Mivel elég régóta használom hasznos értékeléseiteket, s nemrég egy harcos hozzászólás a passzív látogatókat ""ostorozta, elhatároztam, hogy írok ide. Van egy másik indték is, de azt majd a végén.
Itt dolgozom a környéken és időről időre kóstolgatom a nyíregyi felhozatal kedves, vagy kedvetlen szolgáltatóit - szerencsére utóbbi időben inkább az előbbieket, hála Nektek.
A korábbi partnerek közül sokan eltűntek azóta...különösen Latikát sajnálom - életem meghatározó lovaglásélménye volt.
Most itt az utóbbi idők meglátogatott lányai következnek röviden:
Anikó, Dóra - csak megerősíteni tudom az itt már leírtakat, nagyon jól éreztem magam velük ('monnyuk' 9,5/10), vigyázni rájuk! Végre a szolgáltatáshoz méltóbb lakásba költöztek...ez is jó hír.
Bianka18 - helyes, cserfes lány...de...vagy a korábban fogyasztott mákos tészta mákja ragadt a fogára, vagy a jó öreg szú kezdte ki...csókról volt szó a telefonban, helyszínen már tekerte az arcát, de mikor a mákot megláttam, már nem is bántam...francia nem is lenne rossz, de a kihúzáskor akkorát cuppant a makkra, hogy azt hittem leválik, mint a Szojuz első fokozata... lovagolni vmi kifogás révén nem volt hajlandó, nyalásra jól reagált, a pincsikutya is elég jó szük még, a hosszas gyűrődést elég jól bírta (ha már 1 órára fizettem, szeretem rendesen/teljesen kihasználni, qrvára zavar mikor gyorsan le akarnak rendezni). Na összegezve, akár jó szolgáltató is lehetne belőle, némi fejlesztés és dentálhigiéné segedelmével...de most 'csak' 6/10
Virág29 - kedves és aranyos lány, nem BB, de a BF mindenért kárpótol, igyekszik abszolút a kedvedben járni (sajna a lakás elég lepuki, de inkább ez mint a szolgáltató kedvetlensége, azért ajánlott lenne 1 minőségi csere, költözés) csók, szex, francia, kedvesség - jeles!
Ennyi egyelőre...
Ja és végül, amiért még az írás mellett döntöttem..több lányon is a durvaság nyomait láttam, valami gyáva, barom, szadista kötsög(ök) nyomait...na szóval el a szadista kezekkel az "örömlányainktól"...hiszem, hogy a "jóisten" megbüntet titeket férgek,mikor is a lóarcú asszonyotok helyett egy reggel majd egy lófejjel ébredtek az ágyikótokban!