Van az a nap, amikor nem jön össze a vadászat.
Kezdtem Alíz (19)-el. Ilyen vidám, jófej csajszit telefonban ritkán hallani. Korrekt rózsaigény, bevállalt bf, szóval minden ötös. Baromi cuki, kacagós, kevésbé magabiztos, de ezt amúgy teljesen viccesen kompenzálta, engem egyből megvett, gyors francia helyett minimum fél órát, de akár órát is terveztem vele. Megbeszéltük a mikort és a holt. Aztán érkezéskor nem vette fel, küldtem sms-t, hogy csörgessen meg, ha rámér, de semmi - negyed óra után eljöttem.
És sorry, de nálam az ilyen hozzáállás után nem ajánlott - még ha nem is láttam.
Ha már ott voltam puccban, nézelődjünk tovább: Betty (28)
Gyors egyeztetés, Stadion környéke (régen pár lakással odébb ugyanott rendelt Pati :)), ***moderálva*** a smaci, nfvsz alap. Baromi jó csaj, pont mint a képeken. A farmeres ajtónyitás kezdte lemorzsolni az összképet, persze attól még nem fordulok ki, hogyha épp valaki nem a 2017-es Victora's Secret katalógusból származó neglizsében fogad - de azért ebben a munkakörben az íratlan előírások cseppet lazább, könnyedebb, vonzóbb stílust preferálnak.
És itt kezdtem meghasonlani: Full korrektül részletezte, hogy nála a BF 0, szóval a smacitól se várjam, hogy most cicáskodni fog, meg összebújni. Nem lehet a nyakába puszilgatni, mert nem szereti. Ez total pluszos amúgy! ***moderálva***.
Nézzük a mutatványt: gyorsabban vetkőzött le, mint én. :D Mondom, ám legyen, nem lesz a csajom, hanyattvágtam magam, uccu neki francia. Na ez kezdetnek vitathatatlanul kifogástalan. Aztán megsimogattam a haját, és rámszól, hogy ne nyúljak már hozzá, mert naponta kéne mosnia. Hinnye, na ilyet sem hallottam még senkitől! Aztán jött az első telefoncsörgés. Kinyomja. Tovább francia. Majd a második. Kinyomja. Majd kérdés: Milyen pózt szeretnék? Mivel nálam fontos egy minimal bf, nem éltem vele, mondom akkor legyen szájbahejjehuja. És a slussz poén: Épp lövöm a tárat, csörög a telefon. A jányka félúton elszalad, gyorsöblítés, szól nekem, hogy ez fontos, majd elkezd tárgyalni a következő kuncsafttal. WTF?
Ott voltam vagy 15 perce (sem) , 1 órára előre tejelve, és az orrom előtt mondta a másik csávónak, hogy fél óra múlva megcsörgeti, ha végzett!
Na én itt szépen megkocogtattam a vállát, mutattam, hogy elég a 10 perc, jöhet a csóka, nem lesz második finish. Hozzáteszem, hogy flottul korrekcióztuk az eddig kiszámlázott rózsákat.
És ami még viccesebb: Ajánlanám(*) ezt a csajt! Csak baromi pontosan le kell vele tárgyalni, hogy mit akarsz, és azt kapod. Van orrom az ilyesmihez, fogadni mernék, hogy a szexben ott van a topon. Zsoloka szerintem maximálisan elégedett lenne vele!
(*) Amiért nem ajánlom, az csakis a telefon. Az már a 15. századi japán kurtizán oviban is az első lecke volt: Ha kuncsaft van, nem csörög a telefon - pláne nem vesszük fel - pláne nem a finish alatt.
Mondjuk én asszem még egy egy franciára felpattanok hozzá a héten, mert az tényleg fasza volt!