Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Petyr Baelish · Újonc (24 hozzászólás) · 2014. április 06. 03:02

Szia kedves Nemetzolika!
Szerintem te egy másik Tina 20-nál voltál mert ln nem rég voltam az itt hirdető Tinánál és semmi ilyesmit nem tapasztaltam.Gyönyörű lány, rajzolni sem lehetne szebb testett számomra (itt megjegyeznem h izlések és pofonok lehet h másnak nem jönne be).Annyi negativum h a fogai 1 kicsit rosszak és a gumi nélküli francia ***moderálva*** de a sima aktus ***moderálva*** szal majdnem ugyanott vagy mint ha elmennél egy dr*gább hölgyhöz.Még palacsintával is megkínált :).

A lényeg h én nagyon élveztem vele az aktust jól bánt a szajával és a teste számomra tökéletes kedves őszínte (az őszinteség alatt azt értem h végre 1 lány nem azt mondta h szereti ezt csinálni, mert én nem tudom elképzelni h mindenféle jött mentel összefekdjön 1 szép csinos lány és azt szeresse és élvezze).Megfogom még látogatni!

Végül de nem utolsó sorban nem lépcsőházban rendel!!Szal a te sztorid már itt sántit!Kriszta-nal éreztem utoljára ilyen jól magam!Mind a 2 hölgynek oylan kisugárzása van a számomra h ha szar kedvem is van egyből felvidulok :).
Kérlek Nemetzolika h ha leakarsz valakit járatni akkor 1 kicsit jobban próbálkozz mert ez elég gyengus volt :).
Üdv LittleFinger

Törölt felhasználó · 2014. április 05. 22:48

Ne szó szerint értsd,tudod volt bennünk egy kis költői túlzás,hoyg érzékeltessük a hölgy "minőségét" :) Jah és a városunk nem "koszos város" ,kérlek szépen 2013-ban Magyarország legdinamikusabban fejlődő városának választották Nyíregyházát. 

megmondó · Kvázi-tag (101 hozzászólás) · 2014. április 05. 17:31

Sziasztok!

A kert közben rendelő Zsuzsa számát nem tudja valak????

Amennyiben igen privátban írja már meg. Kösz.

Kuplung · Lelkes újonc (66 hozzászólás) · 2014. április 05. 09:21

Egyébként feltünt valakinek hogy a Linda és a Krisztina22 néven hírdető hölgyeknek van olyan képük amin ugyan az a mell tartó van rajtuk?Ezzel nem a hölgyeket támadom mielőtt félre értés keletkezne mert Lindánál már voltam és jól is éreztem magam!Amit művelt az meg egyenesen oktatni kellene!Ez csak egy ártatlan észre vétel volt tőlem!

Kuplung · Lelkes újonc (66 hozzászólás) · 2014. április 05. 09:16

Sajnos ma reggelre már el is tünt a hírdetése és így teló szám nélkül nehézkes lesz meglátogatni őt sajnos!Egyébként abból gondoltam hogy ő az a Dia mert az utolsó képe az régen is fent volt mikor nyír1en hírdetett!Ha holnapig nem jelenik meg ismét a hírdetése akkor Réka22 lesz a választott leányzó!Hátna nekem nagyobb szerencsém lesz mint picúr kolegának és akkor tudok róla írni infót!

megmondó · Kvázi-tag (101 hozzászólás) · 2014. április 05. 08:23

Szia picúr!

Privát üzenetet írtam, majd olvasd már el!!!

megmondó · Kvázi-tag (101 hozzászólás) · 2014. április 04. 21:03

Szia!

Régebben én is jártam a Diához. Debrecenben hirdetett még nemrégen, a nyíregyházi képei voltak fent. Ez a Dia nem az a Dia képek alapján szerintem :( 

Amennyiben tévedtem, akkor írd meg!

