Pár emlék:
Zara25: sztem legtöbben már ismerik :D. Gyönyörű, szexi bombázó, nekem a s**e jobban bejött, mint legendás didkói. Kedvesnek tűnt, profi előadással, de valahogy végig az volt az érzésem, hogy siettet, kapkod, az pedig nálam nagy mínuszpont. Emiatt valszeg többé nem megyek hozzá.
Jessyka21: a debreceni angyal. A sok pozitív komment miatt látogattam meg, ezért talán túl nagy elvárásokkal. Valóban közvetlen, kedves, mosolygós, törékeny virágszál, de összességében nekem talán túl szolid volt, viszont az előadás valóban professzionális (bár a PSE kedvelőinek inkább nem ajánlom). Ha visszatér, lehet én is úgy teszek.
Lara27/19: a szőke bombázó rózsaszínben. Elmondása szerint 19, csak a látogatók alacsony száma miatt váltott 27-re (látszólag igaz). Nagyon kedves, aranyos lány, valszeg Ő van a képeken, hihetetlenül feszes popsi, szűk jáde kapu, nagy, természetes dombok, emellett minden póz kedvére való.. összességében egy igazi gyöngyszem, a rózsacsokor mérete viszont szintén átlagon felüli. Csak időnként tűnik fel, tehát érdemes keresni, ha itt van. Csak úriembereknek!