Ha eljön.bocsánat.
Szexpartner fórum nyíregyháza
Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Klaudia · Újonc (15 hozzászólás) · 2015. március 01. 15:13
Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2015. március 01. 14:44
Biztos, hogy elnököt akartál írni?
Amúgy igazad lehet. Az biztos jó szűrő, ha egyből bunkón szólsz bele a telefonba. :)
gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2015. március 01. 13:20
Ez, jó! :D :D
Klaudia · Újonc (15 hozzászólás) · 2015. március 01. 11:28
Telefonba azért nem vagyok kedves.mert naponta legalább száz cigány és legalább 50 bunkó felhívás és kb.5 normális ember.Viszont ha valaki elnök hozzám,az általában vissza is jön.Én megválogatom a vendégeiket mert egy normális környezetben lakom,és ide nem fogok akárkit beengedni,én nem költözöm minden hónapban mint egyesek.
Amit pedig vállalok az fr.ncia és sz.x.Bármilyen p.z lehet amit szeretne valaki.Nálam így működik.Soknak ez nem tetszik,ez nem magyarázkodás.Rólam nem nagyon szoktak rosszat írni.Én azt teljesítem amit mondok a telefonba,nem ígérek olyat,amit nem teszek még.
Anitaszexy · Újonc (22 hozzászólás) · 2015. március 01. 11:03
Kedves Gróf Kurátor...még nem voltam Nyíregyházán..tehát nem más néven vagyok:) Puszi
Törölt felhasználó · 2015. március 01. 09:36
Drágám a beszélgetésünk végén én elköszöntem veled ellentétben!
Ha kérdéseimmel megbántottalak akkor sorry. Sajnálom hogy megkérdeztem hogy mit vállalsz de tudod az ember szeretné tudni mit kap a p*nzéért! Ritka az a szolgáltató aki (válogathat) ezért örülök hogy te megteheted. Csak mondanám Anikónál mikor bejelentkeztem nem voltak ilyen problémáim ami ugye szintén jelző!! Ha valaki jó valamiben az nem szorul magyarázkodásra.
Olvasván a régi véleményeket elkövettél egy hibát maradtál ugyan az szürke egyhangú hirdető aki így várja az aranyérmet.
Klaudia · Újonc (15 hozzászólás) · 2015. február 28. 15:08
Tomika25.Azért mondtam ezeket a telefonba mert azt akartam hogy ne gyere hozzám.Akit akarok fogadni azzal másképp beszélek.
misterX · Kvázi-tag (100 hozzászólás) · 2015. február 27. 18:12
Igen jön a szűrő mert bunkó voltál.
Első lépésként el kellett volna hívnod moziba vagy vacsorázni. Aztán egy romatikus séta esetleg, és mivel ő nem olyan lány majd a 3.-4. randi után rátérhettél volna a lényegre.
sehonnai · Újonc (4 hozzászólás) · 2015. február 27. 15:20
Anett34 vagy Zsuzsa37 kihez érdemes inkább menni mind a ketten bejönnek nem tudok dönteni légyszi segitsetek.
Törölt felhasználó · 2015. február 27. 13:57
Már csak az alakváltás hiányzik és megvagyunk-:) Meg a bizonyos hatodik:D
Na jó dolgozni is kénnne valamit.
Törölt felhasználó · 2015. február 27. 12:41
A névvel bemutatkozáson és a szia hogy vagyon kívül meg mit vállalsz és menyiért szerintem ez korrekt!Szűk szavú volt ezért én kérdeztem. És erre jön a szűrő:)))) Hagyjuk már!
Nándi · Őstag (792 hozzászólás) · 2015. február 27. 11:33
A teló fontos szűrő szerepét tölti be oda és vissza is!
Törölt felhasználó · 2015. február 27. 11:16
Hát még jahh-:)! Az ilyen teló beszélgetések is jelzik a hirdetők rátermettségét:)
rico · Tag (155 hozzászólás) · 2015. február 27. 00:15
Kihez érdemes most elmenni???
köszike csumi
matyi0323 · Újonc (37 hozzászólás) · 2015. február 26. 23:06
Sziasztok! Az allomashoz kozel kiket tudtok ajanlani?
Fanni19 · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. február 26. 21:26
Bocsi de én itt élek :) semilyen tiplizésröl nics szó. Akkor félre értettél.
Törölt felhasználó · 2015. február 26. 14:06
Közben sikerült kapcsolatot létesíteni Klaudiával.
Durva a csaj kérdem mit vállal figyelj: Semmit csak sima szexet jó mondom azért kérdem tovább.közös fr*ncia ? Nem! Natúr fr*ncia? Nem! Kutyapóz? Nem! Na az ilyenektől falra mászok! Ha van st**gója akkor már ketten sz*pnak!
Fanni19 · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. február 26. 09:35
Rendben van köszönöm :)
Törölt felhasználó · 2015. február 26. 08:46
Az újoncok is perkálnak:))! Még én is annak számítok ha valaki ebből vár ***moderálva***. az nem viselkedhet így. Inkább örülni kellene hogy többen vagyunk mert végül is ez nektek kedvez!
Klaudiát (21) lehetetlen elérnem ha valaki sikerrel járt annak megköszönném. Csak régi beszámolókat találtam.
Privátba is jöhet nyugodtan!
drfelcser · Újonc (17 hozzászólás) · 2015. február 26. 02:06
akkor mondjuk úgy, hogy maximális lehúzás mellett olyan rossz szolgáltatást adsz, ami már szinte tolvajlás. a jó szolgáltatók ritkán magyarázkodnak, a többiekre pedig figyelmeztetni szokás.