Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
MILLA... · Újonc (43 hozzászólás) · 2014. november 22. 07:42

Igen,jól mondod,hogy ezekből a látogarókbòl élek,

DE NEM AZ ILYENEKBÕL MINT TE ....!!!!!!! "kedves" :)

Törölt felhasználó · 2014. november 21. 21:28

Na ez volt a nap vicce,hisz ezekből a látogatók bol élsz..:)

MILLA... · Újonc (43 hozzászólás) · 2014. november 21. 17:35

ÁÀÁ,végem van az ilyen tudâlékoss LÁTOGATÓKTÖL!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

MILLA... · Újonc (43 hozzászólás) · 2014. november 21. 17:31

Ha,ha,ha!!!! 

Ez,volt a nap vicce!!! :)

Törölt felhasználó · 2014. november 21. 16:13

Talán azért,mert ott még belehet palizni az embereket..:)

MILLA... · Újonc (43 hozzászólás) · 2014. november 21. 12:54

Szia,Kedves!

Nem tüntem el,újra itt vagyok!!! :))))

Clemenza · Újonc (8 hozzászólás) · 2014. november 21. 09:07

Milla valoszínűleg azért ment el mert itt nem fut a szekér se neki sem annak akivel  "együtt m*l*zik". 

Nati26:Széna téren voltam nálla. Képek erőssen csalnak csaj kb 40 fele. Valószínű barnasága is természetes pár tetoválása és kirivó természete tükrözi sz*rmazását. Szervize nem rossz de képeihez képpest sokkal gyengébb.

keréktekerő · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. november 21. 02:14

Milla miért ment el Sopronba?

Addicter · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. november 21. 00:38

sziasztok!

Esetleg tudtok ajanlani olyan holgyet megbizhatot aki popo kenyeztetest vallal?

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2014. november 20. 02:37

Mónika (30): Na hozzá legalább sikerült eljutni. :) Telefonban is baromi kedves, vidám leányzó. Ő sem 30, de legalább nem a 40-hez van közel. Nagyon csinos, magas menyecske, de bomba testet ne várjon tőle senki, ám a hozzáállás az mindent kárpótol!

Ahogy szoktam, semmi aktus, csak bf + nfvsz- ezeket szépen megbeszéltük még az elején. Aztán úgy hasravágta magát, hogy masszírozzam meg, hogy nem lehetett ellenállni. Ahogy élvezte a masszázst (legalábbis úgy tűnt, nem bírtam rájönni a trükkre), úgy lettem egyre keményebb, amikor meg hirtelen megfordult, és szájba kapta a lényeget..

Ebből kíváncsi vagyok mit moderál ki az automata, de engem ilyen érzékien, hosszan, odafigyelve, hogy ne menjek el korán, még senki nem szopott le a ^2 excsajomon kívül. 

Jahh, és masszírozásra nehogy a mézes trutyit válaszd, masszázsra mocskosul jó, de leöblíteni két nap masszív zuhanyzás. :)

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2014. november 20. 02:21

Weekly report, ahol nem voltam:
Nórika (20): Telefonban nagyon szimpatikus, kedvesen adta elő a repertoárt.  Sajnos kiderült, hogy nem egyezik a kereslet a kínálattal (ergo nfvsz-t nem vállal) - viszont akkoris tök aranyosan ajánlotta a barátnőjét (hubassz, most meg nem mondom, tán Szilvi (23), de nem vagyok benn biztos). Én érdemesnek tartom meglátogatni azon makktársak részéről, akik nem ragaszkodnak az nfvsz-hez - legalábbis első telefonos benyomás alapján.

