Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
kitsi · Kvázi-tag (111 hozzászólás) · 2014. január 21. 13:07

Mondjuk én csak a magam nevében tudok beszélni de én nem vagyok strigo és nem tartozom egy lány menedzsmentjéhez se. Tehát mint egy jövőbeli vendéged szerettelek volna meginvitálni városunkba. Nem baj vannak barátim Szombathely mellett és lesz még dolgom arra :))

Törölt felhasználó · 2014. január 21. 13:05

Na mindegy akkor,egyszer majd meglátogatunk. :)

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2014. január 21. 12:59

Hogy pár hétre leugorjak valahova az teljesen kizárt!  Magamnak dolgozom!  Meg sem fordul a fejembe, hogy valakihez hozzácsapódjak. (menedzser meg stb.)

Több albit meg fenntartani nonszensz.

Törölt felhasználó · 2014. január 21. 12:45

És az "eleresztett egy gyenge pukit a hurrikánban" hasonlatod,egy igazi gyöngyszem,megmosolyogtatott. :)))

Törölt felhasználó · 2014. január 21. 12:43

Szia Rubint! Gondoltuk,hogy nem megfutamodásból,nem tűnsz egy ijedős nőnek. :) Ha egyszer Szombathelyen járok eskü meglátogatlak és mesélek arról,hogy miylen szép is Nyíregyháza. Nem olyan veszélyes,mint ahogy azt beállítják máshol az országban. Meg kell tanulni itt lakni és kész. Egy-két területet elkerülni és kész. :))

Törölt felhasználó · 2014. január 21. 12:40

Hát úgy látom nem fog sajna... :)

Törölt felhasználó · 2014. január 21. 12:39

Kitsi! Egy kérdésem volna. Szombathelyen így olvasva kinek adsz igazat? Gyöngyszem vagy Joezef? Szerinted is szerelmes lett Joezef? :)

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2014. január 21. 12:38

Sziasztok!

Kedves az invitálás, de nálam semmi stressz meg gőz! :)  Nagyobb támadásokba nem tört bele a bicskám, nem egy egyszerű Joezef fogja alólam kirúgni a sámlit. :D

Ő csak eleresztett egy gyenge pukit a hurrikánba.  Ha mennék is máshova (ami nincs tervben) akkor az nem megfutamodásból történne! 

Szép napot nektek!

kitsi · Kvázi-tag (111 hozzászólás) · 2014. január 21. 12:37

Naná hogy írtam. Hátha meglátogat pár hétre minket. :))))

Törölt felhasználó · 2014. január 21. 12:32

És látom te is írtál Szombathelyre. :) Helyes! :) Ha gondolja még valaki,nyugodtan írjon oda Gyöngyszemnek! Megkezdtük a kampányt... :)))

Törölt felhasználó · 2014. január 21. 12:30

Én is erre gonolok,itt levezethetné a feszültséget. :) Meg sztem itt Nyíregyen már változott sokat a fórum,talán a vendégkör is részben. Arra gondolok ezzel,hogy a többség itt normális. Persze vannak kivételek,de nem ez a jellemző. :)

kitsi · Kvázi-tag (111 hozzászólás) · 2014. január 21. 11:08

Igen kiváncsiságból beleolvastam és tényleg szórkoztató :) Hívjuk át Nyíregyre kicsit engedje itt ki a gőzt itt nálunk :P

Törölt felhasználó · 2014. január 21. 11:07

Megírom már Gyöngyszemnek a szombathelyi fórumra,hogy jöjjön ide. :))

Törölt felhasználó · 2014. január 21. 11:04

Egyszer csak erre jár... :))

Törölt felhasználó · 2014. január 21. 11:03

És Gyöngyszemet úgy látom Nikaaa is támadja. :) Amúgy szórakoztató. :))

kitsi · Kvázi-tag (111 hozzászólás) · 2014. január 21. 11:03

Igen és sajna nem kellett menni Szombathelyre nekem se így nem volt rá lehetőségem hogy meglátogassam Gyöngyszemet :(

kitsi · Kvázi-tag (111 hozzászólás) · 2014. január 21. 11:01

:))

Törölt felhasználó · 2014. január 21. 10:59

Látom Szombathelyen megy a harc a fórumon. :)) Gyöngyszem és Joezef csatázik. :)) Hmm basszuskulcs nekem még mindig nagyon adja Gyöngyszem,azaz Rubint így képek alapján... :)) Egy igazi MILF. :)

Törölt felhasználó · 2014. január 21. 10:50

Igen-igen. :) Hát anyám pnaszkodik már egy pár éve,hogy szaladnak az évek és rettentő gyorsan öregszik. Megmondom már neki regisztráljon ide,itt megáll az idő. :)))))

Törölt felhasználó · 2014. január 21. 10:49

Ez is jó. :)) Nem értem ezeken a WC-ken nincs rajta az a kis hosszú zsinór vagy rajta van,csak még a funkciójára nem jöttek rá? :)) Hozzám ha ismerős vagy vendég jön,még egy kis Domestossal ki is tisztítom. :) 

Téma indítva: 2010.02.25., 17603 hozzászólás összesen