Hali !!! Egy kis beszámolóval színesitem a fórumot, remélve hogy segítek vállasztani a lányok közül !!! Csütörtökön szabad voltam, végre volt egy kis időm a lányokra is. Régóta szerettem volna egy teltkarcsú leányzót, A vállasztásom egy teltkarcsú lányra Suzy 28-ra esett, meg is beszéltem a randit 9 óra 30-ra. Ahogy a helyszínre értem megelégedve nyugtáztam jó helyen járok mert előttem két szép társasház. A leányzó közölte nyitja a vaskaput, megindulok a ház felé maj a hátam mögül szól egy hang hogy ide gyere, ahogy megfordultam megdöbbenve láttam egy putrit és hallottam ahogy csititja a gyerekeket hogy maradjanak csenbe, beültem a kocsiba és gyorsan elhúztam! Szorított az idő hívtam Anett-34-et ő közölte hogy később ér rá ! Megpróbáltam Ancsesz 42-őt , őt kb 1-éve nem sikerül elérni most a legnagyobb megdöbbenésemre az első csörgésre felveszi a telót, és közli hogy csak holnap tud fogadni , de hát én most mennék valahova!!! Próbálom Anikót neki legalább jó híre van!!! felveszi a telót de nem ér rá!!!!!
Újra próbálom Anettet felveszi a telefont és közli hogy most pont rá ér!!! Ahogy belépek a korzó környéki belvárosi lakásba egy csinos ízgató titkárnénis kinézetü szemüveges csajszi fogad , Csak egy kölcsönfranciára mentem, de talán életem legjobb szex-élménye lett belőlle !!! Ahogy belépek a házba rögtön ízgatni kezd majd bemutatkozik !!!! Gyors zuhany és irány a punci !!! Csínos szolibarna test,egy finom punci, közvetlen acraktív nagyon csinos csaj, ahol nincsennek tabuk , ahol azt csinálsz
amit szeretnél , perssze normális körülmények között !!! Anett !!!!! egy nagyon jótestü széparcu milf !!! Suzy-28-felejtős !!!!!!! Remélem segítettem fiatal barátaim !!!?