Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
doki · Újonc (9 hozzászólás) · 2014. március 25. 10:25

Szia!Bocsi,mész vagy voltál esetleg Regihez?Mert én is kiváncsi lennék a véleményedre.Köszi előre is,a mihamarabbi választ.

Sinclair · Tag (256 hozzászólás) · 2014. március 24. 22:37

Regina22 hoz senki nem mert meg elmenni? vagy velemenyt irni ? :)

33 · Újonc (7 hozzászólás) · 2014. március 24. 21:42

Sziasztok

Virág22-ről tud valaki valamit? 

Köszönöm

drfelcser · Újonc (17 hozzászólás) · 2014. március 24. 20:12

Kamilla tényleg rámenős, és a lakás se túl jó. Virággal együtt valódi fotókkal hirdetnek, ez alapján mindenki eldöntheti, el akar-e menni hozzájuk. A hozzáállásuk és a technikájuk nekem nagyon bejött, lehúzás se volt.

Törölt felhasználó · 2014. március 24. 13:36

Van egy sokéves lány barátom most 28 éves. Vele régen beszéltünk erről és azt mondta,hogy ne legyen kicsi,de egy átlag mérettel már tökéletes lehet a szex,ha az illető tudja használni,meg megértik egymást az ágyban. És azt is mondta,hogy életében a legjobb szex egy olyan sráccal volt még évekkel ezelőtt,akinek kifejezetten kicsi volt. Kérdeztem mégis mekkora,de mivel nem mérte meg így nem tudta megmondani ugyebár. :) Na ezzel csak azt akartam szemléltetni,hogy tényleg nem a méret a minden. Ettől függetlenül,ha találnék nagyapám padlásán egy csodalámpát és kiszállna belőle egy dzsin és lehetne három kívánságom az egyik egy jó nagy f*rok lenne. :)) És még mielőtt elterjed itt hogy kínai f*rkam van,nem erről van szó. :))))

Petya_001 · Tag (275 hozzászólás) · 2014. március 24. 11:18

Valóban! Ezzel nyugtatjuk magunkat! :D Viszont ha játékos, akkor valamit kompenzál!

ksimike80 · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. március 24. 08:16

Sziasztok! Új vagyok e szolgáltatás igénybevételének a terén, s egy kis infót szeretnék kérni a tapasztaltabbaktól. Kihez érdemes menni, melyik szolgáltató megbizható es miket vállal? Részleteket lehet privatban is. Előre is köszönöm a segítségeteket!

Újonccc · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. március 24. 01:01

Sziasztok! Vanda19, Viktória23 valamint az apróban hirdető Kitti ès Tanja szolgàltatókról mit lehet tudni? Köszi

Tünci · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. március 23. 17:00

Kedves VincentVega!

Szöszi38 néven csak én hírdetek. Tiszanagyfaluhoz mint korábban irtam semmi közöm. Nem tudom a Raffi kiröl beszélt, kérdezz rá priváltban hátha valós vendég és nem konkurens hírdető. :-))

Törölt felhasználó · 2014. március 22. 22:41

Igen Kitsi! :))

Törölt felhasználó · 2014. március 22. 22:40

Hát tudod nem a méret a lényeg. :)))

Clemenza · Újonc (8 hozzászólás) · 2014. március 22. 12:47

***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***

Kamilla40: Tompa M utcán dolgozik. Inkább 50 mint 40. Lakás elég gyenge. A nő maga egy erőszakos pénzhajhász picsa. Mindent akar a vendég meg f*z*sse meg. A seggét is kinálgatta én beértem a franciával. Volt vele egy virág nevü nő. Ő is elég gáz. Szerintem nem éri meg a befektetést.

Petya_001 · Tag (275 hozzászólás) · 2014. március 21. 21:23

He-he! Ezt így bevállalod? :D Bátor vagy! 

vitézlászló · Újonc (9 hozzászólás) · 2014. március 21. 21:09

Üdv mindenkinek. Nekem Roxy fotói bejönnek,viszont észrevettem hogy a hely ugyanaz mint Lauránál és Andykánál. Nem tudom,ez most jó vagy rossz? Na és egy régi történet: Jó két éve voltam a régi Lianánál.Ó.sz.(eltünt) Masszázs,stb,kb 1 óra. Végeztünk,jól éreztem magam.Lejöttem. Hoppá,az erszény fentmaradt.Övtáska volt.Pénz,jogsi,minden. Jó hogy a telefon nálam maradt,zsebbe,pedig azt is ott tartottam.Hívtam,de remegett mindenem.Minden iratom ott maradt.Felhívtam. Újra elmondta a kapukódot,felengedett,be engedett,ott volt ahol hagytam.Hiánytalanul. Azt mondta,nem is figyelte.Többször is megköszöntem neki. Később még voltam épp ezért Nála,de már idővel más fogadott. Benne megbíztam,de ismétlem,a régi Liana volt,nem reklám miatt írom.Ha a teló nem marad nálam,bajban lettem volna. Hasonló történet valakinek?Szép estét.

VincentVega · Újonc (7 hozzászólás) · 2014. március 21. 20:23

Sziasztok!

A szöszi akiről Raffi írt és Tiszanagyfalusi, az kamu? Vki találkozott már vele? Nem találok ilyen hirdetést.

kitsi · Kvázi-tag (111 hozzászólás) · 2014. március 21. 16:50

Minden csak nézőpont kérdése :))

Törölt felhasználó · 2014. március 21. 15:27

Vagy ha az a lány,aki a képeken van valóban egy "nagy cicis" lány,akkor én meg egy nagy farkú pasi vagyok. :)))

Törölt felhasználó · 2014. március 21. 15:25

Petya! Ez nekem is szemet szúrt,hogy amit a képeken látunk az minden csak nem nagy cici,igazából még átlagosnak sem mondanám,inkább kicsi. Amivel nincs is baj,csak ne írná,hogy nagy cicis lány. :)

Petya_001 · Tag (275 hozzászólás) · 2014. március 21. 13:55

Roxy-ról tud valaki infót? Az érdekes hogy azt írja: " nagy cicis". Ezt a képek nem igazolják. :)  Mondjuk ezzel nincs gond. Az is érdekes amit az egy darab véleményt író írt: "Nagyon gyengéd, kellemes és nem sürget az idővel. Jenny egy jó csaj."

Akkor ez most ki? :)

Egyébként mint nő egész jól néz ki.

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2014. március 20. 15:41

https://videkilany.hu/forum/post/60239#60239

Téma indítva: 2010.02.25., 17606 hozzászólás összesen