Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
brema · Lelkes újonc (72 hozzászólás) · 2014. október 31. 19:45

Üdvözlet!

Jó szokásomhoz híven az oldal böngészését a friss képekkel kezdtem ma is. Megakadt a szeme Bernadetten (20 éves, 7340 a vége). Nagyon csinos, dögösek a képei, pont ezért látogattam meg - körülbelül 3 éve, Budapesten. 

Ergo: két lehetőségünk van. Vagy egy remek szolgáltató (aki nem 20 éves, inkább 30-as) költözött le az Alföldre, vagy (de erre gondolni sem merek :)) esetleg kamuképpel van dolgunk.

schumi81 · Újonc (38 hozzászólás) · 2014. október 31. 07:30

Üdvözlet. Anett34 Szöszi 38  és Linda 25.megbizhatoak 100%.

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2014. október 30. 21:49

Lily (24) látogatott meg a múlt héten, nekem ő volt az első, aki házhoz jött. Egy haláli kedves, bújós, aranyos lányka. Szerintem ilyen barátnő fílinggel nem találkoztam még. Csók alap, egyedül sz*jba hajtani az utódokat **tra. Nálam csak fr*ncia játszik, de azt nekem tökéletesen csinálta. Én nem vagyok az gyorsan regenerálódó típus, de nagyon elgondolkoztam, hogy még egy plusz fél órával megtoldjam az eredetileg megbeszélteket.

Andrej · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. október 30. 20:54

üdv: Vanessza  nevü högy ***moderálva*** vigyázon mindenki....

Törölt felhasználó · 2014. október 30. 10:17

Már kétszer cserélt képet,ez már a harmadik kombináció,ami most van. :)

Fehér · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 2014. október 29. 22:04

Úgy betenném ide a linket hogy a kétes hirdető Nati(20) kinek a képeit használja a hirdetésében  de úgyis letiltanák.

Egy *** moderálva *** lány képei ahol az arca nincs is kitakarva Budapest XIII kerületből .

chris6 · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. október 29. 21:39

Helló.

Tudnátok ajánlani megbízható szolgáltatókat ahol nem kell lehúzástól félni és éri is a dolgát a hölgy?

Előre is köszönöm

Törölt felhasználó · 2014. október 29. 13:24

Van benne valami RHZW1! :) Bár azért vannak kivételek a fiatalabb csajok között is,akik értik a dolgukat.

RHZW1 · Újonc (33 hozzászólás) · 2014. október 29. 12:22

Szerintem most korrekt, régen olyan tulakarok lenni rajta volt,amit szóvá is tettunk itt.....

Most meg barátnös filling, na de kinek mi!!!!!

Jártam már ugy hogy a hölgyet ugy ki fényezték, na mellélöni se lehet, aztán teljesitménye 0.......

Sokat érek ha vele a csinos szexbomba a nö, 20 éves élet tapasztalat semmi, igyekszik az szegény de mindegy ha magamnak verem.....

Szombat esti dizsi elötti partyra jöhet a 20 éves, mindegyik bepucsit verheted neki, de ha azt akarod hogy ugy legyél megrendezve mint esetleg otthol 30as korosztály szigoruan...

Ez csak az én véleményem.

Törölt felhasználó · 2014. október 28. 10:53

Ezek a fránya korok.. :D

DaddyCool · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. október 28. 03:51

Sziasztok!

Adriennről van valakinek korrekt infója?

Kérlek osszátok meg velem.

Köszönöm.

DaddyCool

Pierre · Újonc (16 hozzászólás) · 2014. október 27. 11:28

Jó lenne eldönteni kedves Lilla, hogy most 34 vagy 36 éves vagy, de ha a valós korodat írod le akkor sem lesz sértődés :)

Virgoncvili · Újonc (40 hozzászólás) · 2014. október 25. 19:13

Sziasztok!Szeretném megosztani veletek az élményemet! :) Ma késő délután meglátogattam Dorina(33) hölgyet! Telefonos egyeztetés során fél órára, de végül 1 óra hosszára maradtam! A hölgy nagyon csodálatos bájos teremtés. Vele eltöltött időnek minden percét/pillanatát élveztem! 12 óra munka után,délután folyamán fáradtan érkeztem hozzá,melyett könnyen orvosolt,a masszázsától új erőkre kaptam, pillanatok alatt felfrissültem! :) Remélem találkozok még vele, örülök ,hogy megismerhettem! Kiemelten ajánlott kategóriába tartozik! Összegezve: a hölgy a külsője mellett, olyan belső tulajdonságokkal rendelkezik, hogy szinte már is hiányzik,öszinte beszélgetései elgondolkodtatóak! Dorina(33) volt a 4. hölgy akit meglátogattam, de az ő színvonalas magatartása példaértékű! Dorinán(33) kívül hasonló pozitív élményem van Dóra(25), illetve Lénáról. A kakukktojás az Beatrix(19) volt számomra, akinek *** moderálva *** volt a bugyija,a feneke annyira mini,hogy belefér a tenyerembe,legszívessebben *** moderálva *** volna neki! :( A közmondásban is benne foglaltatik: három a magyar igazság, de negyedik a ráadás! :) További szép estét kívánok mindenkinek!

Bádögbögre · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. október 25. 12:30

Sziasztok!

A Jósavárosban keresek valakit, tudtok ajánlani?

Valószínűleg akadnak értetlenkedők, hogy miért nem jó Örökösföld vagy vaéami más, de a kérdésem a Jósára vonatkozik.

Előre is köszönöm.

Gergely27 · Újonc (25 hozzászólás) · 2014. október 24. 14:48

Osztom a véleményt!

foxhunter · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. október 24. 14:21

Koszonom de Jazminrol vagy Veronokarol irtal?

Törölt felhasználó · 2014. október 24. 12:33

Nagyon régen voltam nála,de akkor korrekt volt. Barátnőfeeling-et nem tapasztaltam,de flegma sem volt,szóval én jól éreztem magam nála. Kecó fullos volt arra emlékszem. Nem tudom,hogy azóta mennyire égett ki,de az akkori tapasztalatom alapján bevállalhatod.

mdr · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. október 24. 07:20

Világifiú! Nagyon szépen kérlek távozz már erről az oldalról, mert amióta itt vagy egy normális kommentet nem lehet olvasni, mert a Te rinyálásoddal van tele az egész oldal. Lépj ki és ne fáraszd magad tovább se ezzel az oldallal, se ezekkel a lányokkal. Hidd el, hogy meg fogsz könnyebbülni. Meg mi is.

akii · Újonc (13 hozzászólás) · 2014. október 23. 20:45

sziasztok Mayáról vélemények?

25-8as · Újonc (16 hozzászólás) · 2014. október 23. 19:59

sziasztok lénárol van informáciotok érdemes hozá meni

Téma indítva: 2010.02.25., 17605 hozzászólás összesen