Sziasztok!
Egy kis élménybeszámolóval kezdeném, meglátogattam mostanában pár lányt.
Anett 33:
Aggancsos utcán egy diszkrét családi házban rendel, nem egyedül, de ez nem zavaró. Franciára mentem hozzá és megkérdeztem már előre a telefonba, hogy elsőre gyorsan elmegyek akkor belefér még egy? Készségesen azt mondta igen, így is lett 2 francia lett a találkozóból. Testre nekem nem annyira jött be, kis mellek, kicsit idősebb is mint a képen, de a hozzáállása az maximális megfelelő. Ha valaki megbízhatót szeretne meglátogatni csak ajánlani tudom.
Linda 24:
Ugyan ott rendel ahol Anett, szereti a sötétet, nekem elsőre ez kicsit zavaró volt, hogy teljesen be volt árnyékolva, de utána megszoktam, hozzá is egy franciára ugrottam be, de utána majdnem kettő lett belőle. :-) Maximális odaadó, gyengéd, és nagyon finoman csinálja, franciában szerintem jobb is mint Anett, de ez az én véleményem. Fiatal, jól néz ki, formás, olyan jó kis fogós csaj. Fogok még hozzá menni! Ajánlom mindenkinek. Árak mind a két lánynál alacsonyabbak mint máshol de a szolgáltatás szerintem ugyan olyan vagy még jobb!
Kriszta 28:
Borbányán rendel, kertse házban. Korábban jártam nála, nagyon korrekt volt, *rai átlagosak! Ajánlom!
Léna 34:
Kállói út melletti kis csendes utcában rendel, őt máshonnan is ismerem az életből, emiatt meg is lepődtem kicsit, de gyönyörű nő, nagy szilikon mellekkel, korrekt hozzáállással!
Puszi neki, még fogok hozzá menni!
Aki érdekelne:
- Paula 23
- Latika 24
- Detty 31
- Gabica 20, Dorina 20 páros