Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
vwfanatic · Újonc (35 hozzászólás) · 2014. június 15. 11:34

Aliz23:Képeken vékonyabb sőt több tetkó is több van rajta.Keco okés bár nem szeretem az 1 személyes ágyat.Csaj kedves,beszédes de érződik a a futoszalag munka.Ha megnézem a képeit elgondolkozok rajta,hogy lehet,hogy ez nem is ö volt.....Mindent össze vetve nálam 10/6

Reni23:Kifejezetten csinos a csaj kedves,aranyos.Keco teljesen rendben.Hozzáállása kiemelkedő az eddig általam tapasztalt lányoktol.Legszivesebben hoztam volna magammal :) Nálam 10/9

Keil · Újonc (6 hozzászólás) · 2014. június 13. 23:03

Kedves Tibeti szerzetes!

A város összes panellakásáról részletes listát tudok neked adni privátban,még arról is,hogy van-e rajta jelzálog kölcsön vagy nem.

Ugyanakkor ne felejtsük el,hogy ezek közül a nők közül 3 fajta van:

-A fiatal és tényleg csinos,dögös kis barbi babák,de annál kevesebb sütnivalóval.Szegény családból származnak és a boldogulás ezen módját választva reménykednek valami balek macsóban akinek a fejét elcsavarva abbahagyhatják.Többnyire nem sikerül nekik,mert ezek a férfiak általában nem ebből a rétegből jönnek és amúgyse hagy alább a nemi vágyuk jó 40 éves korukig.Tetszik vagy nem az emberek nem egyformák.Rangon alul komoly dolog nem lehet.Főleg lefelé!Még fel csak-csak,de lefelé SZINTE soha.

-A kettedik fajta a már gyerekes csajok aki a kölyökért csinálja.

-A harmadik meg a guszevi meg a titelesi.

Ja meg a legszebb az egészben,hogy a háttér szinte mindig rokon.Olyat is tudok akinek a saját anyja!

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2014. június 13. 20:04

Úgy látom maradnak az egyperces novellák, és az

"Írjatok már valamit Pocahontas(95)-ről." meg a

"Tudtok olyan lányt aki..."

:(

blackpass · Újonc (38 hozzászólás) · 2014. június 13. 18:39

Dia 20 hétvégén szokott rendelni?Mert most nem látom a hírdetését.

Esetleg tudtok ajánlani valakit aki hétvégén is rendel és érdemes meglátogatni?

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2014. június 13. 17:26

Kedves Keil!

Nekem egy jó ismerösöm lakik abban a lépcsőházban. A közelben lakom, már ha 1km távolság annak számít. Helénával is találkoztam már.

Az első hozzászólás eléggé lehúzó volt, amit tettél. Szerintem.

Ugyanakkor valamit ne felejtsünk el. Sok férfi olvassa a fórumot, hogy kihez érdemes menni. A félelem miatt. Megérthető, mert sok a lehúzás, akár testi fenyegettség is lehetséges a végén.

De ne felejtsük el a másik oldalt sem. Feltételezve, hogy itt a fórumot a jószándékú urak látogatják (most nem számítom ide a hírdetőket, és azokat, akik mögött valójában szintén a hírdetők vannak, és lehúzás, irigység erejéig keltenek életre) és írnak ide. De nem csak ezek az urak léteznek. Léteznek olyanok is, akik a normális kereteken túl többet is akarnak a lányoktól (erőszak, nem f*z*t, feneget, stb.). Az ilyenektől a lányok félnek, és lehet, hogy a női egyenjogúság hívei most megköveznek ezért, hogy merem kevesebbnek beállítani a hölgyeket, de ettől függetlenül csak ők a gyengébbik nem, pont ezért nekik sokkal több a félnivalójuk. Így teljesen elfogadható a részemről, hogy ha van egy vészforgatókönyvük vész esetére, ha olyan téved hozzájuk, aki nem tiszta szándékkal érkezik hozzájuk. És, hogy az rendőrség, vagy egy román lent az utcán, vagy bárki, addig a pontig szerintem elfogadható, ha az a hölgyek biztonsága érdekében létezik csak. Csak a hölgyek fenyegetettsége esetén müködik, és nem a vendég kárára. Ez szerintem egyáltalán nem negatívum egy szolgáltatónál.

Persze akkor a legjobb, ha nem is látjuk.

Ha csak a második írásodat nézem, akkor bocsánatot kérek, hogy első írásod alapján vontam le következtetéseket a személyedet illetően, még akkor is ha második hozzászólásodban leírtakat én a gyakori arra jártam esetén eddig még nem tapasztaltam.

üdv és derűs napokat

spárta22 · Újonc (6 hozzászólás) · 2014. június 13. 13:41

Üdv: noémi23 milyen?? valaki esetleg vélemény?? köszi előre !

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2014. június 12. 20:55

Még jó hogy ilyen sok beszámolót írtok!

Keil · Újonc (6 hozzászólás) · 2014. június 12. 16:41

Tisztelendő Úr!

