Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Menza · Újonc (7 hozzászólás) · 2014. május 11. 16:29

Hali!

Szofia-rol infot tudna adni valaki?

Dóri. · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. május 11. 13:40

Szia! Ebben igazat adok neked! ;)
Puszi Dóri

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2014. május 11. 13:02

"Csak normális sz*lgált*tók írjanak!"
Akkor most képzeld el a szolgáltatót, aki ezt olvassa, és közben azon gondolkodik, hogy 'Nem vagyok én normális szolgáltató, nem írok neki'..

Boyz · Újonc (9 hozzászólás) · 2014. május 10. 09:49

Sziasztok!

Van aki most d*lgozik és leápolna?

Csak normális szolgáltatók írjanak!

krisztián22 · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. május 09. 23:59

Dori25 te Noémi23-al dolgozol egütt, vagy esetleg mind a kettő te vagy? Bár az utobbi kizárt a képek alapján. A kérdést az által tettem fel ,hogy mind a kettő hirdetést te adtad fel, illetve a te profilodrol...

bujkorics6 · Újonc (8 hozzászólás) · 2014. május 09. 22:52

Köszi az infókat! :)

MILLA... · Újonc (43 hozzászólás) · 2014. május 09. 22:31

Ez,,ïgy van!!!! :::::::::::::::::::::::

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2014. május 09. 21:12

Nana. Nem eszik azt olyan forrón. Amit leírtam, azt úgy is gondolom.

Nagyon helyes amit írtál. Ha felétek járok, meglátogatlak titeket. Csak nehogy a fagyi visszanyaljon! :)

Dóri25 · Újonc (21 hozzászólás) · 2014. május 09. 17:20

Kedves Fütyülős!

Miért nem próbálod ki a szolgáltatást ,mielőtt önreklámot feltételezel a háttérben? Bár a vendégeim által megosztott véleményt is lehet reklámnak minősiteni.Ezzel nem ledegradáló hozzászólást szerettem volna írni,egyszerűen csak úgy gondolom,hogy vannak olyan szolgáltatók Nyíregyházán,akik

azt adják,amit előzetesen egyeztettek is a vendéggel. Én köszönöm Box85-nek,ha pozitiv tapasztalatai voltak :)

jeremy89 · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. május 09. 13:41

De figyelj már... aki bírja 20 percig, az 4szer annyit dörzsöl rajta, mint egy 5 perces. A lányok nunija nem attól "kopik", hogy közben hányszor élvez bele az ember a gumiba.

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2014. május 09. 13:28

Igazad van, nincs aranyból a gumi, viszont a lányok nunija meg nincs vasból! ;)  Pl 5 vendég 15 eksönt tartalmazna?  Utána meg ápolgassa magát az plusszból, meg másnap nem lenne elérhető a kidörzsölés meg egyéb nyavaják  miatt?  Tényleg jó bolt! :D

jeremy89 · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. május 08. 19:17

szia!

Szerintem is kellene ilyen, mert én is képes vagyok 3 szor is fél óra alatt, amikor nagyon ki vagyok éhezve. Például extrában lehetne, hogy +1 élvezés +x ***moderálva***. A Gumi nincs aranyból, aláírom nincs ingyen (főleg egy jó márka), de az extra *ra bőven fedezné ezt! Lányoknak is megérné a sok extra a gyorsan élvezők miatt, és a vendég is elégedettebb lenne, nem görcsölne azon, hogy 5 perc alatt elélvez és mehet haza.

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2014. május 08. 18:15

Na ez de reklámszagú! Fúj! :)

kispe · Lelkes újonc (81 hozzászólás) · 2014. május 08. 16:14

Hello!

Linda 24-hez volt szerencsém és merem ajánlani.

ikarosz · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. május 08. 13:35

Szia,

a felsorolt lányok közül csak Krisztához volt szerencsém, így csak róla tudok véleményt mondani, illetve picit megvédeni. Nekem a sz*lg*lt*tása nagyon bejött, már háromszor is voltam nála. Kedves, türelmes, humoros a feneke pedig nem punnyadt. Nekem tehát csak pozitív élményeiem voltak, de ez ízlések dolga. Abban viszont nincs igazad, hogy két éve ugyanazokkal a fotókkal hirdet. Most is új fotói vannak fenn, illetve mindig valamihez aktualizál. Nyáron pl. fantasztikus vízparti képekkel hirdetett. Ezek a lépcsősök is újak. Bár már régen voltam nála, de a hirdetéseit nyomon követem, tehát ezt biztosan tudom.

box85 · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. május 08. 13:12

helló megbizhatok és amit igérnek azt kapod én többször is voltam most is és régebben is sarkatyu utcán dolgoznak

Rajmi · Újonc (10 hozzászólás) · 2014. május 08. 12:46

Sziasztok! Pár napja meglátogattam Dorinát arc test rendbe, de a félórába francia nem volt, lovagló pózban nem volt hajlandó csinálni, ugyhogy számomra negativ, valószínű többet nem keresem! 

Focus · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2014. május 08. 12:37

DÓRA 25 NOÉMI 23 INFO Valaki???

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2014. május 08. 12:26

Te kis csintalan!  :D  Igen, rövid i- vel.  Javítsd ki, hogy még igényesebb legyen. ;)

api32 · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. május 08. 11:50

***Kérjük az Önreklám mellőzését***

Sziasztok! 

A Dorina és a Gabica nevű leányzókról kérnék infot. Volt-e már vki és milyen tapasztalata van?

A hírdetéseik elég igényesnek tűnnek, látszik hogy foglalkoznak vele. 

Az info priviben is jöhet. 

Szép napot mindenkinek.

Téma indítva: 2010.02.25., 17605 hozzászólás összesen