Sziasztok!
Megosztanám veletek a tegnapi élményeimet :).
A sztori tegnap este 9 fele kezdődött mikor felhívtam Beatrix 19-et, hogy meddig dolgozik meg mi menyi stb. Mondtam, hogy ha aktuális visszacsörgök és mivel 30km-ről utazok be ezért hálás lennék ha időközben nem gondolná meg magát.Erre ő:Persze ha egyeztetünk akkor nem mondom vissza.
Kb 22:20-kor hívtam, hogy ha neki is jó akkor olyan 23:15 körül ott lennék a stadion úton ahol dolgozik, mondta hogy oké.Oda érek a megbeszélt időpontban
felhívom a leányzót, a párbeszédet leírnám, hogy élvezhetőbb legyen :).
Én:-Szia.itt vagyok hanyas számra menjek?
Ő:-Szia.Várni kéne 1 kicsit....
Én:Oké, mennyi az a kicsi 5-10 perc?
Ő:- Kb 1 óra...
Én:-Igen???Hogy hogy?
Ő:-Most jött hozzám 1 vendég és 1 óráig lesz.
Én:-De nem velem volt lebeszélve 23:15-re??
Ő:-Hát igen, de ő ért ide hamarabb.
Én:-Ez így münkdöik??Akkor Szia...
Na itt kicsit ideges lettem, de nem estem kétségbe.Gyorsan fel a nettre és nézünk valaki mást.Sajna elég gyér volt a felhozatal, mondom Kira19-ről nem olvasni se jót se rosszat.Mondom 1 próbát megér.Felhívom tudott is fogadni, igaz az Északi körút.....nem sok jót olvasni róla.Na de mondom hadd szóljon mert aki mer az nyer :).Oda megyek, mondta h majd lejönn a kapuba értem.Lejött.Első kérdésem, hogy te nem Kendra19 vagy??Erre ő:Á deogy mindenki ezt hiszi mert hasonlítunk egymásra :).Mondom oké.Felmegyünk levetkőzünk.Látom a derekán a tetoválást ami Kendra19-en van.Mondom te tényleg nem ő vagy?Ha hiszitek ha nem még akkor is a képembe hazudott, hogy nem.Mondom jólvan legyünk túl rajta.Itt megjegyezném h szinte minden *** moderálva ***, majdnem minden extra.*** moderálva *** fél óra legutobb mikor itt jártam még *** moderálva *** volt.Mondom hátha nőt a szolgáltatás színvonala. Elkezdett natur franciázni...Hát mit mondjak...eléggé kiábránditó volt csak a hegyét nyalogatta/kapta be meg a kezével eléggé rángatta.Lehetett élvezni de voltam már sokkal jobb kezekben is.Hamar meg is untam.Mondom lovagolj 1 kicsit, alig ült bele mert elmondása szerint nagyon szűk és fáj neki...Mondom oké...Végülis ez tetszett is mert finoman lassan óvatosan mozgott.Aztán póz csere jött a misziúnárius abban is óvatosan kellet mert fájt neki.Csináltuk így még egy darabig aztán benyögi, hogy lassan lejár az idő....Mondom korrekt biztos beleszámolta a lépcsőzést és az öltözést is.Mert úgye az elején lejött értem és 4 emeletett kellet lépcsőzni.Mind1.Na mondom legyünk rúl rajta akkor és jött a kutya póz.Pucsítani nem nagyon tud, de mind1.Örülhetett mert végeztem.Öltözés közben még egyszer rákérdeztem, hogy ő Kendra19?Tagadta majd megemlítettem, hogy nem szeretem ha hűlyének néznek és ezután bevalotta, de elmondása szerint az régi kép róla.
A lényeg, hogy megkaptam amiért elmentem, de a szolgáltatás minősége elég gyatra volt!Ja és még lett volna 1 kis idő a fél órából de mind1 :).
KENDRA19=KIRA19!!!!
Üdv:Petyr Baelish