Már párszor el lett mondva, ezért lenne jó, ha sokat visszaolvasnának, főleg a kezdők:
Telefonos egyeztetés alapján megtudni a rózsák számát. Csak annyit vinni, amennyi kell. Ha a látogatásnál elején kiderül, hogy a telefonon megbeszéltekhez képest másak az *** moderálva *** (persze nem azért mert feledékeny vagy), akkor azonnal ott hagyni!
Én szoktam 2-4 rózsát betenni még pluszban, főleg ha olyan lányhoz megyek, akinél nem voltam. Mert lehetséges, hogy vállal olyat, amire nem kérdeztem rá, és ott kiderül, hogy van, akkor tudjam választani az opciót - persze nem olyanról beszélek, amire rákérdeztem, és még telefonban benne volt, helyszínen már nem volt benne az alapban. Szerencsére nekem ilyen esetem még nem volt.
És még egy fontos dolog: zuhanyzásnál a fürdőben öltözzünk le, főleg ha már voltunk olyan hülyék, hogy felvittük a *** moderálva ***. Ne hagyjuk máshol. Aki ezen kiakad, ott baj van, és ott kell hagyni.
üdv és derűs napokat
ui.: ha őszinte vagyok, teljesen érthetetlen számomra, hogy ezeket a teljesen logikus dolgokra miért nem gondol valaki, aki lányhoz megy el. Azt a képzetet tudja okozni ugyanakkor, hogy ez csak egy lejárató hozzászólás a konkurenciától, aki nem tudja elképzelni logikusan, hogy ennyire hülye nem lehet egy ember, hogy ilyen dologba belefut. De ez csak hangos gondolkozás volt, akár igaz is lehet, ami leírásra került...