Fanni (19) && Szamira (19): Kellőképpen auditív vagyok, ám ezekben a telefonbeszélgetésekben sosem a hangokra szoktam figyelni. Viszont mivel kísérteiesen hasonló benyomásokat keltettek, valahogy egy kalap alá húzom őket - holott elég valószínű, hogy két külön lányról van szó.
Szóval: Mindkét leányzó amolyan nagyon kezdő. Ezt nem én mondom, ők mondták telefonban - szó szerint. Mindketten!
7/10-es mindkettő az ajándéklistán, rengeteg extrával, mint nfvsz, csók, stb. És egyikőjük sem tudta kitalálni, hogy hány rózsával tudnám meglátogatni őket az adott kondíciókkal: semmi aktus, barátnőfíling, smaci, nyalakodás, nfvsz.
Mindkettőnél annyi volt, hogy - majd megbeszéljük.

Asszem rutinos makktársaknak nem kell magyarázni, hogy az ilyen helyekre miért készül elő az emberfia a megbeszélt mennyiségű rózsaszállal.

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2014. november 20. 01:25

Jobb oldalt kereső, beírod, hogy Dorina, és cc 30 találatból kiválasztod ami stimmmel legalább korban. Nyilván 2008-as hozzásszólásra nem kell adni. Amit mondjuk nem értek, hogy az enyém hogy maradt ki az indexből: 
https://videkilany.hu/forum/post/64251#64251
Akire kérdeztél, ő aztán tényleg nem33, inkább közelebb a 40-hez, de veszedelmes. Előttem szólóval ellentétben a szerintem a fotók valósak, bár tény, hogy azóta eltelt pár év.
Szóval összesítve: Kb 38 éves lehet, ennek ellenére jól tartja magát, nagyon jó a hozzáállása, francia még jobb, szóval uccuneki.

Szamira · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. november 18. 13:28

***Kérjük az Önreklám mellőzését*** Szamira

ˇˇ Zsoloka te kész Hirado vagy :D

ˇˇFa darabnak még nem hivtak......

Inkább az volt bajj hogy kicsit zavarba voltáll meg pijás is szerintem.....

Szerintem ha legközelebb találkozunk kicsit oldodj fell és ( Nem pijásan jösz)

akkor minden okés lesz.....

Puszilllaaakkkkk

(Szamira)

aniko26 · Újonc (16 hozzászólás) · 2014. november 18. 12:44

Köszönöm!

Törölt felhasználó · 2014. november 18. 11:41

Dior,drága köszönöm,hogy teljesítetted a kérésemet.Jótett helyében,jó várj hát tessék:Nem flörtöltünk.(csak te velem): .

donpedro77 · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. november 17. 22:48

Sziasztok! Ma voltam Shen-nél mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon kedves, aranyos, türelmes és nem utolsó sorban ügyes is! A fotókon Ő van. 

vendetta · Újonc (49 hozzászólás) · 2014. november 17. 22:39

Kisbika,baromi elegem van belöled,lemegyek nyiregyre egy napot rád fogok szánni,a képedet kinyomtatom,valaki csak ismer ott,kezded már túlzasba vinni a dolgaidat,úgyhogy jó lesz ha takarékra teszed magad,élöben legyen nagy a szád ne itt amikor irogatsz meg nyomozgatsz utanam.meg hogy nekem str*cim vam meg kiirod a nevet te ny*mi,ird ki akkor,a vodafonos kartyak be vannak elöre regisztralva amit megveszek,hiaba van pasi neven,van időd nyomozgatni a silány életből kitellik.

vendetta · Újonc (49 hozzászólás) · 2014. november 17. 21:40

Úristen..flörtbe??:D kár hogy nem mentettem le..

Erre ki kivancsi szerinted itt de komolyan?Többet meg nem beszelek veled ha ilyen pletykas vagy.

zotya232 · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. november 17. 21:21

Nórika 20 engem is érdekelne! Köszi minden infót!

Tank · Újonc (24 hozzászólás) · 2014. november 17. 20:42

Ha meglesz Nórika 20-ról szívesen olvasnák egy beszámolót,akár privátba is jöhet! ;)

Téma indítva: 2010.02.25., 17605 hozzászólás összesen