Sziasztok.Tegnap kértem a szerkesztőséget, hogy töröljék a regisztrációmat.Majd kaptam 1 levelet, egy debreceni gyönyörű hölgytől.Arra kért ne töröltessem magam, inkább csak pihentessem,majd később rájövök miért .Remélem egyszer csak rájövök miért is maradjak.
Nikike2 -vel, beszéltem , kb 1 hete telefonom. Akkor még 19 éves volt, mára 21 lett . 3-4. néven hirdetett most Ő a Virág 21 .A vele folytatott beszélgetésből,nekem a butasága,és a nagyképűség tünt fel. Többek között megkérdeztem hogy NFVSZ vállal-e.?,Nem tudta eldönteni, a hátér munkások segítségét kérte,hogy igen,vagy nem. Úgy, hogy erős befolyásoltság alatt van a hölgy. Gyűlölöm az olyan embereket,akinek nincs önálló gondolkodásuk,mások mondják meg neki ,mit csináljon.Mondjuk, itt sok ilyen hölgyemény van, igaz gbed 350?A munkadijáról annyit, mikor kimondta,majdnem leszaggattam magamról a ruhát.Az összeget nem írom le, mert bárhogyan írom , moderálják.
Gbed 350 ÉN is megnéztem a videódat.Azt állítod hogy klipen szereplő hölgynek van iker testvére. Vágom,tudom kire gondolsz.Van némi hasonlóság, a két nő között. Mind a két hölgy rendelkezik füllel,szemmel és szájjal .Más hasonlóságot nem véltem felfedezni, a két hölgy között. Egy kínai közmondás szerint, az öndicséret olyan, mint mikor egy kecske szopja magát. Persze ezt nem rád értem,hisz nem ismerjük egymást. Ehhez a témához még csak annyit, aki az Én bizalmamat eljátssza,az nehezen ,vagy soha nem kapja vissza!
Wjdks:165/ 50 nagy mellű lányt keresel ,akit elvinél a vadasparkba,vagy a cirkuszba.Ismerek egy ilyen adottságokkal rendelkező hölgyet.Nagyon rá éreztél,hol a helye a hölgyne.Vadasparkba a majmok között,vagy a cirkuszba bohócnak.