ha vissza jön meglàtogatom újra :) Dorina 33: lakàs szuper, Dorina kedves ,csinos nő, szemüveges olyan titkàrnős kinézete van, fr*nciàt jól alkalmazza,még ilyen trükkös fr*ncia technikàt nem làttam, rózsaszàlak àtlagosak,megyek hozzà még az biztos!  Lili 19: Fiatal csaj,szép arc formâs popsi, kicsi de szép cici,***moderálva*** átlagosak,de amint kimondja az alap**at,jön egyből az *xtràkkal,ami nem több mint mâs lànyoknàl,csak ők màr alapból hozzà teszik,hogy egy óràra ennyi meg ennyi! Aktus : nem rossz de semmi extra, egy alkalmat mindenképpen megér a leànyzó! Ginàhoz (Diamond) bejutni nem egyszerű :( mondtam is neki ,hogy a miniszterelnököt hamarabb el lehet érni telón mint őtet,pedig nekem itt a Gina az elsőszàmu kedvencem,voltam màr vagy 10 szer nàla ,de vele nem lehet betelni,egyszer írta a Gróf itt a fórumon,hogy ha sikerül ràhangolódnod a Ginára akkor teljesen odaadó lesz, akkor ezt nem értettem,hogy mit ért ez alatt,de azóta àtéltem màr vele többször, Ő itt egy külön kategória,de azt is elhiszem ,hogy nem mindenkinek jön be amit a Gina csinàl ,nem mindenki egyforma kinek ez a csaj jön be ,kinek egy màsik,ez így van rendjén!

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2015. április 13. 21:58

Kuglof!

Fiatal vekony csaj (20 eves): keresobe vagy tubera masold be: мария яремчук со мной опять 

Lehet neked nem ilyen jut eszedbe a fiatal vekonyrol (?) Na megyek is oroszba mert ebbol nemelunkmeg :))

Remelem tudtam segiteni

udv

Tomi05 · Kvázi-tag (155 hozzászólás) · 2015. április 13. 21:52

Dia 29-et még ki is próbálnám ,ha nem lenne ilyen csontsovány... A feneke egész jól mutat a képeken. :)

A másik: itt van ez a Barbara 40 aki egész türhetően néz ki ,de csak autóban vállal kizárolag. Nem igaz ,hogy ne tudna kivenni egy szobát valahol. Autós kalandokra már nem vágyom :))

RHZW1 · Újonc (33 hozzászólás) · 2015. április 13. 21:10

Ja igazad van zarát én is néztem, gondolom nem jött be neki a város ,vagy csak hazament pihizni ugy szétlőtte a brigád.... DDDDDD

Ilyen stilusu csajok kellenének, meg még diort is néztem szerintem bele fogom verni a bizalmamat, jó kis milf kat .....

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2015. április 13. 21:03

Kuglòg: Nekem nem jott be, nekem Nő kell ő meg még fiatal, de mondom hogy fiatalabb korosztalynak lehet bejon az is lehet hogy az idosebbeknek is de nekem nem, nem tudok mindent 100%-ba megmagyarázni. 

RHZW1: Hat nem ozonlenek az uj lanyok azt mar en is eszrevettem. Aki meg jo lett volna par hetig tartozkodott itt.pl Zara.

Udv

kuglóf · Újonc (30 hozzászólás) · 2015. április 13. 20:25

Testével mi volt a gondod? Vagy csak nem jönnek be a kistermetű vékony lányok?

Arcra milyen, szép?

Én most gondba vagyok mert nem tudom kihez menjek, nem vet fel a ***moderálva*** így többször is átgondolom a választásom.

Szofi eltűnt akit kipróbáltam volna, nem volt fent sokáig lehet nem is baj... Zara szintén.

Valaki nagyon szép arcú lányhoz szeretnék menni, és nekem jobban bejönnek a vékonyabb fiatalabb lányok, de most nem sok válogatni való lány van sajnos.

Akiket kinéztem most Erika20, Rami18, Dóra25, Dia29.

Te vagy akik voltak náluk szerintetek ki a legszebb arcú?

Köszönöm a segítséget!