Kuplung · Lelkes újonc (66 hozzászólás) · 2014. április 04. 19:51

Vadász társak!Egy fontos kérdés!A jelenleg hírdető Dia20 az a Dia20 aki régebben Rebivel volt együtt csak át költöztek debrecenbe?Mert ha igen akkor vasárnap tuti jó napom lesz ha el tudom majd érni!

exmanagger · Újonc (10 hozzászólás) · 2014. április 04. 19:15

Egy valamire való szilikondidi 800nál kezdődik.  5 nap alatt nehéz lenne. Annyira nincs eleresztve ez a koszos város.

Törölt felhasználó · 2014. április 04. 12:56

Hát Gina az más kategória,ő ha igazán akarja és elérhetővé teszi magát tényleg megoldja 5 nap alatt. :) És az 5. nap utolsó pasijával sem fog unottan szeretkezni. Hihetetlen nő... Gina gyere vissza kérünk!!! :))

Törölt felhasználó · 2014. április 04. 12:54

:)))))))

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2014. április 04. 12:37

Khmm.. Jópár napos uptimenál a 30+ megnyitott böngészőoldal között ott ül csendben a https://videkilany.hu/nyiregyhazi-lanyok, ami talán tegnap frissült utoljára.
Szóval ha rákattintok a Liza (20) nevű hölgyre, majd feljön, hogy 'Szia! Nina vagyok', akkor vajon az jut-e emberfia eszébe, hogy
a: no lám, megdőlt a relaltivitás elmélet, megnyílt a tér-idő kontinium, és egy évet fiatalodva, új nickname-el tért vissza az említett hölgyemény (Nina 19)
b: valaki k****ra át akarja b***ni a kuncsaft fejét, különösen, hogy nem sokkal a nagy átalakulás után a semmiből hirtelen előbukkan egy álomszép magyarsággal fogalmazott, tökéletesen központozott szösszenet egy egy-hozzászólásos, rutinos kollégától - magasztalva a hölgy munkásságát.

Csak úgy jelzem, hogyha netán egészen véletlenül a b verzió az igaz, akkor ez ám eléggé konktraproduktív.
(Előmoderáltam magam, remélem, így ok.)

VIDÉKI34 · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. április 04. 09:44

***Kérjük az önreklám mellőzését*** (Nina)

Sziasztok kedves Férfi társaim Párnapja meglátogattam Ninát új lány itt a Vidékin nagyon édes hangja volt a telefonban úgy gondoltam meglátogatom egy félorára és nem ért csalódás :) kedves aranyos pici jótársaság

picúr · Kvázi-tag (179 hozzászólás) · 2014. április 04. 09:02

Gina még itt Nyíregyen is ***moderálva*** 5 nap alatt!

blackpass · Újonc (38 hozzászólás) · 2014. április 03. 21:40

A hétvégi versenyzők közül kit érdemes meglátogatni?

Mióta ennyi lány van,azóta elvesztettem a fonalat.

33 · Újonc (7 hozzászólás) · 2014. április 03. 20:45

Sziasztok

Zsany(25)-ről valami infó?

Köszönöm!

Stefike · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. április 03. 20:10

Igazából kamu a csaj , nem 33 éves úgy 40körül van, nem nagy eresztés

RHZW1 · Újonc (33 hozzászólás) · 2014. április 03. 17:49

gyerekek a zsuzsa 37 a nevü versenyző az ömv kuttal szembe van?

mert ha igen, régi nagy kedvencem volt vagy 2 éve eltünt, de ha tévedek elnézést a hölgytől, akkor is megyek hozzá mert popsira nállam mindent vissz most........DDDDDDD

kitsi · Kvázi-tag (111 hozzászólás) · 2014. április 03. 14:46

Ha jól tudom ő már csak masszírt vállal. Anett jobb élőben mint a képeken és nagyon odaadó. Érdemes meglátogatni.

Törölt felhasználó · 2014. április 03. 14:30

Köszönöm. Kata 37 milyen vele a szex?? Ő jobban tetszik kép alapján mint Anett.

Téma indítva: 2010.02.25., 17605 hozzászólás összesen