Sziasztok! Nicol19-ről szeretnék pár sort megosztani.
Telefonos egyeztetése:Kedves fiatalos hang időpont egyeztetése teljesen rendben.
Helyszin: 10 emeletes lakás könnyen megközelíthető jó parkolási lehetőség barátságos környezet.
Fogadtatás: Ajtónyitáskór valóban a képeken szereplő fiatal alacsony hosszú fekete hajú kiss szépség tárult elém szexi fehérneműben.
Szobába térve rögtön a legelején letisztáztuk az *ny*g*akat, majd ezek után ....!
Rucik le:Formás tini cicik,kerek popsi és még annál is szebb nuni.Itt szeretnék kitérni bizonyos KUPLUNG úr hozzászólására.(4-5 napos szőr)
Ha nem esett volna le számodra egy valódi nővel voltál akkor, nem pedig a gumibabáddal amit otthol szoktál tömködni.Ha neked ilyen apróságok is problémát jelentenk szerintem a továbbiakban is maradjál a babád mellette valószínüleg az teljesen kielégíti az elvárásaidat.
(Ideg rángás a kezében) szerintem ha illedelmesen megkéred,hogy változtasson a tempóján biztos vagyok benne,hogy eleget tesz kérésednek.
Visszatérva a lényegre elém egy teljesen ápoolt nem egy elhasznált női test tárult.
Volt frania és aktus is.Franciája gyengéd és kellemes. Kézi munkálya is teljesen rendben volt.
Maga az aktus Hmmm! Tökéletes!!!
Összességében nem egy beképzelt kényes nő,pont ellenkezőleg kedves mosolygós kiss szépség!
Remélem mi hamarabb összefutok megint vele.