Kedves wjdks!
Nagyon szívesen leírom, hisz nincs takargatni valóm. Azok a vendégek akik pl délelőtt 11-kor hívnak hogy szeretnének jönni délután 3-kor, nekik mindíg elmondom hogy előtte még egy fél órával szóljanak a megerősítés végett. Ez nem csak a vendégek részére értendő, hanem ugyan úgy rám is. Nem véletlenül mondom ezt, nyilván ha akkor nem tudtok elérni telefonon, akkor pillanatnyilag nem vagyok elérhető. Addig sosem szoktam pontos címet megadni, hisz minek is, mikor ha felhív előtte, akkor úgy is tudunk pontosan időt, címet egyztetni. Az akivel valóban lebeszélek mindent és mégsem fogadom, annak bizony oka van, hisz nekem is adott a választás lehetősége, mint nektek. Különben is, hogyan várhatja el tőlem az illető, hogy akaratom ellenére is legyek vele, na az milyen már :)
Azok akik pedig ketten jöttek volna, hát köszönöm szépen hogy nem szóltak az első hívás alkalmával, nem tudom mit vártak ezek után. Való igaz hogy mondta az illető, hogy nem együtt szeretnének jönni, de ugye telefonba mindent lehet mondani. A saját biztonságom érdekében ilyesmire soha nem fog sor kerülni. Hozzám családos emberek is járnak, és számomra is nagyon fontos a diszkréció, ez nem egy kupi ahová bandázni lehet járni.
Ezúton is szeretnék mindenkinek boldog új évet kívánni, és köszönöm a sok kedves beszámolókat, dícséreteket amiket idén kaptam tőletek! :)