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2015. április 13. 19:14

Én is dobok akkor vmit kicsit masabb lesz mint a Tomié sorry..

Rami 18: Lakas 10/10 (nagyon szep keco) Kep,kor valos Hozzaallas 10/8(igyekszik) Fr: 10/8 , Test 10/4, de a fiatalabb korosztalynak (24 alatt) lehet hogy bejön. Nem hagyott emlékeket bennem.. amugy rendes csaj!

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2015. április 13. 15:09

Hát igen, fősulin egy csoportban tobb volt mint itt, es akkor buli utan ugy lerendeztek hogy par szolgaltato tanulhatott volna toluk par dolgot... :)) Csak akkor meg nem becsultuk meg ezeket a dolgokat :))

Forlain · Újonc (10 hozzászólás) · 2015. április 13. 15:06

jasmyn 20-ról, valaki, aki járt nála, írna privátban?

aligbolond · Újonc (40 hozzászólás) · 2015. április 13. 09:39

Maximus69 és Milla33: "ezer" éve látom hirdetni Millát. Nekem tetszik (izlések és pofonok...). Az sem zavar, ha a reklám érdekében ezt-azt bevet. Mert melyik bank, üzlet, szakember nem tesz ilyet??? :-)

Milla, én neked szurkolok!!! :-D

Milla33 · Újonc (5 hozzászólás) · 2015. április 13. 08:01

Szia. 

Válság....,ha,ha,ha, esetleg az agyadban!!!!

Jó,lenne,ha végre nem velem foglalkoznál!!!

Csak,jótanács mások hirdetését is vedd,már egy kicsit szemügyre!!!!

:) :) :)

További,Szép,napot!!!

Puszi.😃

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2015. április 13. 00:56

Pont akartam ìrni neked Gròf Kurátor, hogy a mellékes dolgok helyett inkább jòlenne egy beszámolò, de megtörtént. Ìgy oksa! :)

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2015. április 12. 23:52

Maradjunk annyiban, hogy nagyon diszkret volt a hely:) 

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2015. április 12. 22:26

Nem sok korrekt csaj van jelenleg, a man urak a lanyok cserelgetesevel probaljak eladni a szart, ez mukodne is csak a lakas cimeket is cserelni kell akkor, azt meg már picit nehezebb :D De nem adok tippeket:D

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2015. április 12. 22:04

Srácok,

Én is managerekbe futottam a hétvégén (szò szerint)  sajnos :D Régi ismerősök .. :D Kérdezték hogy mizu , mondom én már megkomolyodtam :D 

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2015. április 12. 21:27

Amúgy nagy fun, úgy felhívni lányokat, akik idegen nyelvtudást hirdetnek, hogy idegen nyelven egyeztetsz. (nyilván francián kívül :) )
Eddig angolból Paula (23) volt, aki topon kezelte a helyzetet, sajna a kínálata nem találkozott a keresletemmel, de nagyon pro volt, tényleg szépen vágta a témát.

Baromi kíváncsi lennék Dalma (23) angoljára (aki egyébként még magyarul is ritka sötét..) Szamira/Denisa/Liliáná németjére, Kendra olaszára.
Kihívás, valaki? :)

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2015. április 12. 21:27

Hétvégén 1 lányt se értem el. Sajnos nagyon rossz itt a felhozatal Nyíregygázán. Régen itt is voltak megbízható, csinos hírdetők, de mára valami cigány putrihoz hasonlít a felhozatal. Tisztelet 1-2 lyánykának. Sajnálom hogy ez a szakma is ennyire elkurvult. Na kellemes magömlést! :(

Tisztelt szerk.

Ha valamelyik szót moderáljátok, légyszíves írjatok már be egy szinonímát, hogy értelmes maradjon a mondat.

Köszönöm!

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2015. április 12. 21:16

Hahhahhhaha! Lililáná!! Vékony?? 50kg?? Még az ágy is rohadt ismerős, de ne legyen igazam: Ha Rákóczi vagy Árok utcát emleget telefonban, nyugodtan nyomjátok ki, Fedrának a managere, aki kezdte egy kamuprofillal, most is kamuképekkel hirdet.

Téma indítva: 2010.02.25., 17606 hozzászólás összesen