Én voltam abban a házban többször is!És mikor ajtót nyitottak mindegyik lány telefonált közben.Volt amelyik román nyelven adta le a drótot a mindig a ház előtt parkoló és román rendszámú kocsiban üldögélő uraknak.Amúgy alapjában véve nem volt gond semmivel.Azt kaptad bármelyiktől amit reméltél.

csacsacsa5 · Újonc (27 hozzászólás) · 2014. június 12. 16:40

Üdv. mindenkinek! Tud arra valaki magyarázatot adni, hogy Noémi (23) miért takarta el az arcát? Eddig látható volt és igazán kellemes arcvonásai vannak.

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2014. június 12. 16:15

...és ezért képes voltál regisztrálni is, hogy ezt elmond...

csak gratulálni tudok hozzá, hogy annyira biztos vagy a kitalált történetedben, hogy azt hiszed, hogy ezt itt beveszik, hogy valaki rögtön regisztrációja után beállítja magáról, hogy ő mindent tud. Légy szíves olvasd vissza Helénáról az összes hozzászólást. Ámbár ezt nem is kellett volna mondanom, biztosan irigykedve már megtetted, és rombolni szeretted volna a róla kialakult képet.

Csak kivánni tudom neked, hogy legyen nagyobb örömed az életben, mint ez...

üdv és derűs napokat

Törölt felhasználó · 2014. június 12. 14:53

Üdv! Nem,nem tudtam,ennyire nem mentem bele vele anno a beszélgetésbe. :)

Keil · Újonc (6 hozzászólás) · 2014. június 12. 14:08

Átváltotta neki román ***moderálva***-re a Feri ***moderálva*** előtt mindig ott ácsorgó Pula,oszt hazament Romániába!Jöttek helyettük mások.Nem tudtad?

Törölt felhasználó · 2014. június 12. 12:37

Ha a Coca Cola ilyen marketing m*n*g*reket használt volna az elmúlt évtizedekben,szerintem már arra sem emlékeznénk,hogy volt valaha egy sötétbarna színű szénsavas ital... :))

Törölt felhasználó · 2014. június 12. 12:33

Nekem anno azt mondta tervei vannak a jövőre nézve,csak sok ***moderálva*** kell hozzá. Ezek szerint összegyűlt neki a sok. :)

Törölt felhasználó · 2014. június 12. 12:31

Elég idegesítő amúgy az ilyen márcsak azért is,mert teljesen hülyének nézi az oldal látogatóit.

Kuplung · Lelkes újonc (66 hozzászólás) · 2014. június 12. 10:39

Csá!Dia20 nagyon jó!Legalábbis én nagyon meg vagyok vele elégedve!Több alkalommal is voltam már nála!Semmi féle rossz tapasztalatom nem volt még vele kapcsolatban!

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2014. június 11. 23:52

Hahhaha, Regina visszaFannisult! Úúúgy szeretnék ilyenkor belelátnia márketingmánágerek fejébe, ahogy összeszaladnak egy amolyan 'céges mítingen', és jó alaposan megtárgyalják, hogy 
- Fanni nem jó, már nem megy úgy a biznisz.

- Legyen Regina

- Igyunk még egy sört

- Dugjuk meg Fannit

- Nem Fannit idióta, Reginát!

- Te, ez a Regina elég gáz volt..

- Ok, legyen inkább Fanni, legalább a többi szöveget nem kell megíratni másokkal.

Tomi05 · Kvázi-tag (155 hozzászólás) · 2014. június 11. 20:12

Nekem eddig nem volt rá panaszom. Hozzáállásban, árban nagyon jó.

brema · Lelkes újonc (72 hozzászólás) · 2014. június 11. 20:03

Üdvözlet!

Heléna eltűnt! Heléna eltűnt?

Esetleg nem tud valaki valamit Őkelméről? Látni fogjuk még, netalántán végleg abbahagyta? 

Másrészt: Anitáról (34) valaki valamit? Tudom, korábbról van róla élménybeszámoló, de esetleg frissebb tapasztalata valakinek?
Előre is köszönöm!

Tomi05 · Kvázi-tag (155 hozzászólás) · 2014. június 11. 19:42

Ezt már tényleg nem lehet szó nélkül hagyni ! Valóban egyre több a hetente vagy havonta a NEVÉT ,ÉLETKORÁT ,TEL SZÁMÁT cserélgető hölgyemények száma. Régebben már javasoltam itt ,hogy ezeket a leányzókat messze KERÜLJÜK EL! Ezek nem véletlenül alakulnak át havonta mert a kutya sem megy hozzájuk ,és megpróbálnak más néven ,életkorral előrukkolni. Persze PALIMADARAT MINDIG TALÁLNAK AKIK CSAPDÁJUKBA ESNEK .

ÉRDEKES MÓDON ,PERLA , MÁLNA , KATA , VAGY KRISZTA SOSEM CSERÉLGETIK A NEVÜKET de miért is tennék velük minden rendben van és tökéletes a hozzá állásuk.

Messze el kell kerülni az ugy.n X-AKTÁS LÁNYOKAT és lassan kiperegnek vagy elviszik őket más városba. Ezektől ugysem lehet sok jót várni csak felesleges lóvé kidobás.

Téma indítva: 2010.02.25., 17605 hozzászólás összesen