Gyakorlatilag? Lányokjobbaklettekvolna!
Szexpartner fórum nyíregyháza
Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
keresgetek · Újonc (15 hozzászólás) · 2014. január 15. 20:04
Törölt felhasználó · 2014. január 15. 19:16
Hát elvileg nyernünk kellene,valamivel talán jobbak vagyunk még Nagy Laci nélkül is. :) Igen Bugajakab,tervezem is,hogy leállok,mert csak pénzkidobás és még fel is bosszantom magam feszt. :) Ez is pénzkidobás végülis,de ez legalább nem ideggel jár,hanem élvezettel. :))
bugajakab · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2014. január 15. 14:09
hátha a norvégokat kiverjük, 1.55-öt ad rá
amúgy nem jó helyre b@szod a pénzed, itt is megvan az izgalom...:)
kitsi · Kvázi-tag (111 hozzászólás) · 2014. január 15. 13:31
:)
Törölt felhasználó · 2014. január 15. 12:56
Amúgy meg le kellene állni a sportfogadással,mert a hegesztés rovására megy. :))
Törölt felhasználó · 2014. január 15. 12:55
Az elmúlt kb 2 hétben semmi nem jött be a tippmixeimen,úgyhogy most fizuig nem lesz vadászat. :) De a fórumot azért figyelgetem. :)
kitsi · Kvázi-tag (111 hozzászólás) · 2014. január 15. 09:47
Nekem se jött be de volt már sajnos rosszabb élményem is és aktusom is. Ez nekem egy gyenge 3-as volt azzal meg főleg hogy még a franciát is csak gumiban vállalta. Sajna másik két választottam nem tudtam utólérni és úgy gondoltam ha már ott vagyok Nyíregyen teli tárral nem jövök haza. Azt bántam meg hogy nem a bevállt lányhoz mentem hanem próbáltam újjítani. De hát csak így szerez az ember új tapasztalatokat.
bugajakab · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2014. január 15. 08:14
na, milyen jó, hogy tegnap csendben maradtam, mert úgy tűnik nem bántad meg. Pedig tegnap írni akartam, hogy nekem nem adta ki a cig szagú albi meg az hogy ilyen képek után egy hálóingben fogadott. Amúgy tényleg kedves meg minden.
Nekem ebből a tanulság az, hogy óvatosan kell fikázni, mert ízlések és pofonok, ugye...
kitsi · Kvázi-tag (111 hozzászólás) · 2014. január 14. 20:09
Viki 43. Képeken ő van, alacsony kis tömzsi csaj de nem az a túl kövér. Hatamas cicik jó markolni valók. Lakás tiszta, rendes, egyedül fogad nincs lehúzás. *rai átlagosak. Extra nála a kebel és a popsiszex extrái vannak. Csókot nem vállal extráért se és a franciát is csak gumiban vállalja. Viszont abban elég jól csinálja és megvan a mélytorkos is. Aki elviseli ezt hogy csak gumiban az próbálja ki. Kedves aranyos türelmes nőci. Nagyon szeret beszélni ne hagyjátok tömjétek be a száját :) Nem egy fekvő fadarab hanem igencsak aktívan végzi a dolgát. Aki akar menni hozzá az péntekig tegye meg mert addig marad Nyíregyen. Remélem segíthettem. Hétvégén újabb vadászat lesz srácok. Majd meglátom kit választok ki :)
Focus · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2014. január 14. 14:54
Timea 28-ról van valakinek infója? Köszönöm!!
kitsi · Kvázi-tag (111 hozzászólás) · 2014. január 14. 09:54
Ma vagy holnap akarom meglátogatni. Ha vársz egy kicsit érkezik a beszámoló. Mindenesetre a telóban bejött a hangja és a hozzáállása :)
nyerges · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. január 13. 23:11
Sziasztok, tudnátok infót adni Viki 43rol? vélemény, élmény, stb. Azok a mellek megigéztek . Köszi előre is.
PICI26 · Újonc (20 hozzászólás) · 2014. január 13. 16:29
NA akkor én is egy kis beszámolót tartok:
Felkeresem Szöszit ( látom nincs fent most a hírdetés a hétvégén lekerült)! Nem reklámozok de nekem nagyon bejött! Nem sokat beszél ( de nem is beszélgetni mentem) Gróf Kurátor szavaival élve a "frencsájz" nagyon ott van, Teste oké!
Tehát nálam 9 pontot kapott! :D ha hirdet érdemes keresni!
PICI26 · Újonc (20 hozzászólás) · 2014. január 13. 16:24
Akkor ha ilyen jókat hallok róla megpróbálom felkeresni! :D Köszi az infókat!
Focus · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2014. január 13. 13:13
Timea 28-ról van valakinek infója? Köszönöm!!
fedor · Lelkes újonc (55 hozzászólás) · 2014. január 13. 10:44
Sziasztok, Kinga23-ról van valakinek infója? Valóságos?
Köszi
totyamester · Újonc (23 hozzászólás) · 2014. január 13. 10:19
Szasztok Daniella tel számát elküldenétek ell köszönöm szép napot.
matyi0323 · Újonc (37 hozzászólás) · 2014. január 12. 21:52
Gittánál járt már valaki?
tomahawk · Újonc (15 hozzászólás) · 2014. január 12. 21:24
Tiszavasváriban van egy nő aki az étterm mellett, valaki tudna elérhetőséget adni róla persze privátban.
kitsi · Kvázi-tag (111 hozzászólás) · 2014. január 12. 13:16
Jó neked! Én már jó ideje nem tudom elérni sajna. Valószínű kimarad az életemből a vele való élmény.