Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2016. július 20. 08:38

szia,

nem értem, hogy a jobb oldalon lévő keresőt miért is nem lehet használni...? Nem egy user írt már róla...

De most jó kedvemben vagyok, ezért leirom hétfői látogatásomat Anna28-nál

Egyeztetés: gyorsan ment. Igaz én már sokadjára jártam nála, és a megbeszélteknek megfelelően, ha nem érem el, akkor ő visszajelez, amikor alkalmas beszélnie.

Helyszín: lassan ő is költöző madár lesz, mivel a fél éven belül ez már a harmadik helyszín, ahol van - igaz ő a városon belül költözik :). A közgáz suli közelében egy 4 emeletes házban van, volt már jobb lakásban is, de én nem ezért megyek hozzá.

Kinézet: mint a képeken. vékony, félhosszú szőkésbarna aranyos teremtés. Kis, formás cickókkal - minden alkalommal megcsodálom ;) A tejcsárdát kedvelőknek csalódás lesz.

Hozzáállás: rugalmas, keresi a vendég kedvét, - vagyis, hogy a vendég kiel.gülten távozzon :) 

Előadás: normál sz.xuális kultúra keretében mindenben benne van, NF viszont extra. Igazodik, de szeret vadócabb lenni. Alapvetően BF hangulatban jellemzi, szereti, ha őt is kényeztetik. Első alkalmaknál tapasztaltam egy kis színészetet, ámbár ez lehetett még egy lámpaláz is, mert ez még akkor volt amikor ezt a szakmát elkezdte. Mostanság abszólut nem tapasztalok ilyet. De ez lehet, hogy vendégtől is függ.

Összhatás: Nyh-n nálam a TOP-k TOP-ja. Gyöngyszem, és mint más is írta: csak olyanoknak, akik úriemberként tudnak viselkedni!

De mint mindig, most is jelzem, hogy ez az én szubjektív benyomásom.

üdv és derűs napokat

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2016. július 20. 08:39

Stimmel ! De most egy- két év esetleg plusszba, az szerintem nem zavar senkit :)

Zoli811 · Újonc (13 hozzászólás) · 2016. július 20. 10:10

Sziasztok!

Inez41

Lara37

Eliza35

Esetleg valaki volt már?

szexi_pasi30 · Újonc (32 hozzászólás) · 2016. július 20. 10:47

Sziasztok

Anna28-ról már többen írtatok, de a hirdetését azóta sem látom!

Hol találhatom meg?

Jöhet infó privátba is!

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2016. július 20. 10:54

.. amikor nincs fent a hírdetése, akkor nem elérhető, és akkor ki is van kapcsolva a megadott telefon. Tehát addig teljesen felesleges tudni, az én meglátásom szerint. Vissza fog jönni pár napon belül.

üdv és derűs napokat

szexi_pasi30 · Újonc (32 hozzászólás) · 2016. július 20. 10:55

Kit tudtok most ajánlani Nyíregyházán aki a topban benne van, megbízható!

Régebben Anikóhoz jártam, nem tudom nála változott-e a színvonal!

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2016. július 20. 13:10

színvonal nem változott, de az utóbbi évben felkerült jó pár kiló, de ez látszik a képeken is. De tudtommal ő is költözött mostanság, egy kis vadabb előadás miatt, amelyet a szomszéd "s.x élőben" rádiómüsor keretében hallhatott, annak ellenére, hogy bekapcsolta volna a rádiót :) 

üdv és derűs napokat

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2016. július 21. 13:33

sziasztok, annyira dicsértétek legutóbb, ezért meglátogattam Jessyka21 -t, aki Debrencenből vendégeskedik nálunk.

Egyeztetés: mostanság szerencsém van, akár olyat hívok, akinél voltam már, akár olyat, akinél még nem, gyorsan sikerült egyeztetnem, Jessykával is így volt. De gondolom, hogy valójában nem erre vagytok kiváncsiak :)

Helyszín: állomás környéke, a nyírségi Gangesz partján várja a vendégeket. A laksá az itt megismert felújított panel, hatalmas ággyal (jobb oldali kisszoba).

Külső: képek a valóságnak megfelelnek, semmi átverés nincs a képek és a valóság között. Fiatal, vékony, bársonyos bőr, aranyos kis cickó, finom p.nci. Tejcsárda mániákusoknak csalódás lesz, illetve nagyon vékony alkat - ami az én tetszésem szerinti, de aki nem szereti a vékony lányokat, szerintem egyszer annak is érdemes megnéznie. Ámbár ki tudja, elvégre nekem hiába mondanák, hogy egy testesebbre, hogy egyszer annak is érdemes megnézni, aki a vékonyakat szereti...

Hozzáállás: keresi a vendég kegyeit, illetve olyannak javaslom, aki határozott, és írányítani szeret. Én inkább szeretem követni a hölgy útmutatásait. 

Előadás: normál sz.xuális kultúra keretein belül minden (csók szerintem nincs, legalább is ezt nem jött elő, de az is lehet, hogy nem is mondott ilyet - elég halk volt a telefonom, mikor beszéltünk). Kellemes együttlét.

Összhatás: fentebb említettem, hogy én szeretem, ha írányítanak, és általában minden hölgy képest ilyenre egy pasival szemben. Vagy nem volt meg a kémia, vagy csak még a fitalaság miatti rutintalanság miatt volt, de voltak időpillanatok, amikor úgy hirtelen megakadt minden, hogy hogyan tovább, tehát nem olyan olajozottan ment a dolog. De semmiképp nem bántam meg, hogy meglátogattam. És mindenképp az ajánlott kategóriába sorolom őt. Kezdők ne feltétlenül náluk kezdjék, ámbár ha kialakul a kémia, akkor bármi lehetséges.

Mint mindig, most is ez az én szubjektív tapasztalatom. 

üdv és derűs napokat

fedor · Lelkes újonc (55 hozzászólás) · 2016. július 21. 14:12

Maya19-et még senki sem látta?

Május · Újonc (27 hozzászólás) · 2016. július 21. 14:37

Meglátogattam Maya 19-et.

Lakás rendben, környék rendben, és itt vége is. A képeken Ő van de a has erősen retusált. Francia csak gumival 10/1. Erősen nem szereti 10/1. Végig csendben alig várja hpgy vége legyen. Biztos nem fogom ismét keresni.

Május · Újonc (27 hozzászólás) · 2016. július 21. 14:47

Dorina 33

Minedn téren ajánlott csúcs franciával

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2016. július 21. 16:00

Anna28 visszatért, most már keresheted :)

Átutazó31 · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. július 21. 17:07

*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***

Valakinek van e infója Csilla28 ról?Sok jót hallottam róla, de nem látom fent

Coffee · Újonc (91 hozzászólás) · 2016. július 21. 22:44

Sziasztok társak ;-) ma végre sikerült bejutni Gina gyémánthoz hát gyerekek kifacsart mint egy citromot de azért én sem hagytam magam ;-) francia senkihez sem hasonlítható, bomba test gyönyörű arc. Aprót is szamoloknak nem ajánlott, perkalni kell de itt kapsz is bőven érte ;-) csicseg csacsogot maszirozott kedvem kereste én meg az övét mindenhol csak az a fránya óra elrepült hamar de ő az a ahol ezt tényleg sajnálod a legjobban ;-) csúcs egyszerűen ;-) 

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2016. július 22. 00:23

Mikor regisztrált, akkor Kaposváron volt - kis trükközéssel google segített :) , - és ezen a néven regisztrált. De az ottani fórum nem dob ki rá semmit. Szerintem kérdezz rá ott, hátha mégis tud valaki valamit...

üdv és derűs napokat

Törölt felhasználó · 2016. július 22. 09:55

Coffee! Gina Diamond a szakma csúcsa. Örülök,hogy neked is sikerült megtapasztalni. ;)

3511 · Újonc (16 hozzászólás) · 2016. július 22. 10:09

Üdv mindenkinek ma reggel megláttogatam Naomi20 röviden mindenkinek ajánlom ezt a Tündi kiscsajt aki menni akar ma tegye mert utazik el és egy ideig nem lesz na üdv mindenkinek.

DicsakBuksi · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. július 23. 05:48

sziasztok!

Tudnátok pár infót írni Heni (24), Ivett (29), Barbara (22) vagy  Nikol (24) hölgyekről? előre is köszönöm! ;)

Coffee · Újonc (91 hozzászólás) · 2016. július 25. 00:16

Én nem látom. 

angelinn · Újonc (8 hozzászólás) · 2016. július 25. 10:45

Igen leszek.  Kedd estétöl bent leszek. 😋

Téma indítva: 2010.02.25., 17605 hozzászólás összesen