Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2014. február 06. 13:39

:)))))))))))))

kitsi · Kvázi-tag (111 hozzászólás) · 2014. február 06. 13:30

És hogy dolgozik és milyen *rakkal? Miket vállal? Ha lehet ezeket inkább privibe légyszi.

tibike900 · Újonc (7 hozzászólás) · 2014. február 06. 13:11

***kérjük az Önreklámozás mellőzését***

Nagyon dögös a csaj kár lenne kihagyni üdv Tibor

pitkin · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. február 06. 13:08

eszméletlen a csajszi sorozatos orgazmusa van hatalmas mellekel

pitkin · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. február 06. 13:06

ktsi nek üzenem nem fogja megbánni nagyon kellemes együttlétet kivánok a lány olyat tesz hogy ilyet én nem tapasztaltam soha 3percenkénti orgazmusa van kihagyhatatlan hajrá

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2014. február 06. 11:27

Több éve így csinálom..........bevállt!;)   Aznapi dátumot rendelek hozzá, s mikor kérdezi, hogy mikor volt, mert szerinte nem volt ilyen, akkor  mondom az időt is! :D  Van lesegetés!

noemike · Kvázi-tag (121 hozzászólás) · 2014. február 06. 11:20

szia,az ilyen szamokat el kell menteni aki csak szórakozik.

egyes emberek azt hiszik bármit megtehetnek.

nekem is volt olyan aki nem jött el,elmentettem a szamat,aztan két hét múlva mintha mi sem törtent volna érdeklödött,én meg mondtam h nincs lehetöséged jönni,mivel átcs.sztel,aztan egy hetig hivogatott hogy jöhessen,de nem fogadtam.majd elöbb-utóbb megtanuljak hogy ne szórakozzanak a lanyokkal.

kitsi · Kvázi-tag (111 hozzászólás) · 2014. február 06. 11:14

Hétvégére programot szervezek, már van pár kiszemelt de most egy új célpont után érdeklődnék: Beácska18 az apróból. Valakinek van valami infója?

Beácska · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. február 06. 07:47

Sziasztok fiuk ezt nektek irom már régota nem veszem fel a telefont ha nincsen szám,ha valaki bejeletkezik és nem szol mentem a számot és többet neki sem veszem fel én ajánlom minden lánynak tegye ezt és végül teljesen kiesnek a kamusok, amiböl sok van 

Törölt felhasználó · 2014. február 06. 06:11

vikike szerintem olvasd at mit irtal! egyebkent meg boldog ember lenne az akinek csak a lanyok latogatasara es forumra valo irasra lenne csak ideje! dolgoznia meg soha nem kellene! hidd el nincsennek szoveg ertesi problemaim, inkabb nektek van onismereti! neha nezetek t*korbe! en a helyedben ujra felraknam az arckepes fenykepet,nagyon nagy sikere lenne!!

Nick85 · Újonc (17 hozzászólás) · 2014. február 05. 19:25

Értő olvasás!!!!!!!! Nézz utána ennek a szónak, mit is takar! Bár lehet, hogy az ott leirtakkal is leszel bajba :) Egyébként örülök ,hogy ilyen nagy látnok vagy, és átlátsz mindenen, mert akkor most ezt is látod amit küldök neked, nagy "szeretettel"!!!! :)

king99 · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. február 05. 18:56

ki,az a Tünde?

pitkin · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. február 05. 18:10

***Kérjük az önreklám mellőzését!***

igen igazad van van Bea 18 as akkora mellei van mint egy ház nagyon feszes nem lefele log ajánlom mindenkinek fantasztikus csaj.

Törölt felhasználó · 2014. február 05. 16:59

mit sajnalsz fogalmazd meg normalisan mert igy zagyvasag! draga viki43 vissza kellett menned h.szobira tegnap,hogy megtudd irni ezt a reakciot veletlenul tegnap! atlatok rajtatok eros tulzasokba estek mikor magatokrol irtok szazszor formasabb nagy mellu csajok vannak kamillatol extrakkal akar!nekik megsincs szukseguk erre a felhajtasra!

kitsi · Kvázi-tag (111 hozzászólás) · 2014. február 05. 16:53

Lillánál én is voltam régebben de már tavaly ősszel nem élt a száma ami megvolt nekem mikor kerestem.

Törölt felhasználó · 2014. február 05. 14:10

Sziasztok! Ada 28, Tímea 28 párosról van valakinek tapasztalata? Képek alapján jónak tűnnek? Valószínűleg egy helyen rendelnek! Várom a tapasztalatokat!

Még régen hirdetett itt egy hölgy Lilla néven 40-es korosztály, de isteni a franciája, valaki tud róla infót? Elérhetősége? Szolgáltat még?

jöhetnek az infók privátba is!

Nem rég újra Krisztánál jártam! Ajánlott szolgáltató! Beszédes jókedvű csaj! Zárt parkoló is van!

köszi előre is!

tibike900 · Újonc (7 hozzászólás) · 2014. február 05. 10:59

Sziasztok igaza van egy pár embernek elkellene menni a lányokhoz nem kamuzni meg bejelenkezni és nem megy el sok pasi becsapják a lányokat sok lány panaszkodik hogy bejelenkeznek és nem mennek el és lemondanak mást mindenki nézen a lelkébe és ne irogason olyan aki csak a gép elött ül és a telefont nyomkodja az életébe nem volt egy lánynál sem csak játszadozik meg meg játsza a fejét akinek nem inge ne vegye magára.

karlos · Újonc (24 hozzászólás) · 2014. február 05. 09:35

Sziasztok!

A Milla - Tünde párosnál volt már vki? Priviben beszámolót várok:-)

Nick85 · Újonc (17 hozzászólás) · 2014. február 04. 21:01

"kedves" Kamuképellenes!! Én igazán sajnálom, hogy neked a lányok látogatására, és ezáltal a fórumra való írogatására van csak időd!! :) Az, hogy én csak Kammilláról írtam az azért van, mert 3 csaj volt eddig akinél voltam, és itt kaptam olyat, ami nekem extra! A többire sem mondom(Virág,Korina) azt, hogy rossz volt, de nem éreztem semmi különlegeset, ezért nem írtam meg! A többieket meg nem tudom miért írtak! Amúgy, ezt ha elhiszed, ha nem, hidegen hagy!! Inkább látogasd meg te is, és úgy alkoss véleményt!! :)

megmondó · Kvázi-tag (101 hozzászólás) · 2014. február 04. 20:27

Szia roy78!

Az a bizonyos Zsuzsa engem is érdekelne, de szerintem abba hagyta. Ha esetleg valakinek van róla infója ossza már meg akár privátban is jöhe az infó.

Nekem annó nagyon bejött a hölgy, volt benne valami plusz, ami nem minden lányban van meg.

Várom az információt a hölgyről, ha valahol fellelhető.

Téma indítva: 2010.02.25., 17603 hozzászólás